plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Wreszcie mam chwilę żeby zajrzeć na ovu...
Wczoraj znów "niby praca", potem odwiedziliśmy znajomych w nowym mieszkaniu, dziś znowu "niby praca". Jutro jadę z nimi do ich nowego miejsca zamieszkania (150 km od teraźniejszego). Późnym wieczorem mamy wrócić więc znów nici z posiedzenia z Wami...
Idę nadrabiać..Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlemniczko - dzisiaj dotarła do mnie moja zajebiaszcza suknia na wesele. Jest tak zajebiaszcza, że bez leginsów się nie obejdzie.
i tym oto sposobem pójdę się bawić w tunice. Może chociaż jakieś mega wystrzałowe buty sobie sprawię.
Ilona, jeju, plemniczka, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Plemniczko - dzisiaj dotarła do mnie moja zajebiaszcza suknia na wesele. Jest tak zajebiaszcza, że bez leginsów się nie obejdzie.
i tym oto sposobem pójdę się bawić w tunice. Może chociaż jakieś mega wystrzałowe buty sobie sprawię.
nie ma kto tego krzyknac wiec padlo na mnie: POKA FOTE!jeju, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Znając życie to do żadnego big spotkania nie dojdzie...ile nas tyle spraw, ile nas tyle zdań....ja to zła jestem, bo Polska to kraj, który transport na kolei opierał a teraz to qwa szkoda gadać ;-( Kiedy ja Was przytulę?! Kiedy z Wami wypiję za wszystko co dobre nas czeka!? Łeeeee....ale teraz czekamy na informacje od Oli...aż paznokcie obgryzam z nerwów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 19:34
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
bo mi sie w jedynej sprawnej rece skumulowalo lajkowanie
dobra, powiem wam ze mam w lodowce perle jablkowa i nie zawacham sie jej uzyc. poza tym odpale spadkobiercow i tak spedze wieczor. a co.
Ola_czeka, Ola_czeka, Dodi, mauysia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
W szkole nagraliśmy odcinek Anna Maria Józefa...specjalnie dla matematyczki..."Kaczka" była wniebowzięta...a jak w prezencie dostała sześć cegieł żeby jej maluch się drogi trzymał ( jako wkład do bagażnika) to już kulała się ze śmiechu...tak mi się skojarzyło z serialem "Spadkobiercy"- WSPOMNIENIA MNIE WZIĘŁY...SORX
Fedra lubi tę wiadomość