plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:przykro mi tylko ze wiele dziewczyn ma naprawde blisko niektóre z łodzi i nie wiedzą czy dadza rade....no cóż
napisałam co czułamQuote:Beatko - wszystko kwestą organizacji... zawsze łatwiej zorganizować spotkanie w mniejszym gronie (2-3osobowym), bo łatwiej zgrać się co do terminu... niestety ja pracuję na etacie i dodatkowo pomagam prowadzić firmę, która jest w fazie likwidacji, więc ogólnie mam kupę roboty... ogólenie pierwsze spotkanie z Shaggą wypadło od tak, bo akurat ona była w moim mieście, miała czas i ja go miałam... drugie spotkanie (wyjazdowe do niej) planowane było ok. 3 tyg.... spotkanie z Fedrą planowane było od nie pamiętam kiedy - i co? zawsze coś przeszkodziło... a ostatecznie termin jeszcze był przesunięty, żeby Dodi mogła się załapać...
i nie moja wina, że być może będę musiała być w sobotę w pracy... bo z terminem odbioru zgrać się z firmą nie możemy, bo jak nie ktoś z firmy na urlopie to ja też chcę wszystko wypchnąć, żeby mi urlopu udzielono na wyjazd do Turcji.. więc nie może być Ci przykro, że ktoś nie dojedzie a mieszka blisko ŁódziFedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
KOCHANA lIBRUŚ żeby nie było nieporozumien to napisze o co mi chodziło
Twój powód absolutnie rozumiem
siła wyższa
konkretnie chodziło mi o Zosię, bo któraś z dziewczyn napisała że ona jest chętna, ale jak napisałam do niej czy sie pisze to nie wyraziła jednoznacznej checi bo będzie musiała spedzić czas na działce
z tego powodu zrobilo mi sie smutno
przepraszam ze nie napisałam tego odrazu, ale nie chciałam tego tutaj wyciagac skoro ona się tutaj nie udzielaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:KOCHANA lIBRUŚ żeby nie było nieporozumien to napisze o co mi chodziło
Twój powód absolutnie rozumiem
siła wyższa
konkretnie chodziło mi o Zosię, bo któraś z dziewczyn napisała że ona jest chętna, ale jak napisałam do niej czy sie pisze to nie wyraziła jednoznacznej checi bo będzie musiała spedzić czas na działce
z tego powodu zrobilo mi sie smutno
przepraszam ze nie napisałam tego odrazu, ale nie chciałam tego tutaj wyciagac skoro ona się tutaj nie udziela
naprawdę nie ma się o co smucić... niestety tak w życiu bywa, że nie każdy może być wszędzie gdzie by chciał z takich czy innych względów...
i cokolwiek ustalimy, wybierzemy termin, miejsce... zawsze będzie ktoś komu nie będzie pasowało...
Edit
i żeby nie było... ja się na nikogo nie gniewam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:16
Beata, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się podjarałam, że Rutka się pisze, nie spodziewałam się tego
Ale by było super jakbyście dały radę się ze mną wszystkie zobaczyć
No ale gwiazdy wczoraj spadającej nie widziałam, więc ani drożny jajowód ani spotkanko raczej nie są w moim zasięgu FERFLUCHTE!!!!!! -
Libra wrote:i tak na rozładowanie napięcia...
swędzą mnie cycki... efekt opalania czy zagnieżdżania:D???
Na bank się zagnieżdża. Ja kichnęłam = osłabienie organizmu = ciąża.Libra, Beata, a-koczek, Shagga_80, Pismak, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Na bank się zagnieżdża. Ja kichnęłam = osłabienie organizmu = ciąża.
Olka kocham Twój wiersz!!!! mówiłam Ci to Już?Beata, Ola_czeka, Pismak, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
NO WIDZISZ ale jak widać wiele z nas jest bardzo emocjonalnych i
bardzo wszystko osobiście do siebie biorą i o ile łatwo dostrzec inne nieprawidłowości to te które naszym zdaniem tyczą sie nas już gorzej
ale nic takie życie i trzeba suie cieszyć tym co jest
tak jest? :*Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:i tak na rozładowanie napięcia...
swędzą mnie cycki... efekt opalania czy zagnieżdżania:D???
ale u Ciebie oby zagnieżdzeniaOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:NO WIDZISZ ale jak widać wiele z nas jest bardzo emocjonalnych i
bardzo wszystko osobiście do siebie biorą i o ile łatwo dostrzec inne nieprawidłowości to te które naszym zdaniem tyczą sie nas już gorzej
ale nic takie życie i trzeba suie cieszyć tym co jest
tak jest? :*! Dokładnie!!!:* Doskonale się tu zrozumiałyśmy:D
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:a mnie swędzą plecy na wysokości sutków topowiedzcie mi moge byc w ciazy czy nie dodam iz nei spałam z zadnym mężczyzną
Jesoo leżę i ryczę!!!!!!!!!!!! hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahha hahahahahhaaisa lubi tę wiadomość
-
Myślałam, że klub złotej macicy będzie dla mnie tekstem dnia, ale koczkowa, która nie spała z żadnym mężczyzną mocno konkuruje! hahahahhahahah hahahhahaha hahhahahahha hahahhahah OMG
Shagga_80, Rucia, Pismak, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny