X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, ja nie namawiałam na Łódź, ale poprosiłaś, żeby tam spotkanie przełożyć, to się bez gadania zgodziłam :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic już nie mówię...mogę już iść?

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Ola przecież ja Was wcale nie lubię i nie chcę się z Wami spotkać...
    Mała co się dzieje? Jak mamy wytłumaczyć sobie ten podpis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dotarło do mnie, że te, które faktycznie chcą sie spotkać - spotkają się i tak :) Juz na nic nie namawiam.
    Olka! Po 1 to nie załapałam ,że Ty mówisz poważnie,a dwa....kurcze,chyba starzeję się...kiedyś bez wahania odpowiedziałabym BĘDĘ, a teraz ? Z jednej strony micha się śmieje a z drugiej, kurcze czy dałabym radę? I czy nie byłoby to dla mnie dość karkołomne :( ?
    Ale może ,jako stara Baba prześpię się z tematem :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Wa-wy i tak pewnie pojadę, jak nic się po drodze nie wydarzy...a Łódź strzeliłam z myślą o Shaguni...choć teraz widzę, że im bliżej celu, tym mam krótszą drogę...

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka a do Piotrkowa albo Radomska masz dużo gorszy dojazd? Proszę rozważ ze względu na stan Shagi, co? Jak będzie trzeba to i do tej Łodzi dojadę, trudno-pomęczę się, chyba, że załatwię auto i kierowcę...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olius powiem ci na priv

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie podoba sie wam moja animacja? :(:(
    Mauysiu ja wiem ze tobie bedzie sie podobac :P

co do spotkania ja bym byla bardzo chetna ale niestety do Warszawy mam bardzo daleko :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola poszłaś? Jak nie to się odnieś, bo czuję się teraz winna zamieszania...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mi zależy na tym, żeby Was poznać, bo Was wielbię. No więc skoro Warszawa i październik nie pasuje, to przekładam na Łódź i sierpień. I się okazuje, że też nie pasuje ani Łódź ani termin. Ja się nie znam na Waszych dojazdach, więc jak proponujecie Łódź, to nie sprawdzam najpierw jakie macie połączenia, tylko ślepo się zgadzam :)
    Na spontanie pomyślałam o Łodzi, bo to byłby miły akcent w tym niemiłym dla mnie czasie. Siedzę tu sama, bo mama pojechała na wakacje, Wojtek w Anglii a ja próbuję pracować, ale to tylko w przerwach między załamkami, że mam takie złe wyniki. Nie chcę naciskać na spotkanie, myślałam tylko, że skoro nie mam zobowiązań to się dostosuję ale czuję opór!
    No nic, pora uruchomić "poznańskie" kontakty i tu szukać rozrywki.

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko ale na Śląsku mogłoby być, tak?

Dodi, plemniczka, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisz Mała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, mi zależy na tym, żeby Was poznać, bo Was wielbię. No więc skoro Warszawa i październik nie pasuje, to przekładam na Łódź i sierpień. I się okazuje, że też nie pasuje ani Łódź ani termin. Ja się nie znam na Waszych dojazdach, więc jak proponujecie Łódź, to nie sprawdzam najpierw jakie macie połączenia, tylko ślepo się zgadzam :)
    Na spontanie pomyślałam o Łodzi, bo to byłby miły akcent w tym niemiłym dla mnie czasie. Siedzę tu sama, bo mama pojechała na wakacje, Wojtek w Anglii a ja próbuję pracować, ale to tylko w przerwach między załamkami, że mam takie złe wyniki. Nie chcę naciskać na spotkanie, myślałam tylko, że skoro nie mam zobowiązań to się dostosuję ale czuję opór!
    No nic, pora uruchomić "poznańskie" kontakty i tu szukać rozrywki.
    Głupia! Weź nie histeryzuj!!
    A więc tak, baaaaaaaaaardzo mi miło,że wyskoczyłaś z taką inicjatywą...i kurcze może da radę coś zaplanować,co :) ?Libra,że też poszłaś sobie teraz!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi bez ciśnienia, poczekam na Wawę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muzi bez ciśnienia, poczekam na Wawę.
    Taaaaaaaaaa, jak ja zaczęłam nakręcać się na ten sierpień i to bliżej mnie :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej bez kitu, mam tu mnóstwo znajomych, jeszcze się tu rozerwę. Nie ma sensu "może czegoś planować". Jeszcze będzie milion dwieście okazji, luz.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaaaaaagga czilałt!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej bez kitu, mam tu mnóstwo znajomych, jeszcze się tu rozerwę. Nie ma sensu "może czegoś planować". Jeszcze będzie milion dwieście okazji, luz.
    :(

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja nie wiedziałam, że Ty siedzisz w Łodzi akurat...szkoda, że teraz tak to napisałaś ale trudno, teraz to jestem kompletnie przybita...pewnie przysporzyłam Ci więcej przykrości ale nic, uważałam to za lekką konwersację i pomyślałam, że to wstępne ustalenia, masz rację jak w PZN lepiej to się nie wahaj...cóż ja mogę marny puch...może lepiej nie bierzcie mnie pod uwagę przy spotkaniach, tych większych...chciałam dobrze ale wyszło jak zwykle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu pogubiłam się!
    Olka,Ty w Łodzi jesteś?? Czy mówiąc tu (jak ja to zrozumiałam) miałaś na mysli Poznań???

Dobra,powiedz mi do kiedy jesteś w Polszy?

‹‹ 3740 3741 3742 3743 3744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ