plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cie-szy-my się! Hej Shagunia....to ja jutro będę myśleć co u skórologa i o Blondi nie wiedziałam, że ma wizytę...co do Olki, to też ciągle o tym myślę ale nie mam wiedzy "cholera!" w tym temacie...ale pomysł dobry...nieparzysta liczba konsultacji...ja bym na to nie wpadła...liczę na 2:1 dla diagnozy "wszystko jest jeszcze możliwe i nie jest tak źle"
Shagga_80, Libra, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagguś o której skórolog?
Ola_czeka, Libra, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Przyjmuje niby 17-18,ale pamiętam,że bywaliśmy u Niej jakiś zcas temu i wtedy wcześniej przychodziło się...więc po 15 będę się zbierała, by na 16 być na miejscu.
jeju, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuję mackę mojego m. na swojej łydce hehe....ach ten urlop...mam czas i luz Olka...
...byłam w pracy i lepiej się teraz czuję...a praca siedząco-męczliwa...to chyba dobre określenie...Libra czajniku, wyłaź z krzaczkówShagga_80, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dobranoc Libruś. Życzę Ci, żeby Cię jutro dupka nie bolała
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:dziekuje... Nie powinna boleć bo jestem zabezpieczona:D mam żelowe siodełko z żelową nakładką i sportowe spodnie z tzw. "pampersem"
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ja po ostatniej mojej "przejażdżce" czułam tyłem przez dobry tydzień ...więc szacun dla Ciebie
A Tobie się nie dziwie, ze pupsko bolało...w koncu dzwigalas siebie i 2 szkrabówShagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość