plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Kochanie dzisiaj się zastanawailam nad Twoim wykresem... I sądzę,ze doszło do ovulacji (choc wiemy, ze bez usg to gdybanie)... Twoj wykres wygląda na stabliny, choc trudno w nim określić przybliżony dzień owulacji... Ja na Twoim miejscu -gdyby to nadal tak tfu tfu pięknie wygladalo- zrobiłabym test za 7-10 dni
Kochana fajnie, że pomyślałaś nad tym, bo ja zielona jestem...niby coś wiem i coś tam czułam ale u takiej wielkiej baby i gruboskórnej jak ja, to ciężko wyczuć...dla mnie już błogosławieństwem jest to, że widać w końcu drugą fazę...Libruś dziękuję....właśnie o to mi chodzi, kiedy ewentualnie testować gdyby @ nie nadeszła...trzeba założyć, że owu była tuż przed ostatnim pomiarem chyba...tak najlepiej...
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
brakuje mi do 2 tysi troszkę lajków...podrążę ten temat, bo nie wiem czy w jakiejś knajpce w Wawie są fotele lub krzesła na obwód 150 cm...i nie żartuję wcale...zorientujcie się lepiej, co? Ja to ja ale dziewczynki nasze z brzuszkami muszą mieć wygodnie...terminy fajne ale muszę ogarnąć ciapągi bezpośrednie do stolycy i ze stolycy do domu...będę potrzebowała transportu, bo ostatni raz byłam w Wa-wie u rodzinki 15 lat temu...podejrzewam, że nieco się zmieniło, dobrze myślę?
Sandraa, Ola_czeka, Libra, zbikowa, Dodi, Ilona, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
No tak...Olka padła i zaryła noseczkiem w klawiaturę...to i ja idę chyba, bo co będę tu czuwanie nocne odstawiać...gaszę światło i zaczynam rytuały błagalne o fasole dla każdej z nas...tym akcentem astronomiczno-szamańskim kończę swój dzień na ovu, no chyba, że spać nie będę mogła...albo jakimś cudem Olka poczuje odciskające się "g" lub "h" na noseczku
Ola_czeka, Libra, Dodi, Ilona, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem z powrotem, cieszycie się
?
Olka,wiesz,że jutro (i w środę) wieczorem będziemy umierać z ciekawości!?
Ja jutro idę do tego skórologa z Młodym...więc najpierw będę tym żyła...a wcześniej Blondi zda relację ze swojej wizyty, tak?
Tyle jutro wydarzeń!Libra, Dodi, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość