plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:a mnie niepokoi to co Ty piszesz (moze w skrócie i z tego to wynika) masz dni plodne raz do roku? Tzn. Co masz na mysli? Twoj gon stosuje jedynie zastrzyki na pęknięcie jezeli pojawia się pęcherzyki? Czy na pojawienie się pęcherzyków masz stosowane clo?
Ja Ci napisałam,ze jezeli się nie mylę to na tym wątku przy kremowym śluzie zaszła Blondi...ale moge się mylic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja będzie git. A glukoza ponoć bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo słodka
Jakbyś lukier do ciasta piła. Podobno, bo nie piłamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 20:39
-
Ola_czeka wrote:OMG Muzi, wchodź częściej.
Muzi cieszymy się z pięknego wykresu i nie szukamy objawów, umowa stoi?
Stoi....nie doszukuję się bo ich nie ma i tyle...przecież sobie żył nie wypruję i nie zacznę pić 10 litrów wody, wówczas może miałabym częstomocz hehe
NO nic! Zero! Zimno mi, bo jest upał a sutki mam ciemne, bo grawitacja działa a ja o prysznicu zapomniałam -jeju, jeju...Ola_czeka, Libra, Pismak, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:no niezla "litania"... A lekarz ma jakas diagnozę Twojego przypadku? Czemu tak wszystko masz "rozjechane"? Ze owulka 1 do roku?
No właśnie - i skąd wiadomo, że raz do roku? Tyle miałaś monitoringów? Czy to jakaś zdiagnozowana choroba?Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:ja też się cieszę,ze Twoj wykres wygląda tak dobrze... Na resztę poczekam do Twojego terminu @, chyba ze wczesniej ubiegniesz pozytywnym testem:)
Rozumiem Cię, bo tez bym chciala, zeby jeden z 15 moich cykli był fartownym
Kochana nie będę robić testu do terminu @ chyba, że m. mnie bardzo ładnie poprosi...
Kaja, Libra, Sandraa, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość