X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te dalej wałkują temat :D

Kobiety są ekstra :D

a-koczek, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

mam swój powód... Napisałam i skończyłam z mojej strony ten temat

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mam swój powód... Napisałam i skończyłam z mojej strony ten temat

No to teraz wróćmy do spotkania - nie wypowiedziałaś się.

jeju lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cć kuzwa! <pardonsik, sie unioslam bo mi posta skasowalo, ze dzieki Aisie jestem na biezaco bo sciagalam>

drugigo nie bedzie, bo mnie boli to i oowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 17:57

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to teraz wróćmy do spotkania - nie wypowiedziałaś się.
    nie wypowiedzialam się, bo w chwili obecnej nie wiem jak ułożą się wizyty w Gamecie

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego są 2 terminy - 5 i 12 paź. - do ustalenia.

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    dlatego są 2 terminy - 5 i 12 paź. - do ustalenia.
    Ola,ale ja jeszcze nie rozpoczelam tam badan wogole... Jedyne co wiem, to to ze mam się stawie 3dc i dalej bede miala wyznaczane wizyty przez gina. Wizyt ma być ok 5 w ciągu 25 dni... I jak ja mam określić to skoro nie wiem 1. W ktorym dniu wypadnie 3dc 2. W które dni cyklu zostaną wyznaczone kolejne wizyty, skoro tego mam się dowiedzieć na pierwszej wizycie...
    Jak potrafisz przewidzieć tyle zmiennych, to wpisz mnie w ten termin, w ktorym bede w stanie być w Warszawie

Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    cć kuzwa! <pardonsik, sie unioslam bo mi posta skasowalo, ze dzieki Aisie jestem na biezaco bo sciagalam>

drugigo nie bedzie, bo mnie boli to i oowo.
    :/ współczuję

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko jestem przerażona...co miałaś na myśli wrzucając tę animację?
    Aż zadrżałam...horror normalnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 18:25

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobszsz Libra, nie namawiam Cię dalej na wpisanie się na tę wstępną listę chętnych :)

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju no i teraz musimy znowu pisać, pisać i pisać, żeby animacja zeszła na poprzednią stronę :D

Libra, jeju lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się w telefonie nie animuje, ale chyba nie żałuję :)

Ola no dobra, jak chcesz to mogę zacząć stosować emotikonki podczas konwersacji z Tobą ;) ;) ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A mi się w telefonie nie animuje, ale chyba nie żałuję :)

Ola no dobra, jak chcesz to mogę zacząć stosować emotikonki podczas konwersacji z Tobą ;) ;) ;)

Bardzo proszę :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O :) :D ;) :/ o.O

mauysia, a-koczek, jeju, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie mozesz zarzucać Saggdze,ze Cię nie zna, bo to fakt...ktory d,iala w obie strony... Bo Ty nie znasz jej... Bo jakbys znala, to byś wiedziała,ze to wszystko co ona napisała, to napisała dla Twojego dobra... Wiele tu rozczarowań przezylysmy, oj wiele i tego ona wlasnie chciala Ci zaoszczędzić...
    Może Twoje "nakrecanie/nienakrecanie" odczytalysmy, gdy po odpowiedziach dziewczyn na Twoje pytanie zaczęłaś pisac,ze tak nigdy wczesniej nie miałaś tak długo sluzu kremowego... Ale mniejsza z tym... Pojawienie się sluzu kremowego -nawet jezeli w tym cyklu masz inaczej niż w innych- o niczym nie świadczy ani niczego nie przesądza...owulacja mogła być i równie dobrze mogło jej nie być,bo jak wszystkie wiemy kazdej moze trafić się cykl bezowulacyjny... Czy masz szansę na ciążę - masz... Taka sama jak i ja mam

Dziękuję za odpowiedź. Zwyczajnie zaciekawiła mnie i zarazem zaniepokoiła kwestia tego śluzu, ponieważ ja mam dni płodne raz w roku. Za każdym razem w 11dc biorę zastrzyk na pęknięcie pęcherzy owulacyjnych o ile się pojawią. W tym miesiącu nie miałam zastrzyku i zastanowił mnie fakt czy ten kremowy ślu utrzymujący się dłużej niż zwykle może oznaczać kolejny brak dni płodnych...ale juz mi dziewczyny pisały, że ponoć i z kremowych niektóre kobiety zachodziły w ciażę także się uspokoiłam bo już się bałam że znów coś mi się dzieje (jak nie torbiele to pilipy itp) stąd też moje dociekania.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

hehe :D tak to już jest jak się kilka bab zejdzie do kupy i każda zrozumie co innego :D zdarza się :D

gocha04 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz to jest całkiem miła animacja, która powinna być użyta w reklamie społecznej zachęcającej Polaków do rozmnażania.

Aga_Andzia, Libra, jeju, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Dziękuję za odpowiedź. Zwyczajnie zaciekawiła mnie i zarazem zaniepokoiła kwestia tego śluzu, ponieważ ja mam dni płodne raz w roku. Za każdym razem w 11dc biorę zastrzyk na pęknięcie pęcherzy owulacyjnych o ile się pojawią. W tym miesiącu nie miałam zastrzyku i zastanowił mnie fakt czy ten kremowy ślu utrzymujący się dłużej niż zwykle może oznaczać kolejny brak dni płodnych...ale juz mi dziewczyny pisały, że ponoć i z kremowych niektóre kobiety zachodziły w ciażę także się uspokoiłam bo już się bałam że znów coś mi się dzieje (jak nie torbiele to pilipy itp) stąd też moje dociekania.

Kill me :D

Shagga, teraz Ty :D

jeju, Gunia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Ciebie usunęłam Olu...niech tam...

O czym gadacie oprócz kremu?
    Powiem Wam, że cieszę się jak dziecko z mojego wykresu, bo mam wreszcie na co popatrzeć i już nie zazdraszczam Wam skoków i dufazowości...Wścieklizna mnie ogarnie jak kolejny będzie normalny czyli u mnie bez owulki.

Od października miałam dwa cykle owulacyjne, może nawet jeden...więc na 10 cykli 1 to mógłby być fartowny no nie?
    Jak myślicie, co?
    Powiem Wam, że cichutką nadzieję mam i przeczucie ale olewam cały wachlarz objawów ściśle zwyżkowoprogesteronowych.

Z nowości w tym akurat cyklu mam czekoladowe otoczki, jest mi zimno ( a gorąca ze mnie kobietka-zimą chodzę w krótkim rękawku i bez skarpet i rajstop), mam bóle podbrzusza i takie tam....

Libra, Shagga_80, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    O czym gadacie oprócz kremu?

Leeeeeeżę
    hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha hahahahhaha hahha hahahhaha hahhaha

jeju, Ilona, Fedra, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    a mnie niepokoi to co Ty piszesz (moze w skrócie i z tego to wynika) masz dni plodne raz do roku? Tzn. Co masz na mysli? Twoj gon stosuje jedynie zastrzyki na pęknięcie jezeli pojawia się pęcherzyki? Czy na pojawienie się pęcherzyków masz stosowane clo?
    Ja Ci napisałam,ze jezeli się nie mylę to na tym wątku przy kremowym śluzie zaszła Blondi...ale moge się mylic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 18:40

‹‹ 3733 3734 3735 3736 3737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ