plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Dla Ciebie Dodi - zostaję!
Plemniczko a to jest Twoje wyobrażenie porodu he he he?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 16:48
Ola_czeka, Libra, Fedra, Sandraa, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Plemniczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po tym co zobaczyłam kończę starania!Libra, Aga_Andzia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana, z Librą za bardzo się lubimy i szanujemy (prawda Libra
?) więc jest git...i wszystko wyjaśnione
A tak na marginesie to mnie zawsze łatwo było wyprowadzić z równowagi byle czym...a dziś złożył się na to całokształt...choć nieopacznie wyraziłam się,jakby zdenerwowała mnie wypowiedz mojej Libry, za co jeszcze raz Ją przepraszam...i uciekam,jak miałam iść.
EDIT: Opacznie a nie nieopacznie -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Plemniczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po tym co zobaczyłam kończę starania!tozto drastyczne...jak z obcego
Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Laseczki dzieki za troske! jestescie kochane. prawda jest taka ze wywinelam orla na rolkach, bo mi kraweznik nagle przed nogami urosl. dementuje, jakoby Malysz byl tak silny by powalic zbika. na razie kosc lodeczkowata jest peknieta a za 10 dni sie okaze czy tez zlamana.
Staram sie was podczytywac na smarkfonie, ale siedze tylem do wszytkich i nie wiem kiedy mi sie ktos za plecami czai ;(
buziam.Shagga_80, Ilona, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja odchodzę, bo Małysz powiedziała że u mnie pora na odwyk a ja słucham Małysza, bo ona się musi znać na wielu sprawach skoro ma takiego fajnego syna.
W takim razie IC STONT:PShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:a nie widzisz żadnego znaku, który by Ci mówił że mnie nie znasz i nie możesz wiedzieć czy jestem spięta czy może jestem taka na co dzień i jest to nieodzownie powiązane z moim charakterem lub jestem zupełnie wyluzowana a należę do konkretnych osób, które konkretnie pytaja i oczekuja konkretnej odpowiedzi...pytanie przecież nie dotyczyło mojego samopoczucia tylko długo utrzymującego się (jak na mnie) kremowego śluzu a dni płodnych? czy nie łatwiej zatem jest zwyczajnie odpowiedzieć na pytanie zamiast domniemywać jaki jest cudzy nastrój, albo pytanie zwyczajnie pominąć...bo nie o to chyba w tym forum chodzi. Nie odbierzcie tego, że się denerwuję bo wcale tak nie jest, po prostu lubię konkretne odpowiedzi na konkretne pytania i tyle. Cieszę się bardzo, że Wam się udało i napawa mnie to pewną nutką nadziei, że jest tu tyle dziewczyn z podobnymi problemami do moich z podobnymi chorobami i im się udaje...może i kiedyś przyjdzie na mnie pora...może. Wszystkim oczywiście szczerze gratuluję i życzę spokojnych 9 m-cy
Może Twoje "nakrecanie/nienakrecanie" odczytalysmy, gdy po odpowiedziach dziewczyn na Twoje pytanie zaczęłaś pisac,ze tak nigdy wczesniej nie miałaś tak długo sluzu kremowego... Ale mniejsza z tym... Pojawienie się sluzu kremowego -nawet jezeli w tym cyklu masz inaczej niż w innych- o niczym nie świadczy ani niczego nie przesądza...owulacja mogła być i równie dobrze mogło jej nie być,bo jak wszystkie wiemy kazdej moze trafić się cykl bezowulacyjny... Czy masz szansę na ciążę - masz... Taka sama jak i ja mamDodi, Rucia, Shagga_80, Ilona, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość