X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG Muzi, wchodź częściej.

Muzi cieszymy się z pięknego wykresu i nie szukamy objawów, umowa stoi?

Libra, jeju, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktos mnie moze dopisac do tej magicznej listy na październik? dziekuju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małysz to jest całkiem miła animacja, która powinna być użyta w reklamie społecznej zachęcającej Polaków do rozmnażania.
    Mnie się to tylko kojarzy z filmem Obcy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dla Ciebie usunęłam Olu...niech tam...

O czym gadacie oprócz kremu?
    Powiem Wam, że cieszę się jak dziecko z mojego wykresu, bo mam wreszcie na co popatrzeć i już nie zazdraszczam Wam skoków i dufazowości...Wścieklizna mnie ogarnie jak kolejny będzie normalny czyli u mnie bez owulki.

Od października miałam dwa cykle owulacyjne, może nawet jeden...więc na 10 cykli 1 to mógłby być fartowny no nie?
    Jak myślicie, co?
    Powiem Wam, że cichutką nadzieję mam i przeczucie ale olewam cały wachlarz objawów ściśle zwyżkowoprogesteronowych.

Z nowości w tym akurat cyklu mam czekoladowe otoczki, jest mi zimno ( a gorąca ze mnie kobietka-zimą chodzę w krótkim rękawku i bez skarpet i rajstop), mam bóle podbrzusza i takie tam....
    ja też się cieszę,ze Twoj wykres wygląda tak dobrze... Na resztę poczekam do Twojego terminu @, chyba ze wczesniej ubiegniesz pozytywnym testem:)
    Rozumiem Cię, bo tez bym chciala, zeby jeden z 15 moich cykli był fartownym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 18:49

Shagga_80, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Mnie się to tylko kojarzy z filmem Obcy:D

Myślę, że to trafne skojarzenie :D Ona tam wstaje na końcu animacji? czy leży dalej? niech się któraś cofnie ...

Libra, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kill me :D

Shagga, teraz Ty :D

Ja nie dam się sprowokować, po co ktoś ma znów na mnie naskoczyć...mój nienarodzony syn Jaś (Aisa idę za Twoją radą :) ) ma i tak za dużo nerwów za moją przyczyną :/

Wy ten termin spotkania (5-12.10) to chyba celowo wybrałyście! Tyko teraz pytanie, której miało nie być - mnie czy Mauysi :P Biorę to nie siebie :)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Myślę, że to trafne skojarzenie :D Ona tam wstaje na końcu animacji? czy leży dalej? niech się któraś cofnie ...
    hahaha

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, chciałam tak to zaaranżować, żeby nie było Was obu, ale nie pamiętałam dokładnych Waszych terminów, stąd dwie daty.

Shagga_80, Dodi, a-koczek, Ilona, Fedra, Rucia, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, chciałam tak to zaaranżować, żeby nie było Was obu, ale nie pamiętałam dokładnych Waszych terminów, stąd dwie daty.
    Znów Ci się udało :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie...Olka,załatwiłaś sobie lekarza? A Twoja nie wraca gdzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba nie dowiem się...bo M wrócił na dobre, czas ewakuować się. Do wieczorka.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia, w tym tygodniu zamierzam odwiedzić 3 różnych lekarzy żeby mieć nieparzystą liczbę opinii co do laparoskopii. Potem z W. zdecydujemy czy się na to piszemy. I nadal nie wiem kiedy wraca moja ginekolog, dzwoniłam ale nie odebrała, zakładam, że pewnie na 2 tygodnie wyjechała.

Libra, jeju, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja się dowiem szczegółów o sobie w środę .....
    Super ,że nie poddajecie się i ,że masz zamiar odwiedzić lekarzy działajcie .....
    ps .Ola w czwartek duże święto więc może być zamknięte ;-) i ludziska pobrali urlopy na długi weekend ,abyś wszystko załatwiła trzymam kciuki

Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, Kajuś, już wyczaiłam, że jest święto :)

Opowiadaj o środzie. Idziesz z wynikami czy co?

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Olka nie tutejsza i zapomniał o tym ze w Polsce swieto mamy 15 trezba jej było przypominać. bo gdyby nie owu to afere by zrobiła lekarzowi ze jej niechce przyjac

Kaja lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no bez przesady. Gdyby nie ovu, to zapomniałabym o Mszy Świętej, pierwszy raz od lat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 20:28

Kaja, a-koczek, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    No tak Olka nie tutejsza i zapomniał o tym ze w Polsce swieto mamy 15 trezba jej było przypominać. bo gdyby nie owu to afere by zrobiła lekarzowi ze jej niechce przyjac
    hehehehe no też bym rozkręciła heheh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność

O której masz w środę wizytę? I kiedy idziesz na tę glukozę? (nie zazdroszczę tego badania)

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie, no bez przesady. Gdyby nie ovu, to zapomniałabym o Mszy Świętej, pierwszy raz od lat.
    hehehehe dobre :-) ja pewnie będę w pracy tego dnia jak mnie nie wyleja do czwartku ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 3734 3735 3736 3737 3738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ