plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Dla Ciebie usunęłam Olu...niech tam...
O czym gadacie oprócz kremu?
Powiem Wam, że cieszę się jak dziecko z mojego wykresu, bo mam wreszcie na co popatrzeć i już nie zazdraszczam Wam skoków i dufazowości...Wścieklizna mnie ogarnie jak kolejny będzie normalny czyli u mnie bez owulki.
Od października miałam dwa cykle owulacyjne, może nawet jeden...więc na 10 cykli 1 to mógłby być fartowny no nie?
Jak myślicie, co?
Powiem Wam, że cichutką nadzieję mam i przeczucie ale olewam cały wachlarz objawów ściśle zwyżkowoprogesteronowych.
Z nowości w tym akurat cyklu mam czekoladowe otoczki, jest mi zimno ( a gorąca ze mnie kobietka-zimą chodzę w krótkim rękawku i bez skarpet i rajstop), mam bóle podbrzusza i takie tam....
Rozumiem Cię, bo tez bym chciala, zeby jeden z 15 moich cykli był fartownymWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 18:49
Shagga_80, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kill me
Shagga, teraz Ty
Ja nie dam się sprowokować, po co ktoś ma znów na mnie naskoczyć...mój nienarodzony syn Jaś (Aisa idę za Twoją radą) ma i tak za dużo nerwów za moją przyczyną
Wy ten termin spotkania (5-12.10) to chyba celowo wybrałyście! Tyko teraz pytanie, której miało nie być - mnie czy MauysiBiorę to nie siebie
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaggusia, w tym tygodniu zamierzam odwiedzić 3 różnych lekarzy żeby mieć nieparzystą liczbę opinii co do laparoskopii. Potem z W. zdecydujemy czy się na to piszemy. I nadal nie wiem kiedy wraca moja ginekolog, dzwoniłam ale nie odebrała, zakładam, że pewnie na 2 tygodnie wyjechała.
Libra, jeju, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola ja się dowiem szczegółów o sobie w środę .....
Super ,że nie poddajecie się i ,że masz zamiar odwiedzić lekarzy działajcie .....
ps .Ola w czwartek duże święto więc może być zamkniętei ludziska pobrali urlopy na długi weekend ,abyś wszystko załatwiła trzymam kciuki
Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność
-
a-koczek wrote:No tak Olka nie tutejsza i zapomniał o tym ze w Polsce swieto mamy 15 trezba jej było przypominać. bo gdyby nie owu to afere by zrobiła lekarzowi ze jej niechce przyjac
-
Kaja wrote:wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność
O której masz w środę wizytę? I kiedy idziesz na tę glukozę? (nie zazdroszczę tego badania)jeju, aisa lubią tę wiadomość