Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG Muzi, wchodź częściej.

Muzi cieszymy się z pięknego wykresu i nie szukamy objawów, umowa stoi?

nick nieaktualny, jeju, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktos mnie moze dopisac do tej magicznej listy na październik? dziekuju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małysz to jest całkiem miła animacja, która powinna być użyta w reklamie społecznej zachęcającej Polaków do rozmnażania.
    Mnie się to tylko kojarzy z filmem Obcy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dla Ciebie usunęłam Olu...niech tam...

O czym gadacie oprócz kremu?
    Powiem Wam, że cieszę się jak dziecko z mojego wykresu, bo mam wreszcie na co popatrzeć i już nie zazdraszczam Wam skoków i dufazowości...Wścieklizna mnie ogarnie jak kolejny będzie normalny czyli u mnie bez owulki.

Od października miałam dwa cykle owulacyjne, może nawet jeden...więc na 10 cykli 1 to mógłby być fartowny no nie?
    Jak myślicie, co?
    Powiem Wam, że cichutką nadzieję mam i przeczucie ale olewam cały wachlarz objawów ściśle zwyżkowoprogesteronowych.

Z nowości w tym akurat cyklu mam czekoladowe otoczki, jest mi zimno ( a gorąca ze mnie kobietka-zimą chodzę w krótkim rękawku i bez skarpet i rajstop), mam bóle podbrzusza i takie tam....
    ja też się cieszę,ze Twoj wykres wygląda tak dobrze... Na resztę poczekam do Twojego terminu @, chyba ze wczesniej ubiegniesz pozytywnym testem:)
    Rozumiem Cię, bo tez bym chciala, zeby jeden z 15 moich cykli był fartownym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 18:49

nick nieaktualny, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Mnie się to tylko kojarzy z filmem Obcy:D

Myślę, że to trafne skojarzenie :D Ona tam wstaje na końcu animacji? czy leży dalej? niech się któraś cofnie ...

nick nieaktualny, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kill me :D

Shagga, teraz Ty :D

Ja nie dam się sprowokować, po co ktoś ma znów na mnie naskoczyć...mój nienarodzony syn Jaś (Aisa idę za Twoją radą :) ) ma i tak za dużo nerwów za moją przyczyną :/

Wy ten termin spotkania (5-12.10) to chyba celowo wybrałyście! Tyko teraz pytanie, której miało nie być - mnie czy Mauysi :P Biorę to nie siebie :)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Myślę, że to trafne skojarzenie :D Ona tam wstaje na końcu animacji? czy leży dalej? niech się któraś cofnie ...
    hahaha

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, chciałam tak to zaaranżować, żeby nie było Was obu, ale nie pamiętałam dokładnych Waszych terminów, stąd dwie daty.

nick nieaktualny, Dodi, a-koczek, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, chciałam tak to zaaranżować, żeby nie było Was obu, ale nie pamiętałam dokładnych Waszych terminów, stąd dwie daty.
    Znów Ci się udało :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie...Olka,załatwiłaś sobie lekarza? A Twoja nie wraca gdzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba nie dowiem się...bo M wrócił na dobre, czas ewakuować się. Do wieczorka.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia, w tym tygodniu zamierzam odwiedzić 3 różnych lekarzy żeby mieć nieparzystą liczbę opinii co do laparoskopii. Potem z W. zdecydujemy czy się na to piszemy. I nadal nie wiem kiedy wraca moja ginekolog, dzwoniłam ale nie odebrała, zakładam, że pewnie na 2 tygodnie wyjechała.

nick nieaktualny, jeju, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja się dowiem szczegółów o sobie w środę .....
    Super ,że nie poddajecie się i ,że masz zamiar odwiedzić lekarzy działajcie .....
    ps .Ola w czwartek duże święto więc może być zamknięte ;-) i ludziska pobrali urlopy na długi weekend ,abyś wszystko załatwiła trzymam kciuki

nick nieaktualny, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, Kajuś, już wyczaiłam, że jest święto :)

Opowiadaj o środzie. Idziesz z wynikami czy co?

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Olka nie tutejsza i zapomniał o tym ze w Polsce swieto mamy 15 trezba jej było przypominać. bo gdyby nie owu to afere by zrobiła lekarzowi ze jej niechce przyjac

Kaja lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no bez przesady. Gdyby nie ovu, to zapomniałabym o Mszy Świętej, pierwszy raz od lat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 20:28

Kaja, a-koczek, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    No tak Olka nie tutejsza i zapomniał o tym ze w Polsce swieto mamy 15 trezba jej było przypominać. bo gdyby nie owu to afere by zrobiła lekarzowi ze jej niechce przyjac
    hehehehe no też bym rozkręciła heheh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    wiesz wyniki też jeszcze muszę zrobić jakieś dziwne mi dał coś z cukrzyca bo czekam po godzinie glukozy czy coś takiego skierowanie mam ,ale nie doczytałam o co chodzi ,a w Srodę idę spr jak moje jajniki reagują na podwójną dawkę Clo już mnie skręca ,że się nie ruszą z miejca te pęcherzyki ,a jak się nie ruszą to już mi zapowiedział ,że kieruje mnie do kolegi który leczy niepłodność

O której masz w środę wizytę? I kiedy idziesz na tę glukozę? (nie zazdroszczę tego badania)

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie, no bez przesady. Gdyby nie ovu, to zapomniałabym o Mszy Świętej, pierwszy raz od lat.
    hehehehe dobre :-) ja pewnie będę w pracy tego dnia jak mnie nie wyleja do czwartku ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 3734 3735 3736 3737 3738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ