plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ruciu dzieki za informacje od Karomy fajnie ze wszystko ok.
Zbkiku rozumiem Cie . Ja zyt duzo na temat tego płynu niemoge pisać bo niewiem kto to moze czytac a nie chce przez przypadek ciotce problemów narobić. tyle powiem jest to bezpieczne. Przetestowane na wielu przypadkach i nie było zadnych skutków ubocznych.
Libra a laparoskopi na nfz niE robia?Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby witam jeszcze z łóżka...Stary pojechał do sklepu a Młody śpi...a ja w telefonie śledzę co u Was.
Sylwia powodzenia na wizycie.
Libra zdrówka życzę.
Ja dziś mam trochę planów do wykonania więc dopiero później zajrzę.Buziaki.Sandraa, Ilona, Libra, Beata, kiti, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:
Libra a laparoskopi na nfz niE robia?tylko ja tak Sylwii napisałam, bo ona się zastanawia... ja sama też zastanawiam się nad tym co dalej, choć tak naprawdę nie wiem czy laparoskopia w ogóle będzie mi potrzebna...
osobiście mam nadzieję, że laparoskopię będę miała w MP
Shagga - dzięki już jest lepiej niż wczoraj... a jak u Kubolka jest jakaś poprawa? -
dobrnełam...
Ruciu współczuję i nieustannie trzymam kciuki :* mam nadzieję że znajdziecie pilny krótki termin
Sylwia trzymam kciuki za rosnące pęcherzyki
Olu oczywiście że mamy ochotę czytac właśnie po to żeby móc Cie wesprzeć :*
A ginka druga napewna ma bardziej ostrożne podejście ze względu na to że to ona będzie wykonywała
Szaguś lepiej już Kubusiowi jest poprawa?
Libruś Ciebie już wirusisko opuściło kochana?
Kopciuszku to wy wspólnymi siłami kucharzycie na wesele?
kAJU nie stresuj się bo nie urosną! Pęcherzyk ma jeszcze troszkę czasu
Ciekawe jakiego ja doznam szoku jak się okaże że 25 d.c. nie mam pęcherzyka?
Aga cieszę się że urlop udany
Sylwia mam nadzieję że kandydat choć jeden (bo tyle wystarczy) będzie dojrzały i że uda ci się bez tych wszystkich zabiegów operacji
Sandraa, Fedra, Ola_czeka, aisa, Kfjatus, Kaja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Beatko dziś masz wizytę?
dziś jest mój 25d.c. a tempka zmierzona rano strasznie niska wiec na ovu sie chyba nie zanosi
czuję że lekarz pewnie mi wywoła jak nie będzie pęcherzyka to powie że szkoda czasu trzeba działać..mam nadziejęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
hehehe zrobiłam test po pierwszej cześci pomyslałam że nie jestem na to gotowa
ale po chwili ja to wszystko wiem a i tak chce żeby życie wywróciło mi sie do góry nogami !
Libra, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Blondi22 wrote:Beatka jeszcze mały jest ;)prawie nic nie widac
to nic ale wlasnie miałabym porównanie i jak pptem wstawisz za jakis czas
ja uwielbiam ogladać takie brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 09:21
Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś Ciebie już wirusisko opuściło kochana?
Becik, trzymam dzisiaj kciuki za to, byś się dowiedziała, że dzisiejsza niska temperaturka jest zwiastunem zbliżającej się owulacji
no i trzymam kciuki z 3 z 3 konsultacji Oli...Beata, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
KOchana a jestes pewna że to wirus? bo wspominałaś coś o opalaniu?
może to przegrzanie i alergia na słońce?
a co za tym igzie caly organizm sie oslabił i stąd takie sensacje....
ale cieszę sie że już lepiej :*
dzieki kochana mam nadzieję że coś sie wreszcie ruszyLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:
to nic ale wlasnie miałabym porównanie i jak pptem wstawisz za jakis czas
ja uwielbiam ogladać takie brzuszki
http://www.iv.pl/images/81900036141260695195.jpgLibra, Beata, Ilona, kiti, Fedra, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:KOchana a jestes pewna że to wirus? bo wspominałaś coś o opalaniu?
może to przegrzanie i alergia na słońce?
a co za tym igzie caly organizm sie oslabił i stąd takie sensacje....
ale cieszę sie że już lepiej :* -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:specjalnie dla ciebie
tu był brzuszek Blondi;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 09:37
Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:specjalnie dla ciebie
http://www.iv.pl/images/81900036141260695195.jpg
niech bóg Ci w dzieciach wynagrodzi
naprawdę malutki ..Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006