plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libruś zaraz sie nakrecę na Twoją zgagę ...o jezu ale ja jestem empatyczna..powiedzialas zgagę i ja już odczuwam...tyle ze ja mam ją na okrągło prawieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Libruś zaraz sie nakrecę na Twoją zgagę ...o jezu ale ja jestem empatyczna..powiedzialas zgagę i ja już odczuwam...tyle ze ja mam ją na okrągło prawie
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bo taka prawdziwa to przychodzi chyba póxniej jak już brzuszek uciska na coś tam... ja miałam taka że spać nie mogłam ratowało mnie jedynie gorące mleko, wiec Libruś jeśli masz mleko w pracy to zagrzej sobie troszkę napewno przyniesie ulgeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:będę miała znacznie więcej:Dhahaha
edit.
tak siedzę i myslę co nasunąć lekarzowi skoro sama jestem skołowana, jak mu zacznę wszystko opowiadac to uzna mnie za wariatkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 10:11
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:nie miłe uczucie takie pieczenie ;/
Beatko - na nic się nie nakręcaj, bo ja @ dostane na 200%... po prostu się zastanawiam czy to zgaga czy nie, bo ja w ogóle nie wiem co to jest zgaga:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:hmmm... właśnie pieczenie to mam znikome, bardziej mi ciepło w całym przełyku i mam kłucie... chyba wczorajszymi wymiotami sobie podrażniłam
Beatko - na nic się nie nakręcaj, bo ja @ dostane na 200%... po prostu się zastanawiam czy to zgaga czy nie, bo ja w ogóle nie wiem co to jest zgaga:D
a co do zgagi to tak jak piszesz może to być po prostu po wymiotach podrażniony jest cały przełyk i przez to jest pieczenie i ból gardła ja tak mam po moich migrenachLibra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
jestem i ja
podczytałam i zmykam coś przekąsić
u nas niestety nie ma długo weekendu ( szwaby nie świętują 15 sierpnia) także m w pracy
ale ja też mam teraz kilku dniową chaupniczą prace
Beatka jestem ciekawa co Ci tam gin wybada, także będę czekała na wieczorną relację z wizyty.
Libra to ładnie Ci ten wirus daje popalić buuu
Blondi taki brzuch to ja mamBeata, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:KOCHANA nie ma czegoś takiego jak 200%
a co do zgagi to tak jak piszesz może to być po prostu po wymiotach podrażniony jest cały przełyk i przez to jest pieczenie i ból gardła ja tak mam po moich migrenach
co do procentów, to jeszcze parę dni i przekonasz się, ze mam rację w swoim przypadku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 10:27
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ale co chcesz nasunąć?
bo nie wiadomo czy coś wykryje po jednej wizycie wiec chciałabym mu dac jakis zarys mojej kobiecości* powiedzieć co i jak naprowadzic co mogłby mi leczyć, bo już kiedyś tu wam wspominałam też że kiedyś kiedyś wieele lat temu lekarz powiedział mi że ja mam wlasnie nie dojrzewające pęcherzyki i trzeba będzie brac jakies leki ale jakoś wtedy zaszłam bez problemu
ale tez wspomniał że jak do 30 nie urodzę to już nie urodzę... pewnie chodziło o pierwsze dziecko wiec ?ale drugiego już do 30 to nie urodze napewno..
i boję się że jak powiem lekarzowi że już ponad rok intensywnych starań to wyśle nas do kliniki leczenia niepłodnosci i kaze przebadać męza zamiast skupić sie na mojej wątpliwej owulacji bo to jest pewne moim zdaniem że to u mnie niedomagaOliwka 2006