plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Kiti - widzę, że tempka się u Ciebie ustabilizowała... ja jeszcze drobnymi kroczkami się pnę
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Kiti napewno wpadnę i podzielę sie z Wami
a za Ciebie trzymam kciuki bo widzę że tempka ładnie się utrzymujeLibra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Kiti napewno wpadnę i podzielę sie z Wami
a za Ciebie trzymam kciuki bo widzę że tempka ładnie się utrzymuje -
kiti wrote:jestem i ja
podczytałam i zmykam coś przekąsić
u nas niestety nie ma długo weekendu ( szwaby nie świętują 15 sierpnia) także m w pracy
ale ja też mam teraz kilku dniową chaupniczą prace
Beatka jestem ciekawa co Ci tam gin wybada, także będę czekała na wieczorną relację z wizyty.
Libra to ładnie Ci ten wirus daje popalić buuu
Blondi taki brzuch to ja mamnawet wczoraj w sklepie u nas zauwazył sprzedawca i ciasteczka dostałam gratis
kiti, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no jakąś diagnoze mojej osoby, coś mu podpowiedzieć na co zwrócic uwagę
bo nie wiadomo czy coś wykryje po jednej wizycie wiec chciałabym mu dac jakis zarys mojej kobiecości* powiedzieć co i jak naprowadzic co mogłby mi leczyć, bo już kiedyś tu wam wspominałam też że kiedyś kiedyś wieele lat temu lekarz powiedział mi że ja mam wlasnie nie dojrzewające pęcherzyki i trzeba będzie brac jakies leki ale jakoś wtedy zaszłam bez problemu
ale tez wspomniał że jak do 30 nie urodzę to już nie urodzę... pewnie chodziło o pierwsze dziecko wiec ?ale drugiego już do 30 to nie urodze napewno..
i boję się że jak powiem lekarzowi że już ponad rok intensywnych starań to wyśle nas do kliniki leczenia niepłodnosci i kaze przebadać męza zamiast skupić sie na mojej wątpliwej owulacji bo to jest pewne moim zdaniem że to u mnie niedomagaBeata, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Spokojnie ma jeszcze dużo czasu żeby spaść
usunełas?
ile zwykle masz fl?
edit już podejrzałam przez przyjaciólki widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 10:32
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:nie moge podejrzeć innych Twoich
usunełas?
ile zwykle masz fl?
edit już podejrzałam przez przyjaciólki widać
Według ostatnich obserwacji to tak 13 dniowąBeata lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:kurcze wszytkie teraz pisza ze maja takie brzuchy a ja myslam że cos tam odstaje już hehe
nawet wczoraj w sklepie u nas zauwazył sprzedawca i ciasteczka dostałam gratis
no ja sie przyznam że mi akurat na brzuchu to kosci stercza jakbym nic nie jadła... (za to tyłek mam)
Blodni absolutnie ze zdjęcia nic nie widać że odstajea jeszcze kiedyś pisałaś ile ważysz to już wogóle zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrazałam a widzę że wyglądasz szczupło nawet w połowie(prawie) ciąży
kiti, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:a jaki masz termin @?
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ja to nie zamierzam na nic ukierunkowywać... po prostu pójdziemy z m do kliniki i powiemy, że od maja 2012 się nie zabezpieczamy, usilne starania podjęliśmy w sierpniu 2012, a od października 2012 prowadzę obserwacje cyklu... i mają ruszyć ze wszystkim z kopyta bo ja w tym roku kończę 31lat, m skończy 39 - i tu nie ma na co czekać
a my już mamy Oliske więc wychodzimy z założenia że z plemnikami wszystko ok a skoro moje okresy przez cale zycie były pochrzanione to wiem że do tego trzeba sie przyczepić ...no i wiadomo że to trzeba jakoś uregulowac mam nadzieję ż eto dla lekarza będzie jasnośc
i jesli powie że on nic nie widzi że jest ok i wyśle do kliniki to chyba będziemy musieli sobie darować i odpuścić narazie ze względu na koszty
choć Oliwka bardzo chce i ciągle mi wspomina że nic nieszkodzi nawet gdyby miał sie urodzić (oczywiście brat) nawet za 3-4 lataLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:muszę rzec: zgrałyśmy się idealnie:Dhehehehe
Jutro planujemy z m się wybrać do Holiday Park, czyli takie wesołe miasteczko kolejki itp. i wczoraj mi głupia myśl przeszła przez głowę " czy mogę korzystać z wszystkich atrakcji typu fikuśne zjazdy i wyjazdy" , ale dziś już otrzeźwiałam
Libra, Blondi22, Beata, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no tak kochana doskonale rozumiem Twoją sytuację ale ona jest zgoła zupelnie inn niż nasza, bo u Ciebie cykle i Twoje wykresy są idealne wiec nie bardzo jest sie do czego przyczepić wiec trzeba szukać wnikliwiej i faktycznie nie ma na co czekać
a my już mamy Oliske więc wychodzimy z założenia że z plemnikami wszystko ok a skoro moje okresy przez cale zycie były pochrzanione to wiem że do tego trzeba sie przyczepić ...no i wiadomo że to trzeba jakoś uregulowac mam nadzieję ż eto dla lekarza będzie jasnośc
i jesli powie że on nic nie widzi że jest ok i wyśle do kliniki to chyba będziemy musieli sobie darować i odpuścić narazie ze względu na koszty
choć Oliwka bardzo chce i ciągle mi wspomina że nic nieszkodzi nawet gdyby miał sie urodzić (oczywiście brat) nawet za 3-4 lata
u nas (ja tak myślę) prawdopodobnie problem tkwi we mnie (myślę sobie, ze to sprawka guza bądź niedrożność jajowodów - albo Ola mi nowum podsunęła - leniwe jajowody) mój m 5 lat temu przeszedł z ex 3 inseminacje i próby in vitro... także jego nasienie się nadajeBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:hehehe no nie wierzę...
no ja sie przyznam że mi akurat na brzuchu to kosci stercza jakbym nic nie jadła... (za to tyłek mam)
Blodni absolutnie ze zdjęcia nic nie widać że odstajea jeszcze kiedyś pisałaś ile ważysz to już wogóle zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrazałam a widzę że wyglądasz szczupło nawet w połowie(prawie) ciąży
z kuba brzuch dopiero całkiem widoczny był jakos tak w połowie 5 miesiaca -
nick nieaktualny