X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy ;-)

Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię.
    nie nadrobie was i nie wiem o jakim spotkaniu mowa ;( jak byś mogła to napisz mi na priv

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi trzymam mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Przez Berlin do Warszawy i z Warszawy na mazury stamtąd na Łódź he he...
    :P neneneeee

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi? Ja dookoła jadę... ;-)
    u mnie pociagy z Sochaczewa odjeżdzaja :)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy ;-)

Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię.
    heloł... to wszystko co opisujesz, to ja mam zawsze po owulacji... i tym razem też tak mam... tylko podbrzusze mnie boli najbardziej z lewej strony (ale ja zawsze mam owu z lewego jajnika, więc tłumaczę to tym własnie)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
    PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...

PS: wolałam swoją nieświadomość...
    trzymam mooooooooooooocno kciuki ;*

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi jutro spotkanie w łodzi jesli masz czas i jak dojechac to zapraszamy :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hhhhe no libruś w to że Ty masz to nie uwierzę ni huuuu...hu
    Ty drobnico jedna :*

a ja to potwierdze po zjedzeniu obiadu ma nawet troche większy od Blondii :P jestem tego naocznym świadkiem :D

Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    moż ei masz rację moze nic mu nie mówic? ale z drugiej strony skoro wiem że mam wiecznie nieregularnie siegające nawet do 78
    do tego progesteron skacze i raz w 8dpo jest 22 a innym tylko 4
    no i jeszcze to tsh nie wiem czy nie za niskie bo podobno przy staraniach powinno być powyżej 1 żeby było dobrze prawda?
    no i podwyższony moim zdaniem testosteron... eh wyliczac tego mogłabym... wiec to chyba powinnam mu powiedzieć? tylko czy ja to ogarnę

a co Twojego m zadna z tych prób się nie powiodła?
    weź ze sobą wszystkie swoje wyniki i pokaż lekarzowi... i niech on radzi... nie sugeruj mu, że to może pcos czy luf... po prostu niech obejrzy wyniki zbada Cię i opracuje plan działania...
    Ty kiedyś miałaś stwierdzony "sflaknięty" pęcherzyk... powiem Ci, ze moja koleżanka z pcos właśnie z takim "sflaknietym" pęcherzykiem w ciąże zaszła:D

u mego m i jego ex powiodła się 2 próba in vitro - niestety ciąża poroniona bodajże w 11tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 11:31

Beata, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Blondi jutro spotkanie w łodzi jesli masz czas i jak dojechac to zapraszamy :)
    jutro to nie dam rady ale innym razem ;)

Libra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a ja to potwierdze po zjedzeniu obiadu ma nawet troche większy od Blondii :P jestem tego naocznym świadkiem :D
    nie wierze ;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    HEEHE nadal nie wierzę! chce to zobaczyć i zjeśc z nią objad :)

Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus tak wogóle witaj :*

Libruś tak zrobię... własnie dizeki za przypomnienie o tym pęcherzyku :* dziś już mi to z głowy wyleciało

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti w takim razie serdecznie zapraszam

Beata lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libri życzę wywrócenia pontonu ze 4 razy a co! kurde ale Was przygody czekają :)
    p.s. a juz macie ustalony termin wyjazdu?
    24 lub 28 sierpnień, ale nie możemy się zdecydować... bo chcemy mieć rafting, lot nad morzem na lotni przyczepionej do motorówki, zobaczyć Pamukkale i skalne grobowce w Kaunos... a okazuje się, że chyba wszystkiego na raz nie da rady:/

Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola o której ma tą wizytę ? teraz jakos około południa ze jej nie ma?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wogole dzis z doskoku jestem. mam dzień wolny od pracy ale jak kazda kobieta zamiast leniuchowac bierze sie za generalne porządki wiec i ja tak robie biore sie włąsnie za okna czego niecierpię

Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beti w takim razie serdecznie zapraszam

dziekuję tylko musisz mi powiedzieć mniej wiecej gdzie cie szukać żeby nasze miejsce stacjonowania nie bylo zbyt odległe, to wtedy on mógłby zostac łowić rybki a ja chyc do Ciebie :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    24 lub 28 sierpnień, ale nie możemy się zdecydować... bo chcemy mieć rafting, lot nad morzem na lotni przyczepionej do motorówki, zobaczyć Pamukkale i skalne grobowce w Kaunos... a okazuje się, że chyba wszystkiego na raz nie da rady:/
    mów mi jeszcze :) jade z Wami :P

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
    PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...

PS: wolałam swoją nieświadomość...
    ja mam takie objawy na 2 dni przed @... dzień przed @ szyjka się opuszcza... i przyłazi @...
    ale zawsze szansa jest 50/50:)

Gunia lubi tę wiadomość

‹‹ 3777 3778 3779 3780 3781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ