plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy
Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię. -
Muzi trzymam mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy
Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię. -
jeju wrote:Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...
PS: wolałam swoją nieświadomość... -
Beata wrote:hhhhe no libruś w to że Ty masz to nie uwierzę ni huuuu...hu
Ty drobnico jedna :*
a ja to potwierdze po zjedzeniu obiadu ma nawet troche większy od Blondiijestem tego naocznym świadkiem
Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:moż ei masz rację moze nic mu nie mówic? ale z drugiej strony skoro wiem że mam wiecznie nieregularnie siegające nawet do 78
do tego progesteron skacze i raz w 8dpo jest 22 a innym tylko 4
no i jeszcze to tsh nie wiem czy nie za niskie bo podobno przy staraniach powinno być powyżej 1 żeby było dobrze prawda?
no i podwyższony moim zdaniem testosteron... eh wyliczac tego mogłabym... wiec to chyba powinnam mu powiedzieć? tylko czy ja to ogarnę
a co Twojego m zadna z tych prób się nie powiodła?
Ty kiedyś miałaś stwierdzony "sflaknięty" pęcherzyk... powiem Ci, ze moja koleżanka z pcos właśnie z takim "sflaknietym" pęcherzykiem w ciąże zaszła:D
u mego m i jego ex powiodła się 2 próba in vitro - niestety ciąża poroniona bodajże w 11tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 11:31
Beata, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a ja to potwierdze po zjedzeniu obiadu ma nawet troche większy od Blondii
jestem tego naocznym świadkiem
Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedrus tak wogóle witaj :*
Libruś tak zrobię... własnie dizeki za przypomnienie o tym pęcherzyku :* dziś już mi to z głowy wyleciało
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libri życzę wywrócenia pontonu ze 4 razy a co! kurde ale Was przygody czekają
p.s. a juz macie ustalony termin wyjazdu?Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Beti w takim razie serdecznie zapraszam
dziekuję tylko musisz mi powiedzieć mniej wiecej gdzie cie szukać żeby nasze miejsce stacjonowania nie bylo zbyt odległe, to wtedy on mógłby zostac łowić rybki a ja chyc do CiebieOliwka 2006
-
Libra wrote:24 lub 28 sierpnień, ale nie możemy się zdecydować... bo chcemy mieć rafting, lot nad morzem na lotni przyczepionej do motorówki, zobaczyć Pamukkale i skalne grobowce w Kaunos... a okazuje się, że chyba wszystkiego na raz nie da rady:/
jade z Wami
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...
PS: wolałam swoją nieświadomość...
ale zawsze szansa jest 50/50:)Gunia lubi tę wiadomość