plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:No to pięknie się dopasowałyśmy
Jutro planujemy z m się wybrać do Holiday Park, czyli takie wesołe miasteczko kolejki itp. i wczoraj mi głupia myśl przeszła przez głowę " czy mogę korzystać z wszystkich atrakcji typu fikuśne zjazdy i wyjazdy" , ale dziś już otrzeźwiałam
Beata, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:idę na 2 śniadanko zapraszam
Libra lubi tę wiadomość
-
Kiti zazdroszczę Ci tej frajdy uwielbiam takie atrakcje
mi mój obiecał mnie zabrać do tatralandu jeszcze w tym roku więc trzymam go za słowo!
a co do Twoich obaw myslę że żadna kolejka nie zaszkodzi ewentualnej fasolce, więc baw sie dobrze kochanaLibra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy
Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię.Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:no tak Beatka, ale niech gin Cię całą przebada... nie ma co się nastawiać na to czy na tamto... o to mi chodziło...
u nas (ja tak myślę) prawdopodobnie problem tkwi we mnie (myślę sobie, ze to sprawka guza bądź niedrożność jajowodów - albo Ola mi nowum podsunęła - leniwe jajowody) mój m 5 lat temu przeszedł z ex 3 inseminacje i próby in vitro... także jego nasienie się nadaje
do tego progesteron skacze i raz w 8dpo jest 22 a innym tylko 4
no i jeszcze to tsh nie wiem czy nie za niskie bo podobno przy staraniach powinno być powyżej 1 żeby było dobrze prawda?
no i podwyższony moim zdaniem testosteron... eh wyliczac tego mogłabym... wiec to chyba powinnam mu powiedzieć? tylko czy ja to ogarnę
a co Twojego m zadna z tych prób się nie powiodła?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libri życzę wywrócenia pontonu ze 4 razy a co! kurde ale Was przygody czekają
p.s. a juz macie ustalony termin wyjazdu?kiti, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
a-koczek wrote:Beatko mam nadziejej ze gin Cie nie oleje i pomoze
tzn nie boję sie że oleje tylko może powiedzieć że to skompliwowanym przypadkiem jestem i powie ż enie ma na co czekac i wyśle do kliniki leczenia niepłodnościOliwka 2006
-
jeju wrote:Hej hej....m. zawiezie mnie do CZ-wy raczej...i stamtąd pojadę....Blondi a Ty się nie wybierasz na spotkanie? Mój pociąg jedzie przez Twoją miejscowość chyba nawet. Czołem Libra-uciekłam do ogródka żeby dać główce odpocząć...Beciu to chyba się jednak spotkamy
Mogę Was o coś zapytać? Tak intymnie albo może ja napiszę tak....mam "tam tam" wszystko nabrzmiałe, spuchnięte ale śluz jest normalny, mam tak od dwóch co najmniej dni...boli mnie całe podbrzusze a najbardziej z prawej strony...wiecie o jakiejś infekcji która by się w ten sposób objawiała? Poważnie się martwię.
co do Twoich obaw to zarówno przed @ jak i na początku ciązy cala szyjka może być nabrzmiała, ale jesli to jest znaczne obrzmienie (ja mam tak teraz i masę wyciekajacego śluzu) to nie jest to normalne...już wam pisałam ze coś mi się przyplątało ale nikt nie podjął tematu...
nic nie brałam ani nie robię z tym bo ide dzis na wisyte wiec zapytamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 11:10
Oliwka 2006
-
a-koczek wrote:a moj cykl sie rozjechał jak nigdy zawsze miałam ksiązkowe a ten to niewiem co mam o nim myslec
a, co do kolejek to nas tez nawiedza jakies wesole miastezko wiec jutro sobie z cora pojezdzimy
hmmm każdemu moze sie przytrafić jeden postrzelony wykres ale Twój narazie nic nie wiadomo bo nie obserwowałas od początku a to że ovu sie przeciąga to nic nadzwyczajnego bo wiele czynników może ją przesunąc
p.s. wczoraj namawiałam męza żebyśmy pojechali jesienią w okolice Olsz... i wyraził chęcyupii
a-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...
PS: wolałam swoją nieświadomość...Beata, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
ja już podjadłam
to jutro poszaleje na kolejkachmoże uda się jakieś fotki zrobić
Libra, Fedra, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Przez Berlin do Warszawy i z Warszawy na mazury stamtąd na Łódź he he...
Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Trzymajcie mocno kciuki proszę, bo szyjka jest grubaśna, wysoko, opuchnięta, zauważyłam brązowy kolor kremu wysoko, wysoko...na @ mam nisko....może zejdzie niżej za kilka dni na @ ale jeśli coś się tam zagnieżdża, to potrzymajcie kciuki chociaż przez chwilę...bo w podbrzuszu czuję konkretny ból, i spojenie też mnie boli także za bardzo niedługo albo @ albo II...buzi buzi...
PS: idę robić obiad...później do pracy- ach ach...
PS: wolałam swoją nieświadomość...Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość