X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    No mają to co się nie przyznawałas!?
    Ja już w środę pisałam ze do sopotu jadę.
    Oddz ty teraz to na mnie chcesz zwalić co to to nie !

kurde nie doczytałam ehhhh wybacz nie no na ciebie nie zwalę coś ty ;-) ,ale wiem kto zemną na kawę się wybierze jak przypłynie do Polski :-)

Piskam innym razem sie umówimy ja nie lubię do Sopotu jezdzić bo zaparkować tam to masakra wolę rowerem od teściów tam pojechać :-)

Pismak, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Pismacyku czuje sie dobrze :) w poniedzialek mam gina i nie moge sie doczekac,a w piątek USG połówkowe i juz mnie stes zżera

Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka witam !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej bez kitu - robi się to w trzy sekundy!

Nie mam masła orzechowego! :(

Nie mam mąki pełnoziarnistej! :(

I w promieniu 3km nie dostanę mąki,a masło to chyba tylko w hipermakietiach?
    :( Upieczesz mi na nasze spotkanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 20:44

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście Guniu :)

Gunia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaju witaj! :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś - ale firma... szok... Nie ma rady - zwróć, niech Ci tylko kasę co do grosza oddadzą! :/

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Guniu dzisiaj zapakowalam i kuriera zamowilam :( najgorsze ze za przesylki juz bede stratna. Wiem jedno nigdy wiecej nie kupie przez neta porcelany

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Pismak, no dobra, prawda jest trochę inna. Jest tu kilka osób, które się podkochuje w ryanie goslingu i swego czasu był to temat numer jeden. a że ryan wybrał mnie - trochę tu ucichło.

No to teraz po tych wywodach jak już sobie pomarzylas to nam nadzieję ze już zeszlas na ziemię i czas powiedziec w końcu prawdę! :p wciąż czekam !

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się serdecznie :)
    poczytałam zaległości i padam na twarz - ja się z Wami tak nie bawię (zbieram swoje zabawki i idę do piaskownicy obok)
    nie mam najmniejszych szans żeby się odnieść do Waszych wpisów, ale to co zapamiętałam:
    - Libruś pogodzicie się w Turkey i mam nadzieję, że nie poszło o nic poważnego :*
    - Shagga Twój Kubulek jest cudowny, śliczny, pomocny i taki dzielny.... nic tylko pozazdrościć
    - aisa jesteś mega jeśli chodzi o Twoje wpisy
    - Olka no cóż... nic się nie zmieniasz ale to dobrze. Oczywiście mam tu na myśli Twoje poczucie humoru a Libra&Czekajka peselzapesel rozwaliły mnie na maxa i również lałam :D a z poważniejszych spraw mam nadzieję, że z Twoimi "przewodami" będzie już niedługo wszystko ok
    - muska ale dałaś czadu z tymi dowcipami he he niezłe
    - Rutosławo nie miałam pojęcia że tak w kuchni szalejesz bo o mopie to już słyszałam ;_
    - Aga dla Wafla sto lat !!!
    - jeju podoba mi się Twoje nastawienie
    - kiti zajebiaszcze karuzele, sama bym na takich pośmigała
    - Leon też cudny chłopczyk, ale cóż się dziwić skoro ma tak samo fajną mamę
    - Kaja trzymam &&&&& za Twoje pęcherzyki i powodzenie dymanka :P
    - Sylwia coś czuję, że będzie dobrze
    - żbiku super że żgips masz już zdjęty i dwie wolne rączki
    kurde i zawiasa złapałam bo mi tu m zaczał śpiewać :D
    wszystkie Was całuję :* Ilonko, Kfjatuś, Gunia, Plemniczko, Selenko, mala - to już na szybko, bo m woła żeby wychodzić...
    WSZYSTKIE MOJE :*:*:*
    napisałam żebyście o mnie nie zapomniały ;)
    Fedruś czekam na fotki :*
    zmykam.....

Kaja, plemniczka, Gunia, kiti, Ilona, zbikowa, Ola_czeka, Selena, Sandraa, mauysia, Shagga_80, Libra, aisa, Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a Pismacyku czuje sie dobrze :) w poniedzialek mam gina i nie moge sie doczekac,a w piątek USG połówkowe i juz mnie stes zżera

Nie stresuj się na pewno wszystko będzie ok ! Trzymam kciuki !

plemniczka lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi dziś mojemu odpuściłam bo czasu zabrakło ,a zmęczony już po 2 tyg nocek non stop :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Teraz nie ma bata - Żbiczku, będziesz musiała zamieścić zdjęcie w nowych gaciach, bo wszystkie chcemy poznać duszę Oli.

już chciałam wam zrobić fote okularów i gaci (beze mła jako stojak na wyżej wymienione, naturliś) ale doszłam do wniosku że wyjdzie na jaw proporcja jak duży mam łeb i o ile większą dupe. a łeb mam jak sklep.
    więc tego, wiecie. może nie tą razą.

Plemniczko nie zazdroszcze akcji z naczyniami... ja od zawsze kupuje przez neta i zawsze mam jakieś durne szczęście, nawet buty na mnie pasują (btw, ciekawe co tam na butyk.pl słychać....)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 21:20

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już nie wiem pismak jaka prawda Cię zadowoli.

Pismak lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziołszki, co się działo jak mnie nie było?
    Jak wizyta Rutosławy, przeszło badanie z glukozą?
    Jak testowanie Ani? Próbowała drugi raz? A jak Żbik Twoja łapka?
    Jakiś czas temu mówiłam m., że coś czuję, że czas na spotkanie z moim guru od nastawiania...i co? Wygląda na to, że zablokował mi się bark. Na rowerku mi się zachciało dzisiaj jeździć...fajnie było ale muły jak zeszłam miałam max twarde...szok szok szok....stara baba ze mnie...ale jutro uskuteczniam jazdę dalej...nie ma bata...

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dzień!!
    Najpierw afera...a potem było tylko gorzej:-( siadlam z Kubusiem do rysowania,wycinania itd i to był jedyny miły akcent w dniu dzisiejszym...przed 16 wyszliśmy z domu na rower (tzn of kors tylko Młody jeździł)...nagle zaczęłam źle się czuć a odeszłam ledwo od bloku więc nie to że zmęczyłam się ...miałam wrażenie że coś chwieję się...ledwo doszłam do ławki...i już siedziałam i czekałam na M bo wkrótce miał wrócić...musiał zaprowadzić mnie do auta bo sama nie dałabym rady :-( Wcześnie zadzwoniłam do Ginki czy mam pędzić do Szpitala czy coś...ale wkurzyla mnie bo zupełnie zbagatelizowala to a nawet nie zapytała o szczegóły..nawet nie wiem czy wiedziała z Kim rozmawia...masakra!Kazała tylko zmierzyć ciśnienie...więc zaraz pojechaliśmy do apteki ale ciśnienie miałam Ok...swoją drogą znów bez wsparcia M nie doszłabym od auta:-( Za jakiś czas zaczęłam lepiej się czuć i tylko dlatego nie pojechaliśmy do Szpitala ale dopiero teraz nieco mi.lepiej.A W międzyczasie zaczęły mnie boleć plecy w najgorszy dla mnie sposób :-( W odcinku piersiowym ...prawie płakałam z bólu..powiem Wam że martwię się co się dzieje...i raczej już sama wychodzić z domu nie będę:-(
    A teraz na koniec dnia musiałam do Was zajrzeć i co?Kolejna niespodzianka !Skończył mi się limit danych internetu!Więc znów na komórce mecze się ...a i tu tylko patrzec jak skończy mi się limit!!
    W środę zacznę nowy cykl rozliczeniowy dopiero :-(
    NIECH SIĘ TEN DZIEŃ KOŃCZY!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mnie naszło teraz bedzie Apel !!!!!!!

Dziewczyny ,Kobiety już dawno nie było Fasolindy Łamiemy tą Złą passę i ruszamy z zagnierzdzeniem TAM gdzie Trzeba !!!!!! ogarnąć się Kobiety i te same słowa kieruję do Siebie Też ....

ps .dziś mojemu m odpuściłam ,ale jutro Nie hihihiihhihi

teraz ide spać !!!!

mauysia, Shagga_80, Libra, aisa, Pismak, Dodi, Sandraa, Ilona, Selena, kiti, Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga słonko pilnuj się moja droga bo się zmartwiłam teraz co poczytałam ,maluchu pilnuj się !!!!!

Shagga_80, Libra, aisa, Pismak, Dodi, Sandraa, Ilona, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    tak mnie naszło teraz bedzie Apel !!!!!!!

Dziewczyny ,Kobiety już dawno nie było Fasolindy Łamiemy tą Złą passę i ruszamy z zagnierzdzeniem TAM gdzie Trzeba !!!!!! ogarnąć się Kobiety i te same słowa kieruję do Siebie Też ....

Jestem za!

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, kurczę, ciekawe co było przyczyną tego zasłabnięcia i bólu :( Czyżby zbyt duży stres?
    Cholerka, mam nadzieję, że miną Ci te dolegliwości, tzn. że były jednorazowe!

Shagga_80, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3865 3866 3867 3868 3869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ