plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Helou Maciczki,
(nie, to jest jednak okropne, ostatni raz się tak witam)
ale była wojna wczoraj! Czemu mnie nie zawołałyście, przyniosłabym popcorn
Kfjatuś - powodzenia w pracy!
Aga, sprawozdanko z godzenia prosimy.
Jeju, sprawozdanko z interwencji prosimy.
Sylwia informuj nas o rozwoju sytuacji.
Kopciuszku, po Twoim poście odnośnie prania ręcznego to już w ogóle jestem pod wrażeniem! Pościele i jeansy! Mam nadzieję, że mąż nosi Cię na rękach!
Małysz i Shagguś - ale macie super z tym zakupami!
Pismak - lubię wszystkie Twoje wczorajsze posty.
Żbik - zachowuj się w sobotę i o wszystkim mi donieś.
Ilona - sprawdzam Cię! Odezwij się.
Selenko - informuj nas o postępach ślubno-przygotowawczych.
Agafia - masz dziś spędzić z nami cały dzień!
Muska - kawał poproszę.
Koczek - wstawaj!!!
Aisko, gratuluję ciąży!!!!
Hej Olapewnie ze będe informować..aha czekałam na Ciebie wczoraj na fb...i chyba o mnie zapomniłaś ..
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
to i ja się witam, w piąteczek
jutro wraca moja mała zmora z wakacji
dziś trza zrobić zakupy (większe), rajtki białe na rozpoczęcie roku muszę znaleźć..
ech.. 1-wszo klasistkaa-koczek, Selena, Pismak, kopciuszek126, Muska, aisa, Rucia, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Beata, Fedra, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Sylwia mocno trzymam kciuki i wierzę że wszystko dobrze się skończy i doczekasz się upragnionego bobaska!
Kfjatku, Selenko i Olu dziękuję za bardzo miłe słowa
I Kfjatku trzymam kckiuki za pierwszy dzień
Jeju ale akcja i że po tym wszystkim ochota wam nie przeszła tylko wzrosła no no... podziw pełen choćby ze względu na temperaturę panującą w nocy :)I życzę ci z całego serca żeby to był ten cykl bo z takiej akcji to nic innego wyjść po prostu nie może !!!
Agafia ja też mocno kciukam za nas obie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 09:16
a-koczek, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
jaki ja mam powalony teraz cykl temp leci na łeb na szyje @ powinnam juz dostać w sumie to juz powinna mi sie skonczyc ( i tak sie czuje jakby sie skonczyła zero napiecia w dole totalne rozluznienie) . Gdyby nie ta temp i test to juz bym do gina leciała ze w ciązy jestem. a tak to musze czekac
Beata lubi tę wiadomość
-
Noo dziewczyny jeszcze tylko 190 lajków (do 1000) i wzrosną moje szanse na fasolkę
DO ROBOTY DZIEWCZYNY !!!!! lajkujecie każdego mojego posta co najmniej 2x
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 09:14
zosia-ktosia, Selena, a-koczek, Ola_czeka, aisa, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Noo dziewczyny jeszcze tylko 190 lajków (do 1000) i wzrosną moje szanse na fasolkę
DO ROBOTY DZIEWCZYNY !!!!! lajkujecie każdego mojego posta co najmniej 2x
tak lajkować
a wogóle kiedys polubiłam posta Ruci az 16 razy
to i moze Twojego tez mi sie tak uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 09:18
a-koczek, Pismak, Rucia, aisa, Shagga_80, Sandraa, Fedra, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!!!
ja tylko na chwilkę i zmykam-wczoraj wieczorem tyle naskrobałyście,że szok!!! Zaraz musze się ubrać i zrobic śniadanko i spadam na budowę wybrać fugi do płytek i jechac je kupić.
Jeju Jeju Jeju, ale historiano szok normalnie....
ja chyba bym miała mokro w gaciach w takiej sytuacji - ale ty chyba już gaci nie miałaś co??
Oluś- posciel tylko małego, taką małą z łóżeczka. Bo on jeszcze śpi w łóżeczku. Już jest go tam pełno,ale do konca listopada wytrzymai zakupimy nowe łózko do nowego domku
. To i posciel będzie wtedy większa-i juz jej nie bedę prać ręcznie. No, ale pojawi sie maleństwo i będe kontynuować pranie ręczne pościeli
.
A dżinsy jak pisałam-tylko moje i małego, bo są małe. Męża wrzucam do pralki
No i niestety mąż nie nosi mnie na rękach... :(Czasem na baranach-jak byłam bez brzuszka
No i uciekam już i życzę wszystkim miłego dnia
Ola_czeka, a-koczek, Pismak, Selena, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, jeju, Beata, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
moniczka wrote:hej jestem tu nowa ;-)staramy si z mzm o dziecko 2 lata i nic ;-( maz ma wyniki dobre a moj robione w poniedzzialek sa takie:
tsh 3,7708
ft3 3,5
ft4 1,0
prolaktyna 19,17
co o tym myslicie bo ja nic nie wiem....
dodam ze od dwoch cykli biore clo od 5 do 9 dnia cyklu i dus od 15 do 25 dnia cyklu ...a ciazy nadal nie ma,i pewnie w niedziele przyjdzie @
POMOCY!!!!!!!!moniczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny