plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nu więc dzień dobry!
jak Wam pisałam mieliśmy znów przygodę...i ten banał się sprawdził....." Mały wóz, duży wóz- Kochanie tu ktoś jedzie, Radiowóz!!!
Postanowiliśmy wczoraj pojechać sobie na romantyczny spacer...wzięłam koc i postanowiliśmy z niego skorzystać. Kiedy już przytuleni, spoglądaliśmy w gwiazdy....poniosło nas.
Gdy czułam, że nie ma odwrotu i w powietrze było bardzo gęste od naszych oddechów zobaczyłam światła, wielkie jasne światła...samochód jechał w naszą stronę i okazało się, że to policja...m. podszedł do nich nie zastanawiając się chwili...zapytali co tu robi i skąd jest, powiedział a oni zapytali czy otworzy im bagażnik. Bez problemu się zgodził. Byłam w takim szoku, że hej.
Ja na kocyku a m. ratował sytuację, podejrzewali, że rozbiera tory kolejowe i nosi ja na plecach do bagażnika.
Dziewczyny wszystko mi opadło i zaczęłam się śmiać. Pojechali.
Jednak jak pojechali, to wstąpiły w nas nowe siły, i nie miało dla mnie znaczenia czy m. kradnie tory, czy uczciwie zarabia...nie miał dla mnie znaczenia "skuterzysta" jeżdżący upierdliwi po drodze w tę i w tamtą stronę...nie mogłam zasnąć po tych wrażeniach do 3-ciej prawie...
Zaparzyłam sobie meliski i zasnęłam w końcu.
ps: u nas nie może być zwyczajnie...i jeśli się uda w tym cyklu, to ten incydent przejdzie do historii ściśle tajnych rodzinnych
Kfjatus, Selena, Beata, Muska, Kati6685, a-koczek, kopciuszek126, Pismak, zosia-ktosia, aisa, Rucia, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Fedra, mauysia, kiti, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
Helou Maciczki,
(nie, to jest jednak okropne, ostatni raz się tak witam)
ale była wojna wczoraj! Czemu mnie nie zawołałyście, przyniosłabym popcorn
Kfjatuś - powodzenia w pracy!
Aga, sprawozdanko z godzenia prosimy.
Jeju, sprawozdanko z interwencji prosimy.
Sylwia informuj nas o rozwoju sytuacji.
Kopciuszku, po Twoim poście odnośnie prania ręcznego to już w ogóle jestem pod wrażeniem! Pościele i jeansy! Mam nadzieję, że mąż nosi Cię na rękach!
Małysz i Shagguś - ale macie super z tym zakupami!
Pismak - lubię wszystkie Twoje wczorajsze posty.
Żbik - zachowuj się w sobotę i o wszystkim mi donieś.
Ilona - sprawdzam Cię! Odezwij się.
Selenko - informuj nas o postępach ślubno-przygotowawczych.
Agafia - masz dziś spędzić z nami cały dzień!
Muska - kawał poproszę.
Koczek - wstawaj!!!
Aisko, gratuluję ciąży!!!!
Selena, a-koczek, kopciuszek126, kopciuszek126, kopciuszek126, kopciuszek126, aisa, aisa, Shagga_80, magdzia26, Fedra, mauysia, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Kfjatuniu powodzenia w nowej pracy- nie dziękuj kochana, mały kopniaczek na szczęście- bądź zadowolona z nowej pracy!!!!buzi buzi...
Selenka, Aiska, mała...witajcie...i skradające się też witamSelena, aisa, Beata, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Witajcie wszystkie
bez wyjątków
Muzi no super!!! kochana ale to pięknie wszystko opisałaś normalnie jakbym jakąs ksiażkę czytała
Ola jak zwykle o mnie zapomniała
idę czytać pa
jeju, zosia-ktosia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wiecie, że ja mam takie małe marzenie? CHCIAŁABYM, BY KAŻDA KTÓRA TU WCHODZI CZUŁA SIĘ KOMFORTOWO...to chyba nie jest możliwe
Beciulka witaj! mua mua cmok cmok!
a-koczek, a-koczek, a-koczek, aisa, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Beata, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Mala, udanej pracy!
Kfjatus, dopisalam nowa wiadomosc do tamtych, moze teraz dojdzie. A jak nie to daj znac to wysle jeszcze raz.
Jeju, fajna przygodaTez bym chyba potem nie mogla zasnac..
Ola, tack så mycket! Jag älskar dig!!!
A propo spania, obudzilam sie dzis o 4.30 i nie moglam juz usnac...
Dzis na zajeciach kompowych przerabiamy power pointaShagga_80, Sandraa, Beata, Fedra, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki w ten piękny dzień
U mnie od rana słoneczko i dobry humorek
Idę zobaczyć co tam naskrobałyście kiedy ja jeszcze spałamkopciuszek126, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)