plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki
Aga może to i dobrze że tak się stało skoro miały piekło z matką.
Aga dlaczego masz napisane starania odwołane co się stało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 18:50
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej laseczki
Aga może to i dobrze że tak się stało skoro miały piekło z matką.
Aga dlaczego masz napisane starania odwołane co się stało?
Kryzys w związku!!!!!!!!!
Ja się potem odezwe jak chlopek do pracy pojedzie!!!!!!!Libra lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No i stało się co się zapowiadało!!!!!
Mojej siostrze odebrano dzieci!!!!!!!
Całe szczęście że ojciec je wziął !!!!!
Tam mniejsze piekło będzą miały jak u matki!!!!!!!
matko aga ale macie nie wesoło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:matko aga ale macie nie wesoło
Kaja ja zawsze pisałam że moja rodzina jest popier..... czysta patologia i tyle!!!!!!!
A co do dzieci to się dziś dowiedziałam że siostrze opieka dzieci odebrała ale nie wiedziałam co z dziecmi!!!!!!
Więc za tel i dzwonie do siostrzenicy i się dowiedziałam ze ojciec ich wziął bo inaczej by w domu dziecka wylądowały!!!!
Siostrzeniaca w bek więc pojechałam do niej wziełam ją na lody pogadałam jak ciotka koleżanka przyjaciółka z nią na duchu ją podtrzymałam bo co ja mogę innego!!!!!!!
Napewno ciut lepiej u ojca będą mieli ale tam ciągle TY KUR,, TAKA SAMA JAK MATKA JESTEŚ TY HU,,, DEBILU itd!!!!!!!Ale ciepło prąd jedzenie będzie !!!!!!Mam nadzieje że się ułoży!!!!!!!Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga to przykre!!! a wy już macie koniec kryzysu ?? oby tak i Start
Kryzys jako taki zażegnany ale stwierdziłam narazie że nie chcę mieć z Waflem dzieci!!!!!!!Na dzień dzisiejszy za bardzo mam żal do niego i nie jestem pewna czy to dobrze żebym w ciąże zaszła!!!
Może mi się odmienie pózniej ale narazie pas mówię!!!!!
Przykre Kaja ale prawdziwe!!!!!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Aga ehh życie !! moja znajoma powiedziała mi tak ''nie ma domku bez ułomku'' i powiem ci ,że to prawda u mojej cioci to mąż znęca się psychicznie nad nią koszmar idiota dał swoje oszczędności do Amber Golld ,a ta utrzymuje cały dom z 1300zł pensji koszmar jedynie dobre ,że z dziećmi ten idiota jest ok ,a teraz mi sie przypomniało jak dzwoniłam rok temu ,aby dowiedzieć się czy bedzie na moim ślubie to mi powiedział miesiąć wcześniej ,że Będzie chory ,a ja mu na to ,że na Głowę już jest chory i z tego się nie da wyleczyć !!! Ale nie pamięta tego bo chyba naprawdę jest chory na głowę i to serio
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Agus mam nadzieje że wam się z Waflem jakoś ułoży.
Mała mam nadzieję że tak bo ja naprawdę nie chce już zmieniać faceta i wszystkiego w swoim życiu! Ale nie dam sobą poniewierać więc wszystko w jego rekach!!!!!
Jeszcze Wafel nie wie że je nie chcę z nim chwilowo mieć dzieci !!!!!!W następnym cyklu przyjdzie czas to mu powiem!!!! -
nick nieaktualnyjeju wrote:Ja też mam taką nadzieję Aga...powiedz mi, czy jakbyśmy chciały pojechać na spotkanie w sobotę którąś, to będziesz brała waflowe zdanie pod uwagę? Bo zrozumiałam, że wafel nie akceptuje koleżanek z ovu.
Jeżeli na kilka godzinek to napewno zdania Wafle nie wezmę pod uwagę!!!!!!!On ma co tydzień swoje mecze i mnie pod uwagę nie bierze wtedy!!!Więc mi się coś od życia coś taż należy!!!!!!!jeju, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny