plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewoje
Pozytywnej i słonecznej niedzieliBeata, Libra, aisa, Kaja, Sandraa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki :*
Ruciu, Zbiku,Mayuś Gosiu :*
dziekuję Wam
juz wszystko napisałyście i ja się podpisuję
Ruciu gnałam jak szalonabo z parkingu nie mogłam sie wydostać (przez tą strętną maszynę parkingową )i zmarnowałam trochę czasu
hej a fotki jakieś słabe na nich nie widać jak sie bawiłyśmyLibra, aisa, Sandraa, kopciuszek126, Fedra, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
To ja znowu
Mam pytanie. Wiele z Was brało olej z wiesiołka, jeśłi dobrze pamiętam, nie? No, to ja zaczęłam w tym cyklu i mam teraz jak nadprodukcję śluzuMiałyście tak już po owulacji? Pomijając tamtejszy rozciągliwy, to teraz mnie zalewa kremowym...
Przez to mam wrażenie że mi się @ zaczyna i latam do wc sprawdzić czy to już. Szaleństwo jakieś. Chyba się zaprzyjaźnię znowu z wkładkami.
Wiesołek zaszalał widzę...
No to miałyście tak, czy jestem jakimś wyjątkowym egzemplarzem? -
nick nieaktualny
-
teraz w tym cyklu nie...ale mnie z reguły zalewa po ovu, pytałam mojej ginki jaki ma wpływ wiesioek to parskneła śmiechem
pytajac skad taki mit sie wziął i powiedziała ze to bardziej placebo
i na jedną działa na inną nie....
ale cholera wie ja tez jestem specyficznym przypadkiem
wszędzie czytam że po dupku już dawno powinnam dostać @ a wszystkie objawy ustąpiły i bądź tu mądryOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:teraz w tym cyklu nie...ale mnie z reguły zalewa po ovu, pytałam mojej ginki jaki ma wpływ wiesioek to parskneła śmiechem
pytajac skad taki mit sie wziął i powiedziała ze to bardziej placebo
i na jedną działa na inną nie....
ale cholera wie ja tez jestem specyficznym przypadkiem
wszędzie czytam że po dupku już dawno powinnam dostać @ a wszystkie objawy ustąpiły i bądź tu mądryNic tylko brać. W końcu to naturalny wspomagacz. Ja w tym cyklu mam 2 nowości - olejek właśnie i bromka, więc nie mam pojęcia skąd to wszystko. Może po równo z obu rzeczy
Twój wykres jest... ciekawy z braku innego słowa. Nic z niego nie rozumiem. Nie ma to jak mącący w głowie wykresAle bądź dobrej myśli, w końcu masz lekarza, który wziął się za Twoje leczenie, więc na pewno będzie kolorowo
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
ciekawy..heheh dobrze to ujełaś we wtorek przedzwonię do gina i powiem mu co i jak i moze każe mi przyjść, bo od środy idzie na urlop i wraca dopiero po 24,09 wiec nie chciałabym tak długo czekać na @
jestem dobrej myśli a za Ciebie oczywiście gorąco trzymam kciukiMuska, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
O kurka...
właśnie sobie uświadomiłam że jak przyjdzie @ to mój wyjazd urlopowy do NL za tydzień i wszelakie planowane tam na miejscu wycieczki rowerowe będą... hmmm.. no trochę nie możliwe do zrobienia. fuck.
Co za niefart terminowy.
To nie ma wyjścia - @ nie może nadjeść!
Oki, uciekam już sprzed tego kompa, bo przyrosłam tu po śniadaniu.
papapty i do usłyszenia albo wieczorkiem albo jutro w pracyShagga_80, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Muska, ale z fasolką tez raczej rowerem nie powinnaś za dużo jeździć... Znajomym lekarze zabraniali
Kurka, to ja już nie wiem co gorsze do jazdy - @ czy fasolka. Zresztą jestem w stanie zrezygnować dla fasolkiAle dziwne mi się to wydaje. W NL wszystki babki z brzuchami na rowerach jeżdżą.
M mnie na bagażniku będzie woziłKaja, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Mnie niedziela przywitała deszczowo...ale pozytywnie bo mamy zielone światełko
Z K. zaczynamy działać!
cześć to działajciemnie zostało czekać na efekty lub brak efektu
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby my dziś idziemy witać teściową która wróciła na miesiąc z emigracji...mówię Wam jak się cieszę
Miłego dnia życzę a ja zmykam rosołek jeść i chyba będziemy szykować się.Kaja, Sandraa, Pismak, kopciuszek126, Libra, Kfjatus, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość