plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiti, udanego wypoczynku, działajcie co byś wróciła wypchana
Wyobrażam sobie te rozmowy i śmiechy, ale wyczesFaktycznie ludzie musieli mieć zdziwko hehe
Zarąbiste zdjęcia, super ekipa!!!!!Libra, zbikowa, Sandraa, kiti, Kfjatus, Fedra, Kaja, Gunia, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
M polewa, więc idę się poalkoholizować ;P
Aisa wypasiony suwaczek!Libra, aisa, Rucia, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Fedra, Kaja, Gunia, Beata, Selena, Selena lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Baby...my dziś pół dnia u mojej Mamy byliśmy, na spóźnionych urodzinach mojego Ojczyma...było fajnie, był brat z bratową, z którą przegadałyśmy o ciąży, porodach, szpitalach (Ona też w ciąży)...a w ogóle wcześniej dowiedziałam się,że znów zostałam ciocią, moja Sis dziś urodziła córeczkę..teraz czekamy na moje (swoją droga po jej opowieściach z porodu nieco ścisnęło w żołądku ze strachu...na szczęście tylko trochę
) a potem rodzi Bratowa...i moim Rodzicom w ekspresowym tempie przybędzie wnuczków
Laski, jak już pisałam na Fb super wyglądałyście dziś no i straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie Wam zazdroszczę spotkanka
Olka,weź no nie daj się prosić, pochwal się,gdzie jedziesz za tydzień...chociaż sama nie wiem,czy na pewno chcę wiedzieć
Sylwia...coby nie zapeszać powiem tylko,że do wtorku chyba jajko sniosę czekając na wieści od Ciebie, trzymam moooooooooooooooocno kciuki.
Libra, uwielbiam Twoje fotki z wyjazdu....mam nadzieję,że po powrocie do pokoju jest równie interesująco
Kurcze chyba nie pamiętam,co jeszcze miałam pisaćAGA 30, mauysia, Fedra, Kaja, Libra, aisa, Rucia, Muska, Sandraa, Beata, Selena, Blondi22, jeju, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniczka wrote:hej dziewczyny ! wy mnie zlrozumialyscie ja clo biore od 2 cykli ale staram sie o dzidzie 2 lata...
ale chcialam sie zapytac czy jest taka opcja zeby gin mi przepisal cos na zbicie tsh czy potrzebna bedzie wizyta u endo?Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* Proszę
Ato tak te wirusy wyglądają!!!!!!Fedra, Kaja, Libra, aisa, Muska, Sandraa, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłej nocki kobietki!!!!!!!
Ależ wam zazdroszczę tego spotkania i tego że wasi Faceci tolerują i akceptują kolezanki z OVU!!!!!!!
Dobranoc !!!!!!
mauysia, Fedra, Libra, gocha04, aisa, Rucia, Gunia, Sandraa, Pismak, Beata, jeju, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Wiedziałam, że coś ważnego miałam napisać! Majuś szacun przeogromny, że w III trymestrze ciąży masz ochotę na 6-cio godzinną podróż! Bawić sie świetnie i wrócić do domu (kolejne 6godz.!) Ale powiedz - M. Cię wiezie, czy Ty za kółkiem?!
Jutro jeszcze machniemy spotkanie z innymi znajomymi i wracamy. A dziewczynom już się chwaliłam, że mam szeroko zakrojone plany : za tydzień jadziem na weekend nad morze, a za 3 tygodnie do Torunia. Potem zaszywam się w chacie i czekam na wiadome
Aha, za kółkiem mój M.Fedra, Libra, aisa, Gunia, Muska, zbikowa, Sandraa, Pismak, Beata, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
No nareszcie jestem na bieżąco i w końcu mogę napisać: dziekuję Wam dziewczyny za mega super ekstra spotkanie!!!!!!! Jesteście naprawdę świetne, co było już wiadomo z naszych rozmów w wirtualu, a w realu tylko to się potwierdziło
Nie wiadomo kiedy zleciały te trzy godzinki i szkoda że to były tylko 3h no ale niestety Żbik zepsuł nastrój sugerując że chyba już musimy kończyć - to wszystko jej wina...
A ten facio, który siedział stolik za nami i niby czytał ebooka naprawdę musiał mieć wypieki... Typuję że w jego komcy, kt leżała na stoliku, był włączony dyktafon
Dobranoc, buziaksy!Fedra, Libra, gocha04, aisa, Rucia, Gunia, zbikowa, Sandraa, Pismak, Beata, Effcia28, Selena, Shagga_80, kopciuszek126, jeju, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki wpadlam uzupelnic wykresic i zbieram sie na pociag i jade do kolezanki dlatego tempa mierzona dzis jest o 5 :00 przynajmniej sie odstresuje
buziole zozoleLibra, Kaja, aisa, Gunia, Muska, mauysia, Sandraa, Pismak, Selena, Shagga_80, kopciuszek126, Blondi22, Ola_czeka, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, szaro, buro i ponuro, pada deszcz więc leżę w łóżku.
Miłego dzionka.mauysia, Sandraa, Libra, aisa, Pismak, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia wrote:Cześć dziewoje
Na mazowszu pogoda pod psem. Najlepiej w ogóle nie wychodzicć z łóżka:-)
Dzień dobry gerlz, dziś mój drugi dzień w stolycyRucia, Sandraa, Beata, Libra, aisa, Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć babolki!
U nas za oknem słońce także chciało się wstawać o dziwo
Ależ jesteście towarzyskie ostatnioMoże by tak coś we Wrocławiu skołować?
Sylwia, trzymam kciuki mocno zaciśnięte, oglądam Twój wykres i czekam we wtorek na wyniki
Mauysia używaj ile możesz i póki możesz
Rucia siedź w łóżku i wysyłaj mi wiruski :*
No, a mi na szczęście mój zapał do oglądania mojego wykresu opadł, bo temperatura zaczęła się obniżać i w ogóle czuję sie jak przed @. Co prawda mój zajebisty PMS na razie dał mi spokój, ale strasznie mnie podbrzusze boli, w sumie dokładnie tak jak przy @Pewnie czai się wredota już za rogiem
Co jeszcze... ja nie zamierzam testowac conajmniej do czwartku, albo piątku bo nie mam sił na to, ale od rana uważam że dostanę @
No, nic nowego nie wymyślę.
Idę robić kawusię i jakieś śniadanko.
mauysia, Sandraa, Libra, aisa, Shagga_80, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie też pogoda nieciekawa, rano była mżawka, później się rozpadało, ale zdążyliśmy wrócić ze spaceru zanim zmokliśmy.
Miłego, spokojnego dnia wszystkim życzę!mauysia, Sandraa, Libra, aisa, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...