X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co aha naj pierw to Witam was !!!
    wiecie co pracuję z koleżanka ,która jest w ciąży i ta głupia pinda myśli ,że siły ma witalne ,a jest w 8 tc i wczoraj pojechała do szpitala bo brzuch bolał ,kurde co za idiotka mówi sie do niej ,że ma sie oszczędzać ,a ta swoje boże widzisz i nie grzmisz jej mamie powiedziałam ,że jak niechce tej ciazy to niech mi odda ,a ja jej oddam moje problemy bo sie zdenerwowałam i chyba za mocno ,ale cóż prawda jest !!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
    Bawcie się dobrze :) i czekamy na zdjęcia ;)
    Ciekawe która pierwsza je wrzuci :P

Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*

Kaja, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu, w takim razie życzę szybkiego dokończenia spraw i zasłużonego odpoczynku!

Kaja, nie denerwuj się.. Powiedziałaś Jej mamie co myślałaś, Ona też pewnie jest tego samego zdania więc może na Nią wpłynie. Poza tym jak miała bóle i pojechała do szpitala to może się już ogarnie i zacznie na siebie uważać..

Cześć Kfjatek :)

Kfjatus, Kaja, Sandraa, Libra, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
    Bawcie się dobrze :) i czekamy na zdjęcia ;)
    Ciekawe która pierwsza je wrzuci :P

Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*

Pewnie wrzucą na FB czyli tylko wybrani pooglądają :(

:*

Ej, swoją drogą, to ja Wasze spotkanie widzę w tym klimacie:

http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo

:D

Olunia, czy Ty masz dostęp do PL hiciorów? Jak słyszę te dźwięki to skaczę :) No bo to Piersi w Bałkańskim rytmie :)
    Mój Sąsiad bije dziś rekord - chyba mu sie przy tym dobrze sprząta, a pewnie nawet i gotuje bo od rana "leci" to prawie cały czas :) Będzie, będzie zabawa... Aż by się powymachiwało głową i włosami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 18:31

Fedra lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Dziewczynki :)
    Dzień dobry Aisko :P Wyśledziłaś mnie :P Padam na twarz, sprzątałam w domu tak trochę generalniej i do tego jakieś gotowanie, nie mam weny do pisania nawet...
    Życzę wszystkim miłego sobotniego wieczoru, a spotkaniowiczki do tego upraszam o słeeet focccie ich buziaczków roześmianych :)
    Papatki! :)

Sandraa, Libra, aisa, Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    witajcie dziewczyny. Luteine zaczelam brac po badaniu progesteronu tak mi gin mowil- na badaniach bylam rano a lutke zaczelam wieczorem wiec nie podniosla ona napewno mojego progesteronu bo poprostu jeszcze nie zdarzyla byc w moim organizmie wystarczy zobaczyc na wykresie kiedy zaczelam ja brac ....

buziole zozole milego dzionka
    trzymam kciuki&&&&&&&

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No ja już w pracy i juz po pierwszej awanturce z mężem. Zgadnijcie o co - o wakacje! Może to normalne, Libra też tak miała.

Plemniczko, cieszę się, że Kornelcia zdrowa. Zdjęcie śliczne - cała mama! :)

Sylwia, normalnie tak się jaram Twoim wynikiem, że nie masz pojęcia. Tyle się mówi, żeby nie wkręcać właścicielek ładnych wykresów, a co jeśli wkręci się koleżanka? No więc ja się wkręciłam i chyba się załamię, jeśli "to nie to"...
    tylko ze ja się nie kłóciłam o wakacje... M nie nawidzi mojego zaangażowania w moja pracę - i to była iskra zapalna... Co do wakacji jestesmy zgodni oboje, ze się nam należą:)

Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Od trzech lat przekładamy wakacje (oczywiście tylko letnie, narty W. musi mieć obowiązkowo co roku). Od kwietnia słyszę obietnice, że "za miesiąc jedziemy". Ostatecznie zrobił się wrzesień i miejsce do którego chciałam jechać jest praktycznie wykupione, zostało niewiele ofert i nie są to oferty "last minute" w związku z czym nie są tanie. Na przykład od wczoraj jedna z ofert zdrożała o 300 funtów za osobę! Nie zauważyłam zmiany ceny i pokazałam mu te wakacje no i tradycyjnie usłyszałam, że jestem rozrzutna i zawsze wybieram najdroższe wersje wszystkiego. No i W. zaczął szukać tańszych ofert w kompletnie innych miejscach a nawet krajach i w dupie ma fakt że planuję tę podróż od pół roku, przeczytałam milion przewodników i zaplanowałam atrakcje (np. rejs statkiem z przezroczystym dnem!)
    Bez sensu tak się nastawiałam, tylko to trzymało mnie przy życiu przez 6 miesięcy harówki, a i tak skończy się brakiem urlopu kolejny rok z rzędu i zimowym wypadem W.
    ....hmmmm....

Ale jedziecie w koncu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kupiliśmy wakacje!!!

<kręci młynek złożonymi rękoma wyrzucając biodra w boki>

Za tydzień o tej porze będę dolatywała na wyspę!!!
    hehehe, doczytałam... Super:)

aisa, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey libra ehhh też mnie się wakacje marzą

Libra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps asia rozdawaj wiruski , a my będziemy łapać ....

Libra, aisa, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hey libra ehhh też mnie się wakacje marzą
    to musicie pomyśleć o konkretnym odpoczynku... My jak wrócimy za tydzień, przepakowujemy walizki i pod koniec tygodnia ruszamy do Budapesztu- z kolei ten wypad bedzie z okazji 2 rocznicy ślubu:) ciekawe czy i tym razem "czerwonka" mnie dopadnie:/ to juz byłoby czyste chamstwo z jej strony,zeby wepchac się na 2 wyjazd

aisa, Pismak, Shagga_80, mauysia, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki jutro mnie nie bedzie bo jade o 6 rano odwiedzic kolezanke do ktorej chodzilam jak mieszkalam w Przemyslu. Dzis dzwonila i przekazala mi ze jest w ciazy bedzie miala 2 dzieciatko( starali sie pol roku) a ma dopiero 22 lata...troche jej zazdroszcze....wracam w poniedzialek prosto do pracy i bede wieczorkiem ... Buziole zozole .Trzymajcie kciuki zeby i mnie sie udalo zafasolkowac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 20:16

Libra, aisa, Kaja, Pismak, Shagga_80, AGA 30, mauysia, Fedra, Beata, Blondi22, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra normalnie super mnie budapeszt też z czerwonka się kojarzy bo mnie tam dopadła a nie byłam przygotowana bo przyszła dwa tygwcześniej !!! wakacje mi zniszczyła

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia łap jej wiruski tak jak ja łapie od koleżanki ;-);-);-) miłego wyjazdu bezpiecznej drogi

aisa, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu ....ale fajnie mają ....

aisa, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra normalnie super mnie budapeszt też z czerwonka się kojarzy bo mnie tam dopadła a nie byłam przygotowana bo przyszła dwa tygwcześniej !!! wakacje mi zniszczyła
    ja powinnam dostać @ w dzień wyjazdu z Budapesztu... Mam nadzieje,ze spozni się choc 1 dzień...

To ze "Ona tu jest i tańczy dla mnie" słyszę kilka razy dziennie, to juz przywyklam... Ale dzisiaj słyszę to w języku tureckim... I zaraz się posikam za śmiechu:D... No piosnka ta robi furrore:D

Ja też czekam z niecierpliwością na jakas relacje czy fotkę ze spotkania... A tu ciagle cisza...

aisa, Gunia, Shagga_80, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba się dobrze bawią bo nie ma jeszcze relacji :P

Libra, mam nadzieję, że na następny wyjazd małpa już się nie wpakuje...

Sylwia, przyjemnych odwiedzin u koleżanki :)

Libra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ps asia rozdawaj wiruski , a my będziemy łapać ....

~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* Proszę :)

Libra, Kaja, Gunia, Pismak, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Beata, Blondi22, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra nawalily się i szaleją po wa-wie ;-);-);-) albo biorą nas w niepewność

Libra, aisa, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 3962 3963 3964 3965 3966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ