plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co aha naj pierw to Witam was !!!
wiecie co pracuję z koleżanka ,która jest w ciąży i ta głupia pinda myśli ,że siły ma witalne ,a jest w 8 tc i wczoraj pojechała do szpitala bo brzuch bolał ,kurde co za idiotka mówi sie do niej ,że ma sie oszczędzać ,a ta swoje boże widzisz i nie grzmisz jej mamie powiedziałam ,że jak niechce tej ciazy to niech mi odda ,a ja jej oddam moje problemy bo sie zdenerwowałam i chyba za mocno ,ale cóż prawda jest !!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
Bawcie się dobrzei czekamy na zdjęcia
Ciekawe która pierwsza je wrzuci
Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*Kaja, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Guniu, w takim razie życzę szybkiego dokończenia spraw i zasłużonego odpoczynku!
Kaja, nie denerwuj się.. Powiedziałaś Jej mamie co myślałaś, Ona też pewnie jest tego samego zdania więc może na Nią wpłynie. Poza tym jak miała bóle i pojechała do szpitala to może się już ogarnie i zacznie na siebie uważać..
Cześć KfjatekKfjatus, Kaja, Sandraa, Libra, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
Bawcie się dobrzei czekamy na zdjęcia
Ciekawe która pierwsza je wrzuci
Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*
Pewnie wrzucą na FB czyli tylko wybrani pooglądają
:*
Ej, swoją drogą, to ja Wasze spotkanie widzę w tym klimacie:
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
Olunia, czy Ty masz dostęp do PL hiciorów? Jak słyszę te dźwięki to skaczęNo bo to Piersi w Bałkańskim rytmie
Mój Sąsiad bije dziś rekord - chyba mu sie przy tym dobrze sprząta, a pewnie nawet i gotuje bo od rana "leci" to prawie cały czasBędzie, będzie zabawa... Aż by się powymachiwało głową i włosami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 18:31
Fedra lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Część Dziewczynki
Dzień dobry AiskoWyśledziłaś mnie
Padam na twarz, sprzątałam w domu tak trochę generalniej i do tego jakieś gotowanie, nie mam weny do pisania nawet...
Życzę wszystkim miłego sobotniego wieczoru, a spotkaniowiczki do tego upraszam o słeeet focccie ich buziaczków roześmianych
Papatki!Sandraa, Libra, aisa, Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:witajcie dziewczyny. Luteine zaczelam brac po badaniu progesteronu tak mi gin mowil- na badaniach bylam rano a lutke zaczelam wieczorem wiec nie podniosla ona napewno mojego progesteronu bo poprostu jeszcze nie zdarzyla byc w moim organizmie wystarczy zobaczyc na wykresie kiedy zaczelam ja brac ....
buziole zozole milego dzionkaShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No ja już w pracy i juz po pierwszej awanturce z mężem. Zgadnijcie o co - o wakacje! Może to normalne, Libra też tak miała.
Plemniczko, cieszę się, że Kornelcia zdrowa. Zdjęcie śliczne - cała mama!
Sylwia, normalnie tak się jaram Twoim wynikiem, że nie masz pojęcia. Tyle się mówi, żeby nie wkręcać właścicielek ładnych wykresów, a co jeśli wkręci się koleżanka? No więc ja się wkręciłam i chyba się załamię, jeśli "to nie to"...Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Od trzech lat przekładamy wakacje (oczywiście tylko letnie, narty W. musi mieć obowiązkowo co roku). Od kwietnia słyszę obietnice, że "za miesiąc jedziemy". Ostatecznie zrobił się wrzesień i miejsce do którego chciałam jechać jest praktycznie wykupione, zostało niewiele ofert i nie są to oferty "last minute" w związku z czym nie są tanie. Na przykład od wczoraj jedna z ofert zdrożała o 300 funtów za osobę! Nie zauważyłam zmiany ceny i pokazałam mu te wakacje no i tradycyjnie usłyszałam, że jestem rozrzutna i zawsze wybieram najdroższe wersje wszystkiego. No i W. zaczął szukać tańszych ofert w kompletnie innych miejscach a nawet krajach i w dupie ma fakt że planuję tę podróż od pół roku, przeczytałam milion przewodników i zaplanowałam atrakcje (np. rejs statkiem z przezroczystym dnem!)
Bez sensu tak się nastawiałam, tylko to trzymało mnie przy życiu przez 6 miesięcy harówki, a i tak skończy się brakiem urlopu kolejny rok z rzędu i zimowym wypadem W.
Ale jedziecie w koncu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Hey libra ehhh też mnie się wakacje marzą
aisa, Pismak, Shagga_80, mauysia, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
dziewuszki jutro mnie nie bedzie bo jade o 6 rano odwiedzic kolezanke do ktorej chodzilam jak mieszkalam w Przemyslu. Dzis dzwonila i przekazala mi ze jest w ciazy bedzie miala 2 dzieciatko( starali sie pol roku) a ma dopiero 22 lata...troche jej zazdroszcze....wracam w poniedzialek prosto do pracy i bede wieczorkiem ... Buziole zozole .Trzymajcie kciuki zeby i mnie sie udalo zafasolkowac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 20:16
Libra, aisa, Kaja, Pismak, Shagga_80, AGA 30, mauysia, Fedra, Beata, Blondi22, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra normalnie super mnie budapeszt też z czerwonka się kojarzy bo mnie tam dopadła a nie byłam przygotowana bo przyszła dwa tygwcześniej !!! wakacje mi zniszczyła
To ze "Ona tu jest i tańczy dla mnie" słyszę kilka razy dziennie, to juz przywyklam... Ale dzisiaj słyszę to w języku tureckim... I zaraz się posikam za śmiechu:D... No piosnka ta robi furrore:D
Ja też czekam z niecierpliwością na jakas relacje czy fotkę ze spotkania... A tu ciagle cisza...aisa, Gunia, Shagga_80, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ps asia rozdawaj wiruski , a my będziemy łapać ....
~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ProszęLibra, Kaja, Gunia, Pismak, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Beata, Blondi22, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość