Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co aha naj pierw to Witam was !!!
    wiecie co pracuję z koleżanka ,która jest w ciąży i ta głupia pinda myśli ,że siły ma witalne ,a jest w 8 tc i wczoraj pojechała do szpitala bo brzuch bolał ,kurde co za idiotka mówi sie do niej ,że ma sie oszczędzać ,a ta swoje boże widzisz i nie grzmisz jej mamie powiedziałam ,że jak niechce tej ciazy to niech mi odda ,a ja jej oddam moje problemy bo sie zdenerwowałam i chyba za mocno ,ale cóż prawda jest !!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
    Bawcie się dobrze :) i czekamy na zdjęcia ;)
    Ciekawe która pierwsza je wrzuci :P

Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*

Kaja, Sandraa, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu, w takim razie życzę szybkiego dokończenia spraw i zasłużonego odpoczynku!

Kaja, nie denerwuj się.. Powiedziałaś Jej mamie co myślałaś, Ona też pewnie jest tego samego zdania więc może na Nią wpłynie. Poza tym jak miała bóle i pojechała do szpitala to może się już ogarnie i zacznie na siebie uważać..

Cześć Kfjatek :)

Kfjatus, Kaja, Sandraa, nick nieaktualny, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Dziewczyny pewnie już gdzieś się udały i popijają soczki albo kawę...
    Bawcie się dobrze :) i czekamy na zdjęcia ;)
    Ciekawe która pierwsza je wrzuci :P

Uściski dzisiejsza ekipo spotkaniowa :*

Pewnie wrzucą na FB czyli tylko wybrani pooglądają :(

:*

Ej, swoją drogą, to ja Wasze spotkanie widzę w tym klimacie:

http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo

:D

Olunia, czy Ty masz dostęp do PL hiciorów? Jak słyszę te dźwięki to skaczę :) No bo to Piersi w Bałkańskim rytmie :)
    Mój Sąsiad bije dziś rekord - chyba mu sie przy tym dobrze sprząta, a pewnie nawet i gotuje bo od rana "leci" to prawie cały czas :) Będzie, będzie zabawa... Aż by się powymachiwało głową i włosami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 18:31

Fedra lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Dziewczynki :)
    Dzień dobry Aisko :P Wyśledziłaś mnie :P Padam na twarz, sprzątałam w domu tak trochę generalniej i do tego jakieś gotowanie, nie mam weny do pisania nawet...
    Życzę wszystkim miłego sobotniego wieczoru, a spotkaniowiczki do tego upraszam o słeeet focccie ich buziaczków roześmianych :)
    Papatki! :)

Sandraa, nick nieaktualny, aisa, Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    witajcie dziewczyny. Luteine zaczelam brac po badaniu progesteronu tak mi gin mowil- na badaniach bylam rano a lutke zaczelam wieczorem wiec nie podniosla ona napewno mojego progesteronu bo poprostu jeszcze nie zdarzyla byc w moim organizmie wystarczy zobaczyc na wykresie kiedy zaczelam ja brac ....

buziole zozole milego dzionka
    trzymam kciuki&&&&&&&

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No ja już w pracy i juz po pierwszej awanturce z mężem. Zgadnijcie o co - o wakacje! Może to normalne, Libra też tak miała.

Plemniczko, cieszę się, że Kornelcia zdrowa. Zdjęcie śliczne - cała mama! :)

Sylwia, normalnie tak się jaram Twoim wynikiem, że nie masz pojęcia. Tyle się mówi, żeby nie wkręcać właścicielek ładnych wykresów, a co jeśli wkręci się koleżanka? No więc ja się wkręciłam i chyba się załamię, jeśli "to nie to"...
    tylko ze ja się nie kłóciłam o wakacje... M nie nawidzi mojego zaangażowania w moja pracę - i to była iskra zapalna... Co do wakacji jestesmy zgodni oboje, ze się nam należą:)

nick nieaktualny, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Od trzech lat przekładamy wakacje (oczywiście tylko letnie, narty W. musi mieć obowiązkowo co roku). Od kwietnia słyszę obietnice, że "za miesiąc jedziemy". Ostatecznie zrobił się wrzesień i miejsce do którego chciałam jechać jest praktycznie wykupione, zostało niewiele ofert i nie są to oferty "last minute" w związku z czym nie są tanie. Na przykład od wczoraj jedna z ofert zdrożała o 300 funtów za osobę! Nie zauważyłam zmiany ceny i pokazałam mu te wakacje no i tradycyjnie usłyszałam, że jestem rozrzutna i zawsze wybieram najdroższe wersje wszystkiego. No i W. zaczął szukać tańszych ofert w kompletnie innych miejscach a nawet krajach i w dupie ma fakt że planuję tę podróż od pół roku, przeczytałam milion przewodników i zaplanowałam atrakcje (np. rejs statkiem z przezroczystym dnem!)
    Bez sensu tak się nastawiałam, tylko to trzymało mnie przy życiu przez 6 miesięcy harówki, a i tak skończy się brakiem urlopu kolejny rok z rzędu i zimowym wypadem W.
    ....hmmmm....

Ale jedziecie w koncu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kupiliśmy wakacje!!!

<kręci młynek złożonymi rękoma wyrzucając biodra w boki>

Za tydzień o tej porze będę dolatywała na wyspę!!!
    hehehe, doczytałam... Super:)

aisa, nick nieaktualny, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey libra ehhh też mnie się wakacje marzą

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps asia rozdawaj wiruski , a my będziemy łapać ....

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hey libra ehhh też mnie się wakacje marzą
    to musicie pomyśleć o konkretnym odpoczynku... My jak wrócimy za tydzień, przepakowujemy walizki i pod koniec tygodnia ruszamy do Budapesztu- z kolei ten wypad bedzie z okazji 2 rocznicy ślubu:) ciekawe czy i tym razem "czerwonka" mnie dopadnie:/ to juz byłoby czyste chamstwo z jej strony,zeby wepchac się na 2 wyjazd

aisa, Pismak, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki jutro mnie nie bedzie bo jade o 6 rano odwiedzic kolezanke do ktorej chodzilam jak mieszkalam w Przemyslu. Dzis dzwonila i przekazala mi ze jest w ciazy bedzie miala 2 dzieciatko( starali sie pol roku) a ma dopiero 22 lata...troche jej zazdroszcze....wracam w poniedzialek prosto do pracy i bede wieczorkiem ... Buziole zozole .Trzymajcie kciuki zeby i mnie sie udalo zafasolkowac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 20:16

nick nieaktualny, aisa, Kaja, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, Beata, Blondi22, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra normalnie super mnie budapeszt też z czerwonka się kojarzy bo mnie tam dopadła a nie byłam przygotowana bo przyszła dwa tygwcześniej !!! wakacje mi zniszczyła

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia łap jej wiruski tak jak ja łapie od koleżanki ;-);-);-) miłego wyjazdu bezpiecznej drogi

aisa, nick nieaktualny, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu ....ale fajnie mają ....

aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra normalnie super mnie budapeszt też z czerwonka się kojarzy bo mnie tam dopadła a nie byłam przygotowana bo przyszła dwa tygwcześniej !!! wakacje mi zniszczyła
    ja powinnam dostać @ w dzień wyjazdu z Budapesztu... Mam nadzieje,ze spozni się choc 1 dzień...

To ze "Ona tu jest i tańczy dla mnie" słyszę kilka razy dziennie, to juz przywyklam... Ale dzisiaj słyszę to w języku tureckim... I zaraz się posikam za śmiechu:D... No piosnka ta robi furrore:D

Ja też czekam z niecierpliwością na jakas relacje czy fotkę ze spotkania... A tu ciagle cisza...

aisa, Gunia, nick nieaktualny, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba się dobrze bawią bo nie ma jeszcze relacji :P

Libra, mam nadzieję, że na następny wyjazd małpa już się nie wpakuje...

Sylwia, przyjemnych odwiedzin u koleżanki :)

nick nieaktualny, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ps asia rozdawaj wiruski , a my będziemy łapać ....

~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* ~~~~~* Proszę :)

nick nieaktualny, Kaja, Gunia, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Beata, Blondi22, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra nawalily się i szaleją po wa-wie ;-);-);-) albo biorą nas w niepewność

nick nieaktualny, aisa, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 3962 3963 3964 3965 3966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ