plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego dnia Sandra, wtrącaj się częściej
Kopciuszku, gratuluje wejścia w III trymestr, teraz zaczynamy odliczanie
Blondi, dziękujeSię nie nadrabia to się nie wie
ale jest Ci wybaczone bo miałaś remont i M w domu.
To musisz jeszcze wiedzieć, że teraz będzie więcej fasolek bo po długim przestoju wreszcie się ruszyłoGunia, kopciuszek126, Sandraa, Kaja, Kfjatus, Libra, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Jest konsensus, jedziemy tam gdzie chciałam ale do innego hotelu (jest fajniejszy niż ten pierwszy, ale nie mówcie W., niech triumfuje)
Muska, aisa, zbikowa, mauysia, Pismak, Gunia, Selena, Kfjatus, Libra, Shagga_80, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !!!
Kawa wypita, zaraz spadam do sklepu, bo cały chlebak opróżniłam. Ciasta też wciągnęłam więc nie mam co zjeść na śniadanie
Sylwia trzymam mocno kciuki, żeby twój progesteron okazał się tym czym pragniesz
Plemniczko no i co się tak martwiłaś tym połówkowym?Kornelcia zdrowa super hiper
Gratulacje
Cześć Czesławozauważyłaś, że tylko Ciebie witam serduszkiem ?
Ale się nie mogę doczekać spotkania o rajusiu !!!Normalnie jestem mega podekscytowana
Idę zaraz ładować baterie w aparacie
Postaram się wrzucić na fejsa zdjęcie z telefonu po godzinie 16stej, o ile mnie szlag nie trafi przy tym więc bądźcie czujne
aisa, zbikowa, mauysia, Pismak, Sandraa, Kfjatus, Libra, Shagga_80, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniczko, mi się wydaje, że zwykły gin też może, ale pewnie lepiej by było iść do endo. Ale pewności nie mam jak to jest z tym lekiem...
Przy zmianie lekarza chodziło nam bardziej o to, że bierzesz clo drugi miesiąc ale nie masz monitoringu... Nie wiadomo czy lek działa albo czy "za dobrze" nie działa i nie rośnie Ci jakiś pęcherzyk mutant. Czy potem pęka itp.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupiliśmy wakacje!!!
<kręci młynek złożonymi rękoma wyrzucając biodra w boki>
Za tydzień o tej porze będę dolatywała na wyspę!!!zbikowa, zbikowa, aisa, Rucia, Gunia, Effcia28, Kfjatus, Pismak, Libra, Shagga_80, mauysia, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dziś nie odzywam się do:
1. Żbika
2. Małysza
3. Ruci
4. Gosi
5. Beci
Wszystko z potwornej, nieludzkiej zazdrości.Rucia, AGA 30, Kfjatus, Pismak, Shagga_80, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość