plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:nie moglam wytrzymac i przed chwila zatestowalam testem o czulosci 25mlU/ml ups test optimal i oczywiscie negatyw
no coz juz jestem przyzwyczajona do tego - co miesiac sie rozczarowuje .Teraz pozostaje tylko czekac na @ a czuje ze juz sie zbliza bo ciagna mnie jajniki
milego dnia zbieram sie do pracy
a może za szybko test co ?!?!
-
Jeju, zapomniałam Ci powiedzieć, że masz fajny avatarek. Tekst o rozwiązywaniu konfliktów - mądrze napisane!
Sylwia, może na test było za wcześnie.. Wciąż trzymam kciukí!
Effcia, gratuluje 100-dniówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:40
Kaja, Fedra, Libra, Pismak, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak się nie odzywasz to się nie odzywaj, chciałam Ci tylko powiedzieć, że Żbikowa powiedziała, że Cię kocha i jesteś tylko Jej, żadnej Cię nie odda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:42
Kaja, Fedra, Libra, magdzia26, Selena, Pismak, aisa, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZachlałam brzydko mówiąc pałę kawą karmelową, później sokiem z pomarańczy i serniczkiem ...
Wczoraj czułam się do dupy, więc Was tylko podczytywałam
Dzisiaj polazłam z dzieciem mym na rozpoczęcie roku szkolnego. Skacze z radości ( Ona i Ja ) bo będzie miała tenis na Wf-ie.
Ciekawe jak Ona biedna utrzyma tą rakiete?Może nie złamie sobie ręki?
Muska, Ola_czeka, Fedra, magdzia26, Selena, Sandraa, Pismak, aisa, jeju, Shagga_80, mauysia, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten paskudny poniedziałek.
Mała - widziałam tatooo świetny! Mam nadzieję, że szybciutko zażegnacie ten kryzys i następnego już nie będzie.
Effcia - Gratulacje stówyCzas leci jak szalony
Kfjatku - kop w tyłek na pierwszy dzień pracy! Powodzenia
Sylwia - głowa do góry. Może za wcześnie na test? Kiedyś się uda. I tak zrobiłaś ogromny krok w kierunku macierzyństwa.
Muzi - ja też spadam na zakupy bo jak zwykle jesteśmy w proszku. Dobrze chociaż, że kapcie do szkoły kupione.
Miłego dnia/ tygodnia/ miesiąca bleeee ja chce znowu wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 10:48
Libra, Fedra, aisa, jeju, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jak się nie odzywasz to się nie odzywaj, chciałam Ci tylko powiedzieć, że Żbikowa powiedziała, że Cię kocha i jesteś tylko Jej, żadnej Cię nie odda
No dobra, to nie gadam tylko z:
Rutem,
Małyszem,
Becią,
Gosią.Fedra, aisa, aisa, jeju, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś mam jakiś otępiały umysł do jakichkolwiek rozmów, także się nie gniewam.
jeju lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I to focha-zazdrocha, a takie szybko nie przechodzą...
Frędzlu przyjedź/przyleć w październiku to Cię przenocuje nawet i spotkasz się ze mną, Gosią, Beatą, Żbikiem która Cię kocha, Muzi, Agą30, zrobimy bibe na mieście, nawalimy się jak szpadle i będzie bombowo zgadzasz się?AGA 30, jeju, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRut – postać biblijna z Księgi Rut.
Moabitka, która poślubiła jednego z dwóch synów Noemi, gdy jej rodzina przeniosła się z Betlejem do Moabu uciekając przed głodem. Kiedy mąż i synowie Noemi umarli, Noemi zdecydowała się wrócić do Betlejem. Rut kochała swoją teściową i poszła razem z nią.
Aby zapewnić sobie wyżywienie, Rut zbierała kłosy jęczmienne na polu należącym do Booza, bogatego krewnego Noemi. Booz potraktował Rut życzliwie, ponieważ wiedział, że była ona dobra dla Noemi. Rut poślubiła Booza. Ich syn Obed był dziadkiem króla Dawida.