X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ona to jest jednak żbik ogrodnika...

Ale ja mówię serio serio 036.gif No żesz, że nie nagrałam tego wyznania 0dash2.gif Powinnaś się cieszyć, że Pani Żbikowa jest w stanie pobić każdą z Nas jeżeli tylko Cię tkniemy małym palcem u nogi 0sarcastic.gif

a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Effcia28, Sandraa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku oby ten zły czas dla Ciebie szybko się skończył :( Mam nadzieję, że mama wyzdrowieje, a kryzys zostanie zażegnany :(

Beata, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olcia ja juz starciłam wszelkie siły do wlaki o to małżęnstwo teraz musz ezbierac siły do wlaki o swoje życie i córki aby przez tego typa jakim jest mój m nie starciło na wadze. silna baka jestem wiec mam nadzieje ze mi sie uda wiec trzymaj jerdynie kciuki

Koczku co się dziej? Jest faktycznie aż tak źle?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale ja mówię serio serio 036.gif No żesz, że nie nagrałam tego wyznania 0dash2.gif Powinnaś się cieszyć, że Pani Żbikowa jest w stanie pobić każdą z Nas jeżeli tylko Cię tkniemy małym palcem u nogi 0sarcastic.gif

Cóż, niemało jej płacę za ochronę, lepiej żeby się spisała.

a-koczek, magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka nauczyłam sie ze zawsze moze byc gorzej mam nadzieje ze juz niebedzie ale tydzien fatalnie sie zaczął wiec do konca nie zanosi sie poprawa zgodnie z przesądem jaki poniedziałek taki tydzien. boje sie o moją mamę myślałam ze juz wyszła na prostą a tu znowu coś

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kOCZKU KOCHANA a co sie dzieję nic nie wiedziałam :*

aż tak źle? mam nadzieję ż ewszystko sie ułozy i dasz radę to jakos przetrwać :)

Olu ja słyszałam na moje własne uszy jak Żbikowa mówiła że Oli nikomu nie odda! (z wielkiim rozmarzeniem ,sentymentem, miłością? w oczach )
    jak boom cyk cyk

Fedra, aisa, AGA 30, Selena, Sandraa, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olka nauczyłam sie ze zawsze moze byc gorzej mam nadzieje ze juz niebedzie ale tydzien fatalnie sie zaczął wiec do konca nie zanosi sie poprawa zgodnie z przesądem jaki poniedziałek taki tydzien. boje sie o moją mamę myślałam ze juz wyszła na prostą a tu znowu coś

Koczku, naprawdę mam nadzieję, ze wszystko Ci się ułoży...

Jak potrzebujesz, żeby parę chłopaków z dzielni popracowało nad Twoim małżonkiem przy użyciu obcęgów - zapraszam na priv.

Ż A R T O W A Ł A M
    Proszę nie zgłaszać do moderacji.

Fedra, a-koczek, aisa, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby!
    Na początku pochwalę się - jedziemy dziś na szkołę rodzenia :D Podeszłam do sprawy dyplomatycznie i udało się :D Nic nie mówiłam po prostu na ten temat aż sam zaczął,ale akurat pech chciał,że szłam kąpać się,więc nie mogłam podjąć tematu i ostateczni do rana nie wiedziałam co z dzisiejszym wyjazdem...i postanowiłam,że jak On nie zadzwoni na przerwie o 9 to ja zadzwonię sama (albo napisze sms) i tylko poinformuję Go,że nie będzie przy porodzie (bez ukończonej Sz.R. nie wpuszczą Go na porodówkę!) a tu zdziwienie,bo On sam przed 9 zadzwonił i pyta a ja tylko mówię co zaplanowałam (jak nie chcesz to nie pojedziemy,ale Ty na porodówkę nie wejdziesz) i powtarzałam to chyba ze 3 razy na każde pytanie odpowiadając w ten sposób :D W końcu dopytał o szczegóły a więc koszt (dotąd nawet nie wiedział,że to tylko 45 zł!) i o której mielibyśmy jechać i w końcu powiedział "dobra pojedziemy" :D Ciesze się jak nie wiem...i już mam kolejny plan :D Mam zamiar na koniec ciąży przenieść się do moich rodziców (stamtąd będzie już połowa drogi do Szpitala) zawsze będzie to dwa problemy z głowy (a więc krótsza droga no i problem z opieką nad Młodym nr będzie z głowy).

Muska, uważaj z tymi rtęciowymi termometrami, są bardzo groźne gdy się potłuką! Ja kupiłam na allegro owulacyjny termometr , dokładnie takiŁ

http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-mt-16c2-microlife-mt16c2-npr-i3507818392.html
    Polecam.

A-koczku, ściskam mocno jestem pewna,że wszystko się poukłada i z Mamą i z M...bądź silna!

Sylwia, Ty też nie panikuj, bo tempka wysoko, testy mogą się mylić...ale ale...gdyby jednak nie udało się w tym cyklu to pamiętaj,to pierwszy Twój taki ładny cykl i ja potraktowałabym to jakbyś zaczynała staranka! A więc kilka miesięcy może Ci zająć i nie będzie w tym nic złego...oczywiście nie życzę Ci tego! Ale jeśli masz spokojnie znosić cykle musisz zmienić nastawienie i nieco uspokoić się...a tymi wynikami cytologii chwilowo nie przejmuj się...wmów sobie,że to na pewno pomyłka :)

A jak tam właśnie, jest już wyrok w sprawie Katarzyny W.? Ja jak czytam o kolejnym doniesieniu o śmierci dziecka to ryczę jak głupia...bardzo dużo mnie to nerwów kosztuje :(

Co do przedszkola i tej nowej reformy to ja przyznaję,że dopiero dzięki Mauysi zaczęłam się w temat zagłębiać...i jestem przerażona! Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z wielu aspektów tej sprawy...myślałam tylko,że to skracanie dzieciom dzieciństwa , teraz wiem,że problem jest głębszy...bo po 1 nie wszystkie dzieci są gotowe na pójście do szkoły, po 2 szkoły nie są przygotowane (a niektóre wręcz zagrażające bezpieczeństwu dzieci - gdzie np maluchy na korytarzach spotykają się z gimnazjalistami!) no i jeszcze jak czytam opinie samych pań z przedszkola czy nauczycielek które mówią,że program jest fatalnie ułożony itd itp....to spędza mi to sen z powiem i aż strach pomyśleć,że za 2 lata Kuba musieć będzie zacząć zerówkę a za 3 lata SZKOŁĘ! Toż to jeszcze mały chłopczyk!

Rucia, Pismak, Fedra, Beata, magdzia26, a-koczek, Muska, mauysia, aisa, AGA 30, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pisałam wam dizewczyny ale moja mam rok temu zachorowała na raka. Powiem wam ze trąbią wszędzie o profiolaktyce o badaniach na wczesne wykrycie raka itp. a dla mnie po przypadku mojem mamy to pic na wode. Moja mama należy do osób które dbają o siebie wykonują regularnie badania wszelkeigo typu. Była na wizycie gin we wrzeniu jakos w połowie oczywiscie usg cytolaogia itp. wszystko ok. za miesiąc bolał ją brzuch zrobił sie wzdęty itp ból sie nasilał utrudniał jej chodzenia nawet leżenie. pojechała wiec szybko do lekarza okazało sie rak jajnika dośc zaawansowany. wiec wtedy szybko operacja chemia itp. Minął prawie rok i zauważyliże cos w jelitach sie pojawiło. a dla mnie rak jeliat to juz nie wesoło. dlatego boje sie

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszają wyrok !!!!!!!

Beata lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.

Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
    Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
    I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu

BARDZO MOCNO PRZYTULAM :*

Beata, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 25 lat

Fedra, Beata, aisa, Effcia28, Sandraa, Kaja, Libra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogóle to dzieki za to że jesteście przynajmniej moge sie wygadać

Fedra, Beata, aisa, AGA 30, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winna 25 lat więzienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fedra, Beata, aisa, AGA 30, Effcia28, Selena, Sandraa, Kaja lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25 lat.

Za 5 lat już nikt nie będzie pamiętał, a za 10 ona wyjdzie z więzienia i jako trzydziestka ułoży sobie życie z kimś innym. A człowiek nie żyje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 11:49

zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak 25 lat! W sumie jestem usatysfakcjonowana!

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 15 ja wypuszczą pewnie za dobre sprawowanie. ale mam nadzieje ze przez te 15 lat bedzie codziennie odczuwac ból jakie ja=ej maleństwo odczuwąło gdy je zabihjała
    Pismak wrote:
    Jest 25 lat

Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Suka jaka smutna siedzi hahaha bardzo jej tak dobrze !

Fedra, Beata, AGA 30, Effcia28, Selena, Sandraa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, nie myśl na razie o najgorszym... Poczekaj aż się wszystko wyjaśni.

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś strasznie się cieszę, że M. zmądrzał! SUper, urodzicie razem i tam, gdzie Ty chcesz!

Plan z pojechaniem do mamy jest super. odpoczniesz od sprzątania i gotowania, relacje z M. tez sa lepsze jak od siebie odpoczywacie, czyli wszystko się fajnie układa :)

Shagga_80, Beata, magdzia26, aisa, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 3989 3990 3991 3992 3993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ