X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skopiowałam na mila i posłucham w domku

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj był ryk, ponieważ dzieci poprzynosiły więcej rzeczy do przedszkola od niej. Cały zeszły rok chodziła do przedskzola razem z bratem, a pomimo to płakała. Z tym, że jest to bardziej płacz przy pożegnaniu.

Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.

A tak serio - skoro to jest płacz przy pożegnaniu to, że tak powiem, pół biedy, myslałam, ze mała placze całe dnie.

Beata, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    skopiowałam na mila i posłucham w domku

TTZ

(Też Tak Zrobiłam)

mauysia, magdzia26, aisa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączyłam sobie TVN24 żeby usłyszeć na żywo wyrok dla tego szmatławca z Sosnowca. Nie sądzę, żeby dostała dożywocie, chociaż nic innego jej się nie należy. Baa ... a jednak należy - krzesło elektryczne.

Beata, Shagga_80, magdzia26, Fedra, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski .czas do pracy !! no ciekawa jestem co za wyrok dostanie tą gwiazda serialu brazylijskiego

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.

8) hehehe frędzel :P

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    8) hehehe frędzel :P

Nie umiesz żyć bez przezwisk, nie?

Dlaczego to dotyka tylko mnie?!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Muska a Tobie co popsuł sie termometr?
    Nie skąd...
    Roztrzaskałam go rano jak po niego sięgałam :/
    ... w sumie popsulam.
    To już drugi a'la rtęciowy który rozbiłam przez te ostatnie 8 cykli. Niezła średnia. Chyba teraz kupię plastikowy na baterie. Będzie bezpieczniej.
    Do tego zwykle nie jestem w stanie go sprzątać, tylko siedzę w pościeli i jak te dzieciaczki w przedszkolu mówię do m prawie zaryczana "znowu rozbiłam termometr" i kładę się z powrotem bo nawet nie wiem jak się za sprzątanie wziąć, bo wszystko leży na całej podłodze w odłamkach szkła :/
    Zwykle to m zbiera te okruchy i sprząta, a ja po powrocie z pracy odkurzam i myje podłogę.
    A, coś mi wszystko z rąk leci ostatnio.

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie umiesz żyć bez przezwisk, nie?

Bo ja jestem niedobra 035.gif

Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem <3

Beata, Selena, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEH to mam nadzieje że to bardzo dobry znak!

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu masz wiadomość. 8)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.

Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
    Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
    I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.

Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
    Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
    I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu

Rany Koczku o.O Strasznie mi przykro. Zarówno z powodu mamy jak i małżeństwa. :( :( Ja pierdziu ... :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem <3

Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.

o.O nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:

" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie " o.O Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna o.O

Ola_czeka, a-koczek, Pismak, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku
    :(

Przykro mi, że Cię życie doświadcza :( Dużo zdrowia dla Mamy i sił do walki o małżeństwo!

Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    o.O nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:

" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie " o.O Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna o.O

Ona to jest jednak żbik ogrodnika...

magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku -
    149714.jpg

Bardzo współczuję sytuacji :( zdrówka i dużo sił dla mamy i dużo sił i cierpliwości dla ciebie i męża w walce z kryzysem !

a-koczek, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia ja juz starciłam wszelkie siły do wlaki o to małżęnstwo teraz musz ezbierac siły do wlaki o swoje życie i córki aby przez tego typa jakim jest mój m nie starciło na wadze. silna baka jestem wiec mam nadzieje ze mi sie uda wiec trzymaj jerdynie kciuki
    Ola_czeka wrote:
    Koczku
    :(

Przykro mi, że Cię życie doświadcza :( Dużo zdrowia dla Mamy i sił do walki o małżeństwo!

Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 3988 3989 3990 3991 3992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ