plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Wczoraj był ryk, ponieważ dzieci poprzynosiły więcej rzeczy do przedszkola od niej. Cały zeszły rok chodziła do przedskzola razem z bratem, a pomimo to płakała. Z tym, że jest to bardziej płacz przy pożegnaniu.
Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.
A tak serio - skoro to jest płacz przy pożegnaniu to, że tak powiem, pół biedy, myslałam, ze mała placze całe dnie.Beata, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłączyłam sobie TVN24 żeby usłyszeć na żywo wyrok dla tego szmatławca z Sosnowca. Nie sądzę, żeby dostała dożywocie, chociaż nic innego jej się nie należy. Baa ... a jednak należy - krzesło elektryczne.
Beata, Shagga_80, magdzia26, Fedra, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.
hehehe frędzel
Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Muska a Tobie co popsuł sie termometr?
Roztrzaskałam go rano jak po niego sięgałam
... w sumie popsulam.
To już drugi a'la rtęciowy który rozbiłam przez te ostatnie 8 cykli. Niezła średnia. Chyba teraz kupię plastikowy na baterie. Będzie bezpieczniej.
Do tego zwykle nie jestem w stanie go sprzątać, tylko siedzę w pościeli i jak te dzieciaczki w przedszkolu mówię do m prawie zaryczana "znowu rozbiłam termometr" i kładę się z powrotem bo nawet nie wiem jak się za sprzątanie wziąć, bo wszystko leży na całej podłodze w odłamkach szkła
Zwykle to m zbiera te okruchy i sprząta, a ja po powrocie z pracy odkurzam i myje podłogę.
A, coś mi wszystko z rąk leci ostatnio.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dlaczego to dotyka tylko mnie?!
Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem
Beata, Selena, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.
Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.
Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu
Rany KoczkuStrasznie mi przykro. Zarówno z powodu mamy jak i małżeństwa.
Ja pierdziu ...
-
Rucia wrote:Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem
Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.
nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:
" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie "Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna
Ola_czeka, a-koczek, Pismak, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:
nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:
" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie "Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna
Ona to jest jednak żbik ogrodnika...magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Koczku -
Bardzo współczuję sytuacjizdrówka i dużo sił dla mamy i dużo sił i cierpliwości dla ciebie i męża w walce z kryzysem !
a-koczek, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Olcia ja juz starciłam wszelkie siły do wlaki o to małżęnstwo teraz musz ezbierac siły do wlaki o swoje życie i córki aby przez tego typa jakim jest mój m nie starciło na wadze. silna baka jestem wiec mam nadzieje ze mi sie uda wiec trzymaj jerdynie kciukiOla_czeka wrote:Koczku
Przykro mi, że Cię życie doświadczaDużo zdrowia dla Mamy i sił do walki o małżeństwo!
Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość