X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skopiowałam na mila i posłucham w domku

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj był ryk, ponieważ dzieci poprzynosiły więcej rzeczy do przedszkola od niej. Cały zeszły rok chodziła do przedskzola razem z bratem, a pomimo to płakała. Z tym, że jest to bardziej płacz przy pożegnaniu.

Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.

A tak serio - skoro to jest płacz przy pożegnaniu to, że tak powiem, pół biedy, myslałam, ze mała placze całe dnie.

Beata, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    skopiowałam na mila i posłucham w domku

TTZ

(Też Tak Zrobiłam)

mauysia, magdzia26, aisa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączyłam sobie TVN24 żeby usłyszeć na żywo wyrok dla tego szmatławca z Sosnowca. Nie sądzę, żeby dostała dożywocie, chociaż nic innego jej się nie należy. Baa ... a jednak należy - krzesło elektryczne.

Beata, Shagga_80, magdzia26, Fedra, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski .czas do pracy !! no ciekawa jestem co za wyrok dostanie tą gwiazda serialu brazylijskiego

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Boszsz jakbym czytała o sobie. Ja płakałam na przykład dlatego, że ktoś dostał "czerwone kółko" (nagrodę) za grzeczne stanie w parach a ja też grzecznie stałam... Generalnie to była trauma i dlatego jestem dla Was taka niedobra, bo mam skrzywioną psychikę przez przedszkole.

8) hehehe frędzel :P

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    8) hehehe frędzel :P

Nie umiesz żyć bez przezwisk, nie?

Dlaczego to dotyka tylko mnie?!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Muska a Tobie co popsuł sie termometr?
    Nie skąd...
    Roztrzaskałam go rano jak po niego sięgałam :/
    ... w sumie popsulam.
    To już drugi a'la rtęciowy który rozbiłam przez te ostatnie 8 cykli. Niezła średnia. Chyba teraz kupię plastikowy na baterie. Będzie bezpieczniej.
    Do tego zwykle nie jestem w stanie go sprzątać, tylko siedzę w pościeli i jak te dzieciaczki w przedszkolu mówię do m prawie zaryczana "znowu rozbiłam termometr" i kładę się z powrotem bo nawet nie wiem jak się za sprzątanie wziąć, bo wszystko leży na całej podłodze w odłamkach szkła :/
    Zwykle to m zbiera te okruchy i sprząta, a ja po powrocie z pracy odkurzam i myje podłogę.
    A, coś mi wszystko z rąk leci ostatnio.

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie umiesz żyć bez przezwisk, nie?

Bo ja jestem niedobra 035.gif

Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem <3

Beata, Selena, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEH to mam nadzieje że to bardzo dobry znak!

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu masz wiadomość. 8)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.

Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
    Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
    I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Nadrobiłam wszystko i tak naprawde niewiem co mam Wam napisać. CVzuje sie fatalnie.

Jejeu pięknie napisałas o tym jak przetrwac małżeństwo tylko żeby rozmawiać to potzrebne są dwie osoby a jak to Shagy ujeła monolog raczej rozmową nie jest. Także w obecnej sytauacji moej małżeństwo wisi na włosku albo juz ten włosek pękł. starania z oczywistej sytauacji zawieszone.
    Na dodatek tego wszystkiego zeby mnie bardzioej jeszcze to życie kopnęło byłam wczoraj z moją mam na wizycie kontrolnej okazało sie że jest nawrót choroby ( ona starała sie to jakoś delikatniej ująć ale ja wiem ze jest znowu źle.
    I co ja mogę powiedzieć jest xle i to barzdop źle w tym moim zyciu

Rany Koczku o.O Strasznie mi przykro. Zarówno z powodu mamy jak i małżeństwa. :( :( Ja pierdziu ... :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Poza tym Aleksandro Ty wiesz, że mam słabość do Ciebie, i pomimo tych frędzli, Wieśków, Cześków, Oli Fasoli jestem druga po Pani Żbikowej która pała do Ciebie niesamowitym uczuciem <3

Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Liczyłam, ze ją wyprzedzisz... Ona już mnie aż tak nie kocha, od kiedy zrobiłam jej "Interwencję" i kazała zjeść gar pomidorówki.

o.O nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:

" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie " o.O Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna o.O

Ola_czeka, a-koczek, Pismak, magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Effcia28, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku
    :(

Przykro mi, że Cię życie doświadcza :( Dużo zdrowia dla Mamy i sił do walki o małżeństwo!

Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    o.O nie mogę. Ona tak groźnie spojrzała mi w oczy i wyczytałam z nich:

" Spróbuj tylko Mi Ją zabrać to zajebie " o.O Ja się boje Pani Żbikowej. Od kiedy kazała mówić do siebie per Pani, to stała się taka nieobliczalna o.O

Ona to jest jednak żbik ogrodnika...

magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku -
    149714.jpg

Bardzo współczuję sytuacji :( zdrówka i dużo sił dla mamy i dużo sił i cierpliwości dla ciebie i męża w walce z kryzysem !

a-koczek, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia ja juz starciłam wszelkie siły do wlaki o to małżęnstwo teraz musz ezbierac siły do wlaki o swoje życie i córki aby przez tego typa jakim jest mój m nie starciło na wadze. silna baka jestem wiec mam nadzieje ze mi sie uda wiec trzymaj jerdynie kciuki
    Ola_czeka wrote:
    Koczku
    :(

Przykro mi, że Cię życie doświadcza :( Dużo zdrowia dla Mamy i sił do walki o małżeństwo!

Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 3988 3989 3990 3991 3992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ