plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Wosebko witaj
tak tak pisałaś a my pisałyśmy Ci że wtargniemy z kwiatami :p
pokaż sukienkęo ile m bedzie chciał mnie fotografować
a wogóle to tą sukienke mam od teściowej..miała ja na sobie może z 2 razyi jej sie przytyło..to mi chyba pól szafy przywiozła ostatnio
i własnie mysle ze ona będzie odpowiednia do ślubu cywilnego..mimo iż jest bardziej w ciemnym kolorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 11:10
Beata, mauysia, Sandraa, Shagga_80, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny dziękuję wam za wypowiedzi
ale proszę was już zamknijmy ten temat bo jak myślałam że jest to zapalenie pęcherza to się nie wkręcałam a teraz coś zaczynam się wkręcać
Przepraszam was naprawdę doceniam że mi odpisałyście i wiem że chcecie dobrze ale boję się wkręcić za bardzo
Żbiczek mi fachowo wyłożyła na priv co i jak
Mam nadzieję że mnie zrozumiecie i proszę nie gniewajcie się
Selena, Beata, magdzia26, Blondi22, zbikowa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kopciuszku witam Cię serdecznie
nie abolutnie do ciebie żalu nie mam Ty zawsze mnie zauważalaś :* i odpisywalaś na wszystko
kurdę ale fajnie a moze wstawisz nam jakieś fotki domku? pamiętasz że obiecałyśmy sprzatanie?
Mayuś co do słuchania serduszka ja wiem że może sie wiele zmieniło ale ja tez ani razu przez calą ciążę nie słuchałam serduszka lekarz mówił że jeszcze sie nasłucham w szpitalu także myślę że nie masz czym sie martwić
kopciuszek126, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Obiecuję,ze wstawie fotki jak juz bedzie coś więcej zrobione
. Bo teraz to jeszcze bałaganu sporo jest widac, bo nie ma drzwi wewnetrznych, paneli-a to dopiero na koniec. No i na zewnatrz też jeszcze raz bedzie klejem naciagane i dopiero kolor i podbitki robione. Jeszcze sporo roboty nas czeka, ale juz bliżej niż dalej
A co do sprzątania to zapraszam
mam 19 szt. okien i drzwi balkonowych do umycia...
Beata, magdzia26, Blondi22, AGA 30, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku, wczoraj wyprałam dwa staniki ręcznie i myślałam o Tobie. Jesteś wielka robiąc takie pranie kilka razy w tygodniu. I zazdroszczę, ze wykańczacie dom na fest, my zamieszkaliśmy w takim "niedomalowanym".
Beata, kopciuszek126, magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismaczku wow no wreszcie i na mnie Twój cud zadziałał! Heheh musisz mnie tego nauczyć
Olu cieszę się buźka :* p.s. widziałaś zaakceptowałam! Sorki ale tak rzadko tam wchodzę
Wosebko czekam z niecierpliwością na fotkę….ale hmmm w bardzo ciemnym?
Pismaku i Kaju nie nakręcam tylko czekam z Waminiecierpliwie
Pismak, magdzia26, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
M. teraz bardzo zajęty pracą zawodową- musi obrobić raporty i nie ma czasu robić w naszym domku-jak skończy papierkową robotę-to bierze sie za przecieranie i gruntowanie ścian i jeszcze ma obrobić 2 okna dachowe. No i dopiero malowanie. Echhhhhhhh nie mogę sie juz doczekać tych kolorowych scian-bo teraz są białe, łazienki tylko w kolorze-bo są płyteczki juz
Beata, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Pismaczku wow no wreszcie i na mnie Twój cud zadziałał! Heheh musisz mnie tego nauczyć
Pismaku i Kaju nie nakręcam tylko czekam z Waminiecierpliwie
No bo ja to się zawsze staram żeby się udałoniestety 7 na razie poza zasięgiem
Chodzi o to że ja się sama nakręcamBeata lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Cześć.
Mała, strasznie dobrze widzieć Cię w lepszym humorze, uśmiechaj się tak częściej, bo od razu robi się jaśniej na forum.
Sandra, jak wyniki? Jesteś usatysfakcjonowana?
Małysz, super, że u Henryka ok. Skoro brak Ci tych badań Heńkowego serduszka, to może uderz gdzieś indziej i je zbadaj?
Shagga - bardzo się cieszę, że wszystko się układa po Twojej myśli
Sylwia, nie zamartwiaj się tak - to nie służy Twojemu organizmowi, który (jak widać po pięknym wykresie) przygotowuje się do ciąży, bez względu na to czy w tym cyklu czy w którymś z następnych.
Agafia, miłego dnia w pracy, bądź dobra dla dzieci
Kaja łobuzie trzymam kciuki!
Kfjatuś, miłego dnia w pracy, mam nadzieję, że czujesz się tam coraz pewniej.
Rut, moja Ty postaci biblijna, cieszę się że w końcu będziesz tu na pełen etat!
No i serio dziewczyny, naprawdę uwierzyłyście, że mówiłam serio o tych nasionkach i seksie? boszszszszssz...
Olu, z wyników jestem średnio zadowolona. Wstawiła bym je ale jestem teraz na dyżurze a nie mam ich przy sobie. Więc jeśli chcesz to wstawie po powrocie do domu.
PozdrawiamBeata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:
Wosebko czekam z niecierpliwością na fotkę….ale hmmm w bardzo ciemnym?
No moze aż tak ciemna nie jest..ale mam do niej biały żakietwiec to troche rozjaśni
i całość wyglada super moim zdaniem
a i tesciowej tez sie podoba
o ona naprawde wybredna w tych sprawach
wiec jak mówi ze moze byc to znaczy że tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 11:23
Pismak, Beata, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:No bo ja to się zawsze staram żeby się udało
niestety 7 na razie poza zasięgiem
Chodzi o to że ja się sama nakręcam
Ja polubiłam post Shaggusi 7 razy. Ale bodaj Wosebka polubiła coś kilkanaście razy, więc jest o co walczyć.Pismak, Pismak, Beata, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, jeju, jeju lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Olu, z wyników jestem średnio zadowolona. Wstawiła bym je ale jestem teraz na dyżurze a nie mam ich przy sobie. Więc jeśli chcesz to wstawie po powrocie do domu.
Pozdrawiam
Wstaw koniecznie, zrobimy tu małe sympozjum.
Serio wstawiaj, zobaczymy, czy słusznie się martwisz.Sandraa, Shagga_80, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No moze aż tak ciemna nie jest..ale mam do niej biały żakiet
wiec to troche rozjaśni
i całość wyglada super moim zdaniem
a i tesciowej tez sie podoba
o ona naprawde wybredna w tych sprawach
wiec jak mówi ze moze byc to znaczy że tak jest
No tak teściowa zadowolona to najważniejszeSelena, magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Selena, magdzia26, AGA 30, a-koczek, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Pismak wrote:No bo ja to się zawsze staram żeby się udało
niestety 7 na razie poza zasięgiem
Chodzi o to że ja się sama nakręcamPismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Pismak wrote:Dobra dziewczyny dziękuję wam za wypowiedzi
ale proszę was już zamknijmy ten temat bo jak myślałam że jest to zapalenie pęcherza to się nie wkręcałam a teraz coś zaczynam się wkręcać
Przepraszam was naprawdę doceniam że mi odpisałyście i wiem że chcecie dobrze ale boję się wkręcić za bardzo
Żbiczek mi fachowo wyłożyła na priv co i jak
Mam nadzieję że mnie zrozumiecie i proszę nie gniewajcie się
PS) Ja wiedziałam, że tak będzie, jak tylko zobaczyłam Twój wpis - czułam, że któraś pęknie i nakręci - nie mogło być inaczejPismak, Pismak, Pismak, Beata, magdzia26, Shagga_80, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, a-koczek, aisa, zbikowa, jeju, jeju, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata, jeśli zrobisz w fotoszopie kolaż na którym połączysz moje zdjęcie z awatarka ze zdjęciem ryana gosslinga w negliżu - wtedy uznamy, ze sprawa jest zamknięta. Póki co - foch.
Pismak, Pismak, mauysia, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość