plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Normalnie mnie wkurza....otwiera milion stron z wyszukiwarką. Działa mi na nerwy. Dziś otworzył wszystko co możliwe...notatniki, painta, worda, neta, no wszystko chyba...czy jest tu Żbiczek? Żeby nie zaśmiecać to usuwam się z forum, bo to działa mi na nerwy. Jak usunę awarię kompa, to wrócę....może być?
Ale co/kto ci działa na nerwy komputer?
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do was takie pytanie
Tylko się nie śmiejcie proszę
Czy któraś z was miała zapalenie pęcherza ?
Bo ja to chyba zwariuję zaraz
Od kilku dni tak mam że nie mogę się dosiakć do końca
W sensie sikam dużo (piję dużo wody, bardzo dużo więc często odwiedzam wc nawet i w nocy) ale od paru dni mam takie uczucie niedosikania że coś tam jeszcze zostało a ja nie mogę się tego pozbyć
Nic mnie nie piecze i nie boli ale martwi mnie to jednakBeata lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Dziewczyny mam do was takie pytanie
W sensie sikam dużo (piję dużo wody, bardzo dużo więc często odwiedzam wc nawet i w nocy) ale od paru dni mam takie uczucie niedosikania że coś tam jeszcze zostało a ja nie mogę się tego pozbyć
Nic mnie nie piecze i nie boli ale martwi mnie to jednak
Ekspertem w tej dziedzinie medycyny jest nasza Pani ŻbikowaBeata, Shagga_80, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ok dziękuję
już do niej napisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:44
Beata lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Dziewczyny mam do was takie pytanie
Nic mnie nie piecze i nie boli ale martwi mnie to jednak
Pismaczku ja tak mam odkąd w ciąży jestem..latam co chwile do wc..bo mi sie wydaje że mi sie chce..ale nic nie ma .....wiec no no ..trzymam kciuki
wogóle to witam
wszsytkie
wpadam na chwilke tylko
nie mam jak pisać
bo mam teraz dziewczyne co bedzie za mnie jak ja pójde na macierzyński i musze ja uczyć co i jak..
więc praktycznie na neta nie wchodze
ale mysle o Was i pamiętam
buźki ;*
Effcia28, Pismak, Ola_czeka, Beata, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Pismaczku ja tak mam odkąd w ciąży jestem..latam co chwile do wc..bo mi sie wydaje że mi sie chce..ale nic nie ma ...
..wiec no no ..trzymam kciuki
wogóle to witam
wszsytkie
wpadam na chwilke tylko
nie mam jak pisać
bo mam teraz dziewczyne co bedzie za mnie jak ja pójde na macierzyński i musze ja uczyć co i jak..
więc praktycznie na neta nie wchodze
ale mysle o Was i pamiętam
buźki ;*
Selenko ale ja właśnie zawsze często chodzę zawsze do wc bo dużo piję wodyi nie mam problemu z wysikaniem się jako tako tylko z dosikaniem
jak wychodzę z wc to mam to uczucie ze tam jeszcze coś zostało i tak za każdym razem
Beata lubi tę wiadomość
Angelius Provita
Blondi faktycznie brzusio skromny
ale pewnie juz niedługo wyskoczy
bede miała chwile to Wam mój wstawie
Aha nieweim czy pisałamale nasz ślub odbedzie sie 5 pażdziernika
wiec oby mój brzuszek nie szalał do tego czasu
bo mam sukienkie juz i mam nadzieje jeszcze w nią wejść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:53
Effcia28, Pismak, Beata, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Selenko ale ja właśnie zawsze często chodzę zawsze do wc bo dużo piję wody
i nie mam problemu z wysikaniem się jako tako tylko z dosikaniem
jak wychodzę z wc to mam to uczucie ze tam jeszcze coś zostało i tak za każdym razem
Współczuję, beznadziejne uczucie -
Pismak wrote:Selenko ale ja właśnie zawsze często chodzę zawsze do wc bo dużo piję wody
i nie mam problemu z wysikaniem się jako tako tylko z dosikaniem
ja tak mam ze jak pójde do wc to za chwile czuje ze mi sie znowu chce..mimio iż nie mam już czym sikać
nie mam tak za kazdym razem ale często sie mi to zdarza..albo jak czuje ze mi sie chce..a nie umiem
he he..m sie wtedu ze mnie śmeieje
i mi nuci " uuusiusiuuuuu:
...musze chwile posiedziec w spokoju to dopiero mi sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:53
Pismak, Beata, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Sylwia mam propozycję ,abyśmy razem testowaly w niedzielę rano
Kaja właśnie miałam pytać jak tam sytuacja u ciebie20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Witajcie Kochane ovuprzyjaciółki
No ja wreszcie mogłam zasiaść i nadrobić to co dziś zeście naskrobały a wczoraj troszke wczorajszego dnia nadrobiłam-reszty nie próbuję nadrabiać bo robota czeka - pranie ręcznekilku rzeczy.
Beatko nie denerwuj sie na dziewczyny (kto wie może i na mnie masz nerwa?) , ale ja tak jak Ty mam zaległości forumowe (ostatnio bardzo duuuuuże) i nie daje rady nadrobić. I nie czytam-tylko ostatnich kilka stron zawsze. Takze jeśli ja Ci nie odpisałam na jakiegoś posta-tzn. ze nie przeczytałam go! Jeśli masz jakieś pytanka to lepiej napisz na privie i zawsze ktoś odpisze prędzej
Shaguś-super,ze udało się męża przekonać do SZ.R. U nas w O. nie jest konieczna szkoła rodzenia,zeby maż mógł byc przy porodzie. Ja nie chodziłam na SZ.R. ani w pierwszej ciaży ani teraz tym bardziej nie idę. W pierwszej ciąży miałam szczere zamiary sie zapisać i jakos tak zeszło...
Mauys super,że szyjka ok i wszystko inne. No dziwne, ze chociaż serduszka sie nie słucha na wizycie...Ja mam jednak ten luksus,że na kazdej wizycie widzę swojego kochanego synusia i słyszę jego serdunio
Blondi-TY CHUDZINO!!!! Ty nie jesteś w ciąży, Ty nas oszukujesz... 20 tyg. ciąży i brzucha ani widu ani słychu-toż to szok!!! A tak na poważnie- to tych 78 kg u Ciebie w ogóle nie widać! A i wiem,ze są takie dziewczyny jak Ty-poprostu maja taka budowę ciała,że to dziecko tak jakoś rozkłada sie w tym brzuchu, że praktycznie brzucha nie ma. Zazwyczaj są to dziewczyny o bardzo szerokich biodrach. Nie wiem jak tam u Ciebie z bioderkami???
Pismaku-wykresik bardzo ładny i to niedosikiwanie-to moze być od fasolkiCo prawda to takie niedosikiwanie-to ja mam dopiero teraz jak mam duzy brzuch,ale niektóre dziewczyny maja od początku ciaży. Życze Ci,zeby to było to!
Sylwia-pisałam juz pod Twoim wykresem- jest pieknyi test w 12 dpo nie musiał być pozytywny! Trzymam kciuki!!!
Aga30 - no zaobaczymy co Ci Twoja mistrzyni uczyni na tej główce??? Ja mam bardzo grube włosy-każdy fryzjer i każdy kto ich dotknie-nie moze sie nadziwić moim pięknym grubym włosom. W szkole były "wymacane" przez wszystkie nauczycielki, gdzie pojawiłam sie to każdy chciał złapać moja kitke- zawsze miałam długie włosy.Zaczęłąm je dopiero obcinać jak siostra cioteczna została fryzjerką i robiłam to stopniowo-najpierw jakieś cieniowania i lekko skrócone a potem coraz wiecej. Aż na ubiegłe Boże Narodzenie postanowiłam ściąż dosyć krótko - bardzo podoba mi się ta fryzurka-tylko wymaga niestety układnia!!!A nie zawsze jest czas na to
. wiec włosy w kitkę i heja!! I nie jest prawdą,ze krótkie wlosy-to łatwiej je ułożyć!!! Wręcz przeciwnie-krótkie włosy jest samemu trudniej ułożyć. Sama sie o tym przekonałam.
Effciu, Aisko - jak sie czujecie???
Kfjatku- życzę sukcesów i zadowolenia z nowej pracy!
Ruciu, Koczku, Madzia ,Agafia, Ola, Jeju dla Was śle po buziaczku :*
p.S. mam nadzieje,ze o nikim nie zapomniałam. A ja sie pochwale,ze wczoraj glazurnicy zakonczyli kładzenie płytek. Będę troszke wolniejsza przez parę dni. Bo od 16 września mój tata będzie kładł w pom. gospodarczych,kotłowni, garazu, pralni i na tarasach i schodach- to wtedy znowu musze przejąć dowodzenie na budowie
. Musze zakupić jakieś płytki, kleje itp. Kolejnym etapem jest malowanie scian
Miłego dnia wszystkim życzęOla_czeka, Beata, Pismak, Pismak, Pismak, Sandraa, magdzia26, AGA 30, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Olu bardzo Cię przepraszam nie wiedziałam że mi odpisałaś wtedy, w takim razie rozumiem wszystko co wydarzyło się potem
jeszcze raz cię przepraszam, próbowałam przeszukać wszsytkie Twoje posty ale nie pokazuja mi się mogę zajrzec tylko na pierwsza stronę...niesety
przepraszam (o kurde ile razy?) wstyd mi naprawdę
ale chyba przerasta mnie to forum za dużo sie dzieje i nie potrafię pogodzić tego z moimi obowiązkami, kiedyś zawsze czytalam wszystko i jakże wielka była moja frustracja kiedy sie okazywało że połowa osób to olewa wiec i ja przestałam czytać po dłuższych nieobecnościach,
wiem wiem żadne tłumaczenie.... zresztą większość upiera sie że czyta ale niestety widac po postach kto czyta i odnosi się do innych a kto wpada i opowiada tylko o sobie (oczywiście nie piję broń boże do Ciebie bo w tym temacie nia miałabym podstaw)
no dobra za duzo wylałam z siebie... teraz naprawdę beczę............... kurde teraz mi wstyd moich emocji i już chyba nie pokaze Ci sie na oczy...hmmm no jakoś mam silną potrzebę bycia akceptowaną (lubianą? ) no nic nie zanudzam
jeszcze raz przepraszam, wybacz i nie myśl o mnie źlea-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pismaczku mi to wcale nie wyglada na zapalenie tylko na coś pozytywnego!
Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wosebko witaj
tak tak pisałaś a my pisałyśmy Ci że wtargniemy z kwiatami :p
pokaż sukienkęSelena, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006