X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a Ty już po połówkowym czy przed?
    Doczytałam na fejsie - za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:07

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    teraz zaczynam dopiero czuć że cos tam rosnie hehe ;)

No to zacznie się rozciąganie dopiero teraz:-)

Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja przeczytałam w poście "Fotelik maluszka na połówkowe" i tak chwile za nim otwarłam zdjęcie się zastanawiałam co to może być :) Boszsz :D

AGA 30, Blondi22, Beata, magdzia26, a-koczek, aisa, aisa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    06.09 Shagga - ginekolog (8 wizyta) 17:15

09.09 Blondi22 - urodziny

10.09 Blondi22 -ginekolog,usg połowkowe 11:00

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:10

Effcia28, Pismak, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Beata, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie Effcia, ja byłam bardziej z tych glonojadów które wciągały wszystko jak leci. Nawet kiełbasę z dżemem truskawkowym.

no to nieżle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ej ja przeczytałam w poście "Fotelik maluszka na połówkowe" i tak chwile za nim otwarłam zdjęcie się zastanawiałam co to może być :) Boszsz :D

No to ze mną nie jest tak zle jeszcze he he:-)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam kobiety jak wrócę to będę :-):-):-):-)

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Ty szczypiorku! W tramwaju bym Ci nie ustąpiła miejsca! :D

Blondi22, Blondi22, Beata, Effcia28, jeju, Selena, Selena, Selena, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia ciesz się, mniej będzie do zrzucenia....może jak pisała Rucia za ok. 4 tygodnie przejdzie, bądźmy dobrej myśli.
    Hejeczka!!!!!!!
    Ola przecież wiem, że z nasiennictwem żartowałaś :-P

Moja centrala nasienna w pracy i powiem Wam, że nic z tego nie było :-(
    Ale jak widziałam to jego zmęczenie, to mi się też odechciało...
    Musimy wyjechać sobie i tyle...na pole, do lasu, nad wodę może... takie klimaty ożywiają nasze "relacje".

Chata ogarnięta i mogłam do Was zasiąść...w sumie zjadłabym coś na drugie śniadanie...ale nie chce mi się rozbić...

Jeden kurczaczek mi się nie podoba, opuszcza łeb i skrzydełka...ech...znów weta będzie trzeba wołać.

Becia jak samopoczucie? Jak czujesz się napompowana spróbuj pić herbatkę z pokrzywy, jest smaczna i w ciąży chyba można z tego co pamiętam...ma mega dużo witaminek i mikroelementów, wspaniale działa na skórę włosy i paznokcie!

Może warto spróbować....ja zaczęłam ją pić od dzisiaj, bo trzeba przygotować się do jesieni.

Beata, Effcia28, Ola_czeka, Sandraa, magdzia26, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu jaki Ty masz nieład? Rucia ma na głowie taki nieład jak w salonie :P pamietacie ? heheh
    a tak poważnie to masz ładne lśniące włosy

no dobra jak już pochwaliłam Rucię to pochwalę i Mayusię (tylko nie mówicie jej bo popadnie w samozachwyt) bardzo podobala mi sie jej twarz ojej normalnie cały czas mam ją przed oczami piękna proporcjonalna

Efcciu zdrówka trzymaj sie kochana

Effcia28, mauysia, kopciuszek126, Sandraa, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie Effcia, ja byłam bardziej z tych glonojadów które wciągały wszystko jak leci. Nawet kiełbasę z dżemem truskawkowym.
    o fuj kiełbasa z dzemem ;/

ja do tej pory porzadnie najesc sie nie moge jakos żoładek mi sie pomniejszył

Effcia28 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ile jeszcze dni wstajesz o 5-tej? Dwa?

Sorry mam wirusa na kompie i wyczynia sobie harce...wybaczcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:18

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Blondi, Ty szczypiorku! W tramwaju bym Ci nie ustąpiła miejsca! :D
    no i żebys wiedziała ze jak stane w kolejce to nikt mnie nie przepuszcza jeszcze hehe ;) a do szypiorka daleko mi 78kg wagi ;)

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie mnie wkurza....otwiera milion stron z wyszukiwarką. Działa mi na nerwy. Dziś otworzył wszystko co możliwe...notatniki, painta, worda, neta, no wszystko chyba...czy jest tu Żbiczek? Żeby nie zaśmiecać to usuwam się z forum, bo to działa mi na nerwy. Jak usunę awarię kompa, to wrócę....może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Ruciu jaki Ty masz nieład? Rucia ma na głowie taki nieład jak w salonie :P pamietacie ? heheh

Becia bo to był ten dzień, kiedy coś z Nimi zrobiłam :) Zazwyczaj idę spać z mokrymi włosami, i rano wyglądam jak miotła, albo robię sobie koczka.
    Aaaa no i czasami nakładam piankę na mokre włosy, gniotę je i mam taki wynik jak na profilowym na fejsie.

Beata, magdzia26, aisa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi <3

dzięki zakupię dziś jeśli ma pomóc czuję sie mega napompowana, cycki bola mam zgagę i wogole ile można miec takie objawy po odstawieniu ? mam już dośc brałam 10 dni a kolejne 10 dni po odstawieniu (albo i więcej ) mam masakryczne objawy ...nie chcę go już wiecej brac albo chcę zeby sie wreszcie udało!

a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    o fuj kiełbasa z dzemem ;/

Bradzo dobre było o.O

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

no dobra jak już pochwaliłam Rucię to pochwalę i Mayusię (tylko nie mówicie jej bo popadnie w samozachwyt) bardzo podobala mi sie jej twarz ojej normalnie cały czas mam ją przed oczami piękna proporcjonalna

Efcciu zdrówka trzymaj sie kochana
    Dziękuję Beciu:*

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi popraw te posty !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:23

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to idę oblukać i poszukac zaproszenia od Oli

Olu i Muzi czy dotarły do Was privy? dajcie znac pliss w jakikolwiek wybrany przez was sposób

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 4003 4004 4005 4006 4007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ