plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny06.09 Shagga - ginekolog (8 wizyta) 17:15
09.09 Blondi22 - urodziny
10.09 Blondi22 -ginekolog,usg połowkowe 11:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:10
Effcia28, Pismak, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Beata, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia ciesz się, mniej będzie do zrzucenia....może jak pisała Rucia za ok. 4 tygodnie przejdzie, bądźmy dobrej myśli.
Hejeczka!!!!!!!
Ola przecież wiem, że z nasiennictwem żartowałaś
Moja centrala nasienna w pracy i powiem Wam, że nic z tego nie było
Ale jak widziałam to jego zmęczenie, to mi się też odechciało...
Musimy wyjechać sobie i tyle...na pole, do lasu, nad wodę może... takie klimaty ożywiają nasze "relacje".
Chata ogarnięta i mogłam do Was zasiąść...w sumie zjadłabym coś na drugie śniadanie...ale nie chce mi się rozbić...
Jeden kurczaczek mi się nie podoba, opuszcza łeb i skrzydełka...ech...znów weta będzie trzeba wołać.
Becia jak samopoczucie? Jak czujesz się napompowana spróbuj pić herbatkę z pokrzywy, jest smaczna i w ciąży chyba można z tego co pamiętam...ma mega dużo witaminek i mikroelementów, wspaniale działa na skórę włosy i paznokcie!
Może warto spróbować....ja zaczęłam ją pić od dzisiaj, bo trzeba przygotować się do jesieni.
Beata, Effcia28, Ola_czeka, Sandraa, magdzia26, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Ruciu jaki Ty masz nieład? Rucia ma na głowie taki nieład jak w salonie
pamietacie ? heheh
a tak poważnie to masz ładne lśniące włosy
no dobra jak już pochwaliłam Rucię to pochwalę i Mayusię (tylko nie mówicie jej bo popadnie w samozachwyt) bardzo podobala mi sie jej twarz ojej normalnie cały czas mam ją przed oczami piękna proporcjonalna
Efcciu zdrówka trzymaj sie kochana
Effcia28, mauysia, kopciuszek126, Sandraa, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Nie Effcia, ja byłam bardziej z tych glonojadów które wciągały wszystko jak leci. Nawet kiełbasę z dżemem truskawkowym.
ja do tej pory porzadnie najesc sie nie moge jakos żoładek mi sie pomniejszyłEffcia28 lubi tę wiadomość
-
Normalnie mnie wkurza....otwiera milion stron z wyszukiwarką. Działa mi na nerwy. Dziś otworzył wszystko co możliwe...notatniki, painta, worda, neta, no wszystko chyba...czy jest tu Żbiczek? Żeby nie zaśmiecać to usuwam się z forum, bo to działa mi na nerwy. Jak usunę awarię kompa, to wrócę....może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 10:22
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Ruciu jaki Ty masz nieład? Rucia ma na głowie taki nieład jak w salonie
pamietacie ? heheh
Becia bo to był ten dzień, kiedy coś z Nimi zrobiłamZazwyczaj idę spać z mokrymi włosami, i rano wyglądam jak miotła, albo robię sobie koczka.
Aaaa no i czasami nakładam piankę na mokre włosy, gniotę je i mam taki wynik jak na profilowym na fejsie.
Beata, magdzia26, aisa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Muzi
dzięki zakupię dziś jeśli ma pomóc czuję sie mega napompowana, cycki bola mam zgagę i wogole ile można miec takie objawy po odstawieniu ? mam już dośc brałam 10 dni a kolejne 10 dni po odstawieniu (albo i więcej ) mam masakryczne objawy ...nie chcę go już wiecej brac albo chcę zeby sie wreszcie udało!a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Ruciu jaki Ty masz nieład? Rucia ma na głowie taki nieład jak w salonie
pamietacie ? heheh
no dobra jak już pochwaliłam Rucię to pochwalę i Mayusię (tylko nie mówicie jej bo popadnie w samozachwyt) bardzo podobala mi sie jej twarz ojej normalnie cały czas mam ją przed oczami piękna proporcjonalna
Efcciu zdrówka trzymaj sie kochanaBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia to idę oblukać i poszukac zaproszenia od Oli
Olu i Muzi czy dotarły do Was privy? dajcie znac pliss w jakikolwiek wybrany przez was sposóbOliwka 2006