plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:
co do Żbiczka tez już pisałam o tym Oli ale ona mnie tez nie zauważa (do dobra ona widzi moje 2 na 100 postów) no i tez jestem zazdrosna
Zauważyłam że pytałaś mnie o FB, zaprosiłam Cię do znajomych ale nie zostałam zaakceptowana - mogłam się obrazić i napisać o tym na forum, ale nie doszukuję się w tym Twoich złych intencji.
Pisałam nie raz o tym, dlaczego staramy się z W. o adopcję - nie tak dawno zaatakowałaś mnie, że nie odpowiadam Ci na pytania w tym temacie. Najwidoczniej nie czytasz tego co piszę ale też się nie obruszyłam, bo nie masz obowiązku czytac wszystkiego.
Pytałaś czy nie mogę mieć dzieci biologicznych - mój stan zdrowia nie jest tajemnicą na forum i gdybyś czytała co piszę - wiedziałabyś. Nie mniej nie dotknęło mnie to, bo nie musisz pamiętać wszystkich moich wypowiedzi.
Na Twoją prośbę (no, powiedzmy że był to raczej foch, że Ci nie odpowiadam) kilka tygodni temu opisałam wszystko jeszcze raz, ze szczegółami, pisząc do Ciebie konkretnie, z Twoim imieniem na początku, żeby Ci nie umknęło tym razem. Zjawiłaś się zaraz potem i poinformowałaś, że nie nadrabiasz poprzednich stron, bo nie masz czasu. Też mogłam wtedy zrobić Ci awanturę, że traciłam na Ciebie energię, ale nie zrobiłam tego, bo nie uważam, zebyś zrobiła coś niedopuszczalnego.
Jeśli o mnie chodzi - nie mam Ci nic do zarzucenia, bardzo lubię z Tobą rozmawiać i żałuję, że nie mogłam Cię poznać w sobotę. Proszę tylko o jedno - przestań co kilka stron zarzucać mi ignorowanie Twojej osoby, bo to zwyczajnie nie prawda.Beata, Shagga_80, a-koczek, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Czyli do Laparoskopii będziesz intubowana? A to jak tak, to rurę wkładają po uśpieniu
A wyjmują ją jak już jesteś wybudzona
Wiem, bo przy CC byłam intubowana.
No właśnie to mnie jeszcze martwi, że wpadnę w panikę jak się obudzę z rurą w gardle... -
nick nieaktualnyDzień dobry
Jak tam kobietki Wam nocka minęła bo u mnie samotnie (pomidor)
Ola no na żywca ci jej nie założą możesz być już przytomna jak ją będą wyciagać ale to sekunda i jej nie ma potem tylko chrypa i ból gardła zostaje!!Ale bez paniki:-)
Ola_czeka, mauysia, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia krzyczeć nie będę usune się w cień...
Zbiczku nie żartuję....ale zaraz napisze sprostowanie, bpo może pomyslałaś odwrotnie niż miałam na celu?
chodziło o to że już pisałam Oli że Ty jej nikomu nie oddasz ale tego tez nie zauważyła
ale jeśli chodziło Ci że żartuję ze swoją wrażliwością to nie... nie żartuję naprawdę mnie to boli
ok zmykam już jakby co kochane jestem na priv
bo wiem że jest tu wiele dziewczyn które interesuje mój los
Olu teraz doczytałam przepraszam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 09:36
magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No właśnie to mnie jeszcze martwi, że wpadnę w panikę jak się obudzę z rurą w gardle...
Daję ci słowo że po narkowzie będziesz tak skołowana że nie będziesz wiedzieć że rurę masz a jeżeli dobre pielęgniarki są to wyciągną ci ją zanim będziesz kontaktować dokładnie. -
magdzia26 wrote:Czuje się winna niestety wczorajszego zamieszania na forum i obiecuję więcej nie wklejać żadnych obrazków ... ani nie pisać żadnych głupot
ps. proszę tego nie uznawać za żadną złośliwość naprawdę mnie chyba wczoraj poniosło i bardzo przepraszamzbikowa, Effcia28, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry
Jak tam kobietki Wam nocka minęła bo u mnie samotnie (pomidor)
Ola no na żywca ci jej nie założą możesz być już przytomna jak ją będą wyciagać ale to sekunda i jej nie ma potem tylko chrypa i ból gardła zostaje!!Ale bez paniki:-)
No to mnie uspokoiłyście, dzięki :*Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Czyli do Laparoskopii będziesz intubowana? A to jak tak, to rurę wkładają po uśpieniu
A wyjmują ją jak już jesteś wybudzona
Wiem, bo przy CC byłam intubowana.
Beata, Rucia, jeju, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No to mnie uspokoiłyście, dzięki :*
Wiem co mówię kochana bo ja może z 15 operacji miałam to z ostatnich 7 coś pamiętam he he!!No i laparoskopię tez zaliczyłam i radzę wszystkim
NIGDY NIE RÓBCIE LAPAROSKOPI W KRAPKOWICACHBeata lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Daję ci słowo że po narkowzie będziesz tak skołowana że nie będziesz wiedzieć że rurę masz a jeżeli dobre pielęgniarki są to wyciągną ci ją zanim będziesz kontaktować dokładnie.
O dżiii dzięku Aguś, wyluzowałam teraz. Dzięki serdeczne za uspokojenie! Nie ma to jak naczytać się bzdur w internecie, że ludzie się budzą i zaczynają się krztusić i dławić...AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wiecie co za godzinę idę do fryzjera ale się czuje jakbyn naprawdę a ścięcie szła całej głowy a nie włosów
Jeszcze taką fryzurę znalazłam
http://imageshack.us/photo/my-images/824/7enr.jpg/
Aga jak się wahasz to możesz podciąć włosy krócej i zobaczyć jaki będzie efekt a potem za miesiąc czy dwa znowu podciąć trochę
Wiem że miałaś już krótkie włosy bo pisałaś że 5 lat temu ściełaś ale twarz się zmienia i może tak być że już ci w takich krótkich nie będzie dobrze
Ja tak robiłam że stopniowo skracałam włosy bo się bałam że będę wyglądać okropnie bo jak byłam w gimnazjum to mnie jeden fryzjer tak opitolił że zaprzysięgłam że nie będę miała krótkich włosów a teraz po 10 latach właśnie mam krótkie i teraz mi pasująAGA 30, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
AGA 30 wrote:Wiecie co za godzinę idę do fryzjera ale się czuje jakbyn naprawdę a ścięcie szła całej głowy a nie włosów
Bardzo jestem ciekawa, co ten fryc Ci wykombinuje na głowie... Oczywiście prosimy o foty!AGA 30, Beata, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Oby Cię się chciało ją układać, w sensie tę fryzurę, bo jak nie, to będzie oklapnięta!AGA 30, Beata, Effcia28, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Godzina WC (Wicie Gniazda) wybije o 10:00. Mam dla Was jeszcze cały kwadrans
Bo jak nie zdążę to wiecie... motyw z Dnia Świra, czyli będę musiała przesunąć sprzątanie do 10:30...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 09:45
Beata, Rucia, Ola_czeka, Sandraa, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Oby Cię się chciało ją układać, w sensie tę fryzurę, bo jak nie, to będzie oklapnięta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 09:47
AGA 30, Beata, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Oby Cię się chciało ją układać, w sensie tę fryzurę, bo jak nie, to będzie oklapnięta!
No na krótkich włosach dam radę ją układać bo teraz jak mam długie to ciągle w spiętych włosach chodze bo nie radze sobie z nimi !
A tym bardziej ze jak umyję wlosy to mi się krecą i to ani na miotłę ani na fryzurę nie wygląda:-) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No właśnie to mnie jeszcze martwi, że wpadnę w panikę jak się obudzę z rurą w gardle...
E tam bajerLepsze wyjmowanie niż wkładanie
Żaden ból Olu więc się nie martw
Poza tym będziesz półprzytomna więc średnio będzie Cię obchodziła jakaś rurka
AGA 30, mauysia, Beata, magdzia26, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość