X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się winna niestety wczorajszego zamieszania na forum i obiecuję więcej nie wklejać żadnych obrazków ... ani nie pisać żadnych głupot
    ps. proszę tego nie uznawać za żadną złośliwość naprawdę mnie chyba wczoraj poniosło i bardzo przepraszam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 08:50

Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nadrobiłam wczorajsze
    buziaki :*

z czym sie zgadzam zalajkowałam, nie mam siły sie ustosunkować
    ważne do Sylwii chociaż wiem że mnie nie przeczyta, (swoja droga mam dziś zły humor wiec to napiszę irytuje mnie to że jeszcze nigdy nie zauważyła mojego posta do jej osoby)

Sylwia uważam że wykres jest wyjątkowo ładny a to że test wyszedl negatywny jeszcze o niczym nie świadczy, jestem tu wystarczająco długo aby pamietac wiele takich sytuacji, wiec naprawde uszy do góry!!!!!
    jak chcesz to podeślę Ci link gdzie dziewczynie test wyszedł dopiero ok54d.c. moim zdaniem będzie dobrZe i ja nadal trzymam kciuki

MIłego dnia wszystkim ide sobie
    Wszystkie Was bardzo lubię a większość uwielbiam.

magdzia26, Rucia, Pismak, mauysia, Selena, jeju, kopciuszek126, Sandraa, a-koczek, Libra, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Mauysiu, nudna wizyta u gin - to w sumie lubie :) choć serduszka mógł dać posłuchać.. No i nie przemęczaj się przy sprzątaniu.

Shagga, fajnie, że M zmiękł. Teraz trzymam kciuki za plan mieszkania z mamą przed porodem co by było bliżej szpitala w B.

Żbiksson, dobrze, że @ się nie obijała i przyszła jak trzeba. Współczuje bóli, ale najważniejsze, że na przyjazd P będzie już po ;)

Kfjatus, mam nadzieję, że praca coraz lepiej. Szkoda, że nie może być z nami w dzień :*

Sylwia, nie przejmuj się tak bo takie nerwy, że aż żołądek boli na pewno się są wskazane. Luknęłam na wykres, że bierzesz lutkę. Kiedy odstawiasz?

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Beata, magdzia26, zbikowa, Pismak, mauysia, Effcia28, jeju, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz nigdy nie nauczę się że buźki są wskazane, jak chcę dodać "lekkości" mojemu sarkazmowi. Proszę traktować mój post o forum na wizaz.pl z dystansem!!!

AGA 30, Selena, jeju, a-koczek, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesiu uwielbiam twoje Boszsz

mauysia, Selena, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ... Becia ma rację, Sylwia nie mazgaj się! Nie możesz ryczeć z tego powodu, ze 12 dpo test wyszedł Ci negatywny. Tempka ładne się utrzymuje, możliwe, że lada moment będziesz mamą. Już pisałam wcześniej ( pewnie też tego nie zauważyłaś ), że zrobiłaś ogromny krok, żeby uspokoić swoje cykle, wzięłaś się za siebie i jesteś prawdopodobnie bliżej jak dalej do celu.
    Trzeba sobie mówić po męsku, jeżeli nie w tym to w kolejnym się uda! Przecież nie Ty jedna zmagasz się z comiesięczną francą.
    SPOKÓJ SPOKÓJ I JESZCZE RAZ SPOKÓJ !

Ola_czeka, zbikowa, Beata, magdzia26, aisa, Pismak, Pismak, AGA 30, Selena, Sandraa, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia co się stało, że humor do dupy?

Beata lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Czesiu uwielbiam twoje Boszsz

W zasadzie wymawia się je bardziej przez "a", coś jak baszsz, z takim francuskim przekąsem. Baszsz! Powtórz.

magdzia26, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzuciłam okiem na listę wątków na " Starajac się " i jestem przerażona ilością tematów totalnie z dupy. Czemu tu nie ma moderatora, który dałby bana za enty raz powtarzający się temat, lub wątki tak beznadziejne, że od czytania tytułu bolą oczy o.O

magdzia26, aisa, Beata, mauysia, mauysia, Effcia28, Selena, jeju, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W zasadzie wymawia się je bardziej przez "a", coś jak baszsz, z takim francuskim przekąsem. Baszsz! Powtórz.

trol.png Baszsz ( wymawiam z lekkim bełkotem )

zbikowa, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Beata, AGA 30, Sandraa, a-koczek, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze Rucia, trzy na szynach.

Rucia, aisa, magdzia26, Beata, AGA 30, Selena, a-koczek, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)

Życzę wam miłego dnia :)

aisa, magdzia26, Beata, mauysia, kopciuszek126, Sandraa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Becia co się stało, że humor do dupy?
    hmmm zazdrość :P zdałam sobie sprawę że parę osób mnie tu totalnie zlewa
    jakoś strasznie mnie to irytuje, wiem że nie jestem pępkiem świata i nie o to chodzi ale wkurza mnie to ze jesli ja wkładam swoją energię żeby z kims porozmawiać nie pierwszy raz a ktoś nawet nie potrafi napisać pocałuj mnie w dupę...

no nic jakoś to przezyję dobrze że mam tyle spraw na głowie zajme sie czymś

co do Żbiczka tez już pisałam o tym Oli ale ona mnie tez nie zauważa (do dobra ona widzi moje 2 na 100 postów) no i tez jestem zazdrosna :P

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Bardzo dobrze Rucia, trzy na szynach.

Dzięki mamo 0dance3.gif

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia może zacznij krzyczeć, albo włącz CapsLocka :P

Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och nadciąga uczennica Aiska :P

magdzia26, aisa, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moja przyjaciółka pielęgniarka napisała mi, że rurę w gardło włożą mi jak już zasnę. Czyli odpadł mi jedyny powód strachu przed laparoskopią. Hura!

AGA 30, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Właśnie moja przyjaciółka pielęgniarka napisała mi, że rurę w gardło włożą mi jak już zasnę. Czyli odpadł mi jedyny powód strachu przed laparoskopią. Hura!

Czyli do Laparoskopii będziesz intubowana? A to jak tak, to rurę wkładają po uśpieniu :) A wyjmują ją jak już jesteś wybudzona :) Wiem, bo przy CC byłam intubowana.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata chyba sobie zartujesz....

co do reszty prosze juz skonczyc ten temat.

sorry laski ze nie odpisuje na biezaco wszystkim albo o kim zapomne (sandra odpisze, slowo) ale mam znacznie mniej czasu na forum niz kiedys. prosze o wyrozumialosc. to ze podczytuje to nie znaczy ze moge pisac

Beata, Effcia28, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hmmm zazdrość :P zdałam sobie sprawę że parę osób mnie tu totalnie zlewa
    jakoś strasznie mnie to irytuje, wiem że nie jestem pępkiem świata i nie o to chodzi ale wkurza mnie to ze jesli ja wkładam swoją energię żeby z kims porozmawiać nie pierwszy raz a ktoś nawet nie potrafi napisać pocałuj mnie w dupę...

no nic jakoś to przezyję dobrze że mam tyle spraw na głowie zajme sie czymś

co do Żbiczka tez już pisałam o tym Oli ale ona mnie tez nie zauważa (do dobra ona widzi moje 2 na 100 postów) no i tez jestem zazdrosna :P

Becia nie martw się ja też tak się czasami czuję ale tłumaczę sobie że to wynika ze zwykłego przeoczenia a nie złośliwości :D :D

Beata, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
‹‹ 4000 4001 4002 4003 4004 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ