plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Sandra jak minął dzień ?
jeju, mala29_, Pismak, aisa, Rucia, magdzia26, Beata, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
No to faktycznie ale może lepiej, że niezbyt ciekawy ten dzień, bo gdyby miał być obfity w przykrości, to lepiej, że nudy
No to jutro jakiejś miłej niespodzianki....już mi chrapie
aaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Nie ma mnie!!!!!!!!!!Sandraa, mala29_, Kaja, Pismak, Rucia, magdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Nadrobilam dziś, więc możecie być ze mnie dumne.
Shagga jak po szkole rodzenia?
Sylwia dużo cierpliwości życzę, mam nadzieję, że już niedługo wszystko się wyjaśni i że będzie fasolka.
Beata super że Twoja córka tak dobrze radzi sobie w szkole
Rutka widzę, że jak Kini nie ma w domu, Ty jesteś więcej
Effcia synek chyba polubił bycie uczniem
Aisko :-*
Pismaku ładny wykres, stwierdzam, nie nakręcam
Aga fajny avatar
Jeju siej i zbiera plon Kochana
Żbiku guuupia @!!!!
Koczku współczuję sytuacji z Mężem i choroby Mamy. Trzymaj się :-*
Ola zazdroszczę tej miłości Żbika- tej jedynej i ponadczasowej !
Tyle pamiętam. Wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, związane z moją pracą . Przesyłam buziaki i mocne uściski :-*
Pismak, aisa, zbikowa, mauysia, Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Beata, AGA 30, Effcia28, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam!! Ale dziś naskrobałyście!
Na Sz.R. było ekspresowo...taki skrót wszystkich najpotrzebniejszych wiadomości dla wieloródekA więc od początku kiedy jechać do Szpitala, jak przebiega poród, słówko o karmieniu itd itp..w sumie 1 godzinka
Ale było miło
A tak na marginesie,to Panią Położną znaliśmy z naszego porodu
Młody był z nami
Zasnął nam w drodze do (od nas to prawie godzina jazdy, no może 45 min.), potem niby na chwilę się przebudził ale łagodny głos Pani Położnej uśpił Go na dobre...i spał Tacie na kolanach
W kartę ciąży Pani wpisała co nieco (ma wystarczyć,by M mógł wejść na porodówkę ze mną) i tyle od nas
zbikowa, Pismak, Sandraa, Kfjatus, Rucia, Muska, magdzia26, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Beata, aisa, AGA 30, jeju, kopciuszek126, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ale Pani Żbikowa na prawdę powiedziała, że jesteś jej ! Ej dziewczyny Mayuś, Becia potwierdźcie !!!
Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Beata, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
Primo: Beciu dzięki za smsa
Secundo: Na badaniu wszystko OK, zbadał szyjkę, wysokość macicy, wypytał czy czuję ruchy itp, dał skierowanie na badanie moczu, krwi, toxoplazmozę (znowu?), posiew na paciorkowca i tyle. dziwię się że nie sprawdza nigdy bicia serca Heniuta ani KTG...
Tertio: Potem ta pseudo szkoła rodzenia - pseudo, bo jakaś prywatna, dofinansowana przez NFZ, są 4 zajęcia. Kobitka tak średnio przygotowana, bo o wielu aspektach mówiła bardzo ogólnie (śmiem twierdzić, że moja wiedza w tych tematach była większa), ale pochodzę sobie, żeby trochę posłuchać o rodzeniu dzieci i wdrożyć się w tematBędę chodzić sama, bo szkoda mi angażować M w takie zajęcia w sumie średniej jakości...
Jutro zaczynam Wielkie Sprzątanie Chaty - nareszcie!Rucia, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Beata, Pismak, AGA 30, jeju, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczyny
z mila checia zostalabym dzisiaj w domu ale niestety trzeba zbierac sie do pracy a mi jest tak zle ....niech juz ta cholerna @ przyjdzie ....
nawet sniadania nie moge zjesc bo mnie mdli i zoladek boli od nerwow.....
milego dzionkamauysia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Sylwia - nie chcę Cie nakręcać, ale wykres masz pięknyChucham i dmucham
Kfjatku - dziecię w szkole, więc nie mam z kim się bić o Centrum Dowodzenia
Mayuś - miłego sprzątania.
Dzisiaj jadę szukać kiecy na weselicho, bo ta z allegro nadaje się tylko jako tunika.
Miłego dniamagdzia26, Ola_czeka, mauysia, Beata, aisa, AGA 30, Selena, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki , u mnie wczoraj takie piękne słoneczko a dziś ... pochmurno aż się nie chce z domu wychodzić tylko Spaćććć , no ale cóż dzieciaczki w przedszkolu czekają : ) Temperaturka nadal w górze to chociaż z tego powodu micha mi się cieszy ale nie ma co się nakręcać . Buziaki miłego dnia : )
mauysia, Pismak, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Sylwia doprowadzam cię do pionu nie ryczec nie zalamywac jak mi@ nie ma to tylko się cieszyć ile razy można to pisać ....wrrrrr
Beata, zbikowa, AGA 30, Selena, jeju, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczynki u mnie słoneczko od samego rana:)
wczoraj poszłam do apteki chciałam kupić sobie termometr ten z dwiema cyferkami po przecinku i co okazało się że się skończyły ja nie wiem co się dzieje takie duże miasto chyba wszyscy wzięli się za prace nad fasolkami...Beata, Ola_czeka, aisa, AGA 30, mauysia, kopciuszek126, Sandraa, a-koczek, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Mała, strasznie dobrze widzieć Cię w lepszym humorze, uśmiechaj się tak częściej, bo od razu robi się jaśniej na forum.
Sandra, jak wyniki? Jesteś usatysfakcjonowana?
Małysz, super, że u Henryka ok. Skoro brak Ci tych badań Heńkowego serduszka, to może uderz gdzieś indziej i je zbadaj?
Shagga - bardzo się cieszę, że wszystko się układa po Twojej myśli
Sylwia, nie zamartwiaj się tak - to nie służy Twojemu organizmowi, który (jak widać po pięknym wykresie) przygotowuje się do ciąży, bez względu na to czy w tym cyklu czy w którymś z następnych.
Agafia, miłego dnia w pracy, bądź dobra dla dzieci
Kaja łobuzie trzymam kciuki!
Kfjatuś, miłego dnia w pracy, mam nadzieję, że czujesz się tam coraz pewniej.
Rut, moja Ty postaci biblijna, cieszę się że w końcu będziesz tu na pełen etat!
No i serio dziewczyny, naprawdę uwierzyłyście, że mówiłam serio o tych nasionkach i seksie? boszszszszssz...Beata, aisa, Pismak, mauysia, Effcia28, Selena, jeju, kopciuszek126, Kaja, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość