X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jak najbardziej ZA :-)

jeju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Sandra jak minął dzień ?
    a tak sobie ... Byłam odebrać wyniki, potem na zakupach, robienie obiadu:D wiec szału nie ma:) i jeszcze czytanie na bierząco ovuFORUM:)

jeju, mala29_, Pismak, aisa, Rucia, magdzia26, Beata, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jakby co to jeszcze się ugadamy jak będzie potrzeba :-)idę bo m. zaczyna chrapać, sorry ale muszę spadać :-/ buzi buzi dobranoc !

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie ale może lepiej, że niezbyt ciekawy ten dzień, bo gdyby miał być obfity w przykrości, to lepiej, że nudy :-) No to jutro jakiejś miłej niespodzianki....już mi chrapie :-( aaaaaa!!!!!!!!!!!!!
    Nie ma mnie!!!!!!!!!!

Sandraa, mala29_, Kaja, Pismak, Rucia, magdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez bede zmykac juz. Mowie wszystkim dobranoc i juz mnie nie ma. Kolorowych snow. :-)

Kaja, Pismak, Beata, AGA 30, jeju, a-koczek lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znikam moje drogie do jutra jak zdążę przed pracą !!!jeju już napastuje m wam też życze tego :-)......ps ja bede napastowała poduszkę !!!;-)

jeju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!
    Nadrobilam dziś, więc możecie być ze mnie dumne. :-)
    Shagga jak po szkole rodzenia?
    Sylwia dużo cierpliwości życzę, mam nadzieję, że już niedługo wszystko się wyjaśni i że będzie fasolka.
    Beata super że Twoja córka tak dobrze radzi sobie w szkole :-)
    Rutka widzę, że jak Kini nie ma w domu, Ty jesteś więcej :-)
    Effcia synek chyba polubił bycie uczniem :-)
    Aisko :-*
    Pismaku ładny wykres, stwierdzam, nie nakręcam :-)
    Aga fajny avatar :-)
    Jeju siej i zbiera plon Kochana ;-)
    Żbiku guuupia @!!!!
    Koczku współczuję sytuacji z Mężem i choroby Mamy. Trzymaj się :-*
    Ola zazdroszczę tej miłości Żbika- tej jedynej i ponadczasowej ! ;-)
    Tyle pamiętam. Wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, związane z moją pracą . Przesyłam buziaki i mocne uściski :-*

Pismak, aisa, zbikowa, mauysia, Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Beata, AGA 30, Effcia28, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam!! Ale dziś naskrobałyście!

Na Sz.R. było ekspresowo...taki skrót wszystkich najpotrzebniejszych wiadomości dla wieloródek :) A więc od początku kiedy jechać do Szpitala, jak przebiega poród, słówko o karmieniu itd itp..w sumie 1 godzinka :) Ale było miło :) A tak na marginesie,to Panią Położną znaliśmy z naszego porodu :) Młody był z nami :) Zasnął nam w drodze do (od nas to prawie godzina jazdy, no może 45 min.), potem niby na chwilę się przebudził ale łagodny głos Pani Położnej uśpił Go na dobre...i spał Tacie na kolanach :) W kartę ciąży Pani wpisała co nieco (ma wystarczyć,by M mógł wejść na porodówkę ze mną) i tyle od nas :)

zbikowa, Pismak, Sandraa, Kfjatus, Rucia, Muska, magdzia26, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Beata, aisa, AGA 30, jeju, kopciuszek126, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale Pani Żbikowa na prawdę powiedziała, że jesteś jej ! Ej dziewczyny Mayuś, Becia potwierdźcie !!!
    Prawda. O miłości nie było mowy, ale o tym, że Alexandra przynależy do Żbika - owszem. Dobra, już o tym nie piszmy, bo powoli robię się zazdrosna...

Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Beata, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!

Primo: Beciu dzięki za smsa :)
    Secundo: Na badaniu wszystko OK, zbadał szyjkę, wysokość macicy, wypytał czy czuję ruchy itp, dał skierowanie na badanie moczu, krwi, toxoplazmozę (znowu?), posiew na paciorkowca i tyle. dziwię się że nie sprawdza nigdy bicia serca Heniuta ani KTG...
    Tertio: Potem ta pseudo szkoła rodzenia - pseudo, bo jakaś prywatna, dofinansowana przez NFZ, są 4 zajęcia. Kobitka tak średnio przygotowana, bo o wielu aspektach mówiła bardzo ogólnie (śmiem twierdzić, że moja wiedza w tych tematach była większa), ale pochodzę sobie, żeby trochę posłuchać o rodzeniu dzieci i wdrożyć się w temat :) Będę chodzić sama, bo szkoda mi angażować M w takie zajęcia w sumie średniej jakości...

Jutro zaczynam Wielkie Sprzątanie Chaty - nareszcie!

Rucia, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Beata, Pismak, AGA 30, jeju, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :-):-):-)

Agafia, magdzia26, mauysia, aisa, Pismak, AGA 30, jeju, kopciuszek126, Sandraa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczyny

z mila checia zostalabym dzisiaj w domu ale niestety trzeba zbierac sie do pracy a mi jest tak zle ....:( niech juz ta cholerna @ przyjdzie ....

nawet sniadania nie moge zjesc bo mnie mdli i zoladek boli od nerwow.....

milego dzionka

mauysia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Sylwia - nie chcę Cie nakręcać, ale wykres masz piękny :) Chucham i dmucham :)

Kfjatku - dziecię w szkole, więc nie mam z kim się bić o Centrum Dowodzenia :P

Mayuś - miłego sprzątania.

Dzisiaj jadę szukać kiecy na weselicho, bo ta z allegro nadaje się tylko jako tunika.

Miłego dnia :)

magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Beata, aisa, AGA 30, Selena, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki , u mnie wczoraj takie piękne słoneczko a dziś ... pochmurno aż się nie chce z domu wychodzić tylko Spaćććć , no ale cóż dzieciaczki w przedszkolu czekają : ) Temperaturka nadal w górze to chociaż z tego powodu micha mi się cieszy ale nie ma co się nakręcać . Buziaki miłego dnia : )

mauysia, Pismak, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu ale test mowi sam za siebie niestety :(

jeju zobaczylam Twoj awatarek i sie poplakalam - masakra jakas :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 08:13

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia doprowadzam cię do pionu nie ryczec nie zalamywac jak mi@ nie ma to tylko się cieszyć ile razy można to pisać ....wrrrrr

Beata, zbikowa, AGA 30, Selena, jeju, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ruciu ale test mowi sam za siebie niestety :(

jeju zobaczylam Twoj awatarek i sie poplakalam - masakra jakas :(

testować raz ejjj nie panikuj poproszę

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam... Już się zwlokłam z łóżka, może naprawdę uda mi się zrobić dziś coś konstruktywnego!

Miłego dnia :)

magdzia26, Beata, Beata, aisa, kopciuszek126, Sandraa, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczynki u mnie słoneczko od samego rana:)
    wczoraj poszłam do apteki chciałam kupić sobie termometr ten z dwiema cyferkami po przecinku i co okazało się że się skończyły ja nie wiem co się dzieje takie duże miasto chyba wszyscy wzięli się za prace nad fasolkami...

Beata, Ola_czeka, aisa, AGA 30, mauysia, kopciuszek126, Sandraa, a-koczek, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.

Mała, strasznie dobrze widzieć Cię w lepszym humorze, uśmiechaj się tak częściej, bo od razu robi się jaśniej na forum.

Sandra, jak wyniki? Jesteś usatysfakcjonowana?

Małysz, super, że u Henryka ok. Skoro brak Ci tych badań Heńkowego serduszka, to może uderz gdzieś indziej i je zbadaj?

Shagga - bardzo się cieszę, że wszystko się układa po Twojej myśli :)

Sylwia, nie zamartwiaj się tak - to nie służy Twojemu organizmowi, który (jak widać po pięknym wykresie) przygotowuje się do ciąży, bez względu na to czy w tym cyklu czy w którymś z następnych.

Agafia, miłego dnia w pracy, bądź dobra dla dzieci ;)

Kaja łobuzie trzymam kciuki!

Kfjatuś, miłego dnia w pracy, mam nadzieję, że czujesz się tam coraz pewniej.

Rut, moja Ty postaci biblijna, cieszę się że w końcu będziesz tu na pełen etat!

No i serio dziewczyny, naprawdę uwierzyłyście, że mówiłam serio o tych nasionkach i seksie? boszszszszssz...

Beata, aisa, Pismak, mauysia, Effcia28, Selena, jeju, kopciuszek126, Kaja, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 3999 4000 4001 4002 4003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ