plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTy złośliwa?! Ależ skąd!!!!!!!!!!!!!Ola_czeka wrote:Małysz, jestem złośliwa? Ty mi powiesz prawdę.
Nie, nie powiesz, Ty nie zauważyłabyś nawet gdyby pojechał Ci Wojewódzki, bo nigdy byś się nie doszukała złych intencji w nikim i niczym.
magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo proszę następnym razem precyzować pytanie: PYTAM WSZYSTKIE POZA SHAGGĄ!Ola_czeka wrote:Ciebie nie pytam, bo Ty się zawsze doszukujesz złych intencji we mnie.
nick nieaktualny, Pismak, magdzia26, a-koczek, aisa, jeju, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej a serio uważacie, że jestem złośliwa?
Oj tam ola nie przejmuj się ty po porstu masz specyficzne poczucie humoru i nie każdy zrozumie że niektóre twoje wypowiedzi to dowcipny przytyk a bierze to własnie za złośliwość
Ola_czeka, magdzia26, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, a-koczek, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, aisa, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pytam wszystkie poza Shaggą, czy uważacie, że jestem w gruncie rzeczy ciepłą i sympatyczną osobą a złośliwości i żarty są tylko zasłoną dymną i tarczą w tym niesprzyjającym momencie mojego życia?
nick nieaktualny, magdzia26, magdzia26, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, a-koczek, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Nie no czemu? Złych intencji bym się doszukała (aż taka ślepa nie jestem mimo prawie -6 dioptriiOla_czeka wrote:Małysz, jestem złośliwa? Ty mi powiesz prawdę.
Nie, nie powiesz, Ty nie zauważyłabyś nawet gdyby pojechał Ci Wojewódzki, bo nigdy byś się nie doszukała złych intencji w nikim i niczym.
) ale bym się za nie nie obraziła 
Jesteś złośliwa jak pierun, ale jak widać po Twoich lajkach, dobrze się ta złośliwość sprzedaje, więc nie opłaca Ci się jej pozbywać.
nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, Selena, aisa, jeju, zbikowa lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:
Jesteś złośliwa jak pierun, ale jak widać po Twoich lajkach, dobrze się ta złośliwość sprzedaje, więc nie opłaca Ci się jej pozbywać.
Doradztwo lajkowe - Małysz i Synowie Spółka Jawna
magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, mauysia, Pismak, aisa, jeju, zbikowa lubią tę wiadomość
-
jak tak sprawę stawiasz to ja już nie lajkuję twoich postów od dzisiajOla_czeka wrote:Od dziś do odwołania jestem miła.
Przepraszam za wszystkie złośliwości, które brałam za dowcipy.
nick nieaktualny, Pismak, Ola_czeka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też mam ten dylematShagga_80 wrote:Proponuję obraźmy się wszystkie na wszystkie i za wszystko, pójdźmy stąd i git

Ja będę mogła wtedy zabrać się za krokiety na obiad:P
Forum czy obiad?
(norma sprzątaniowa na dziś już wyrobiona - zwolniłam miejsce w leosiowej szafie - piszę na wypadek, gdyby któraś z Was myślała, że miałam sprzątać, ale wyszły z tego nici. No więc nie wyszły.)
Obiad wygrał. Idę do kuchni.
Pismak, magdzia26, a-koczek, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCo gotujeszmauysia wrote:Też mam ten dylemat

Forum czy obiad?
(norma sprzątaniowa na dziś już wyrobiona - zwolniłam miejsce w leosiowej szafie - piszę na wypadek, gdyby któraś z Was myślała, że miałam sprzątać, ale wyszły z tego nici. No więc nie wyszły.)
Obiad wygrał. Idę do kuchni.
?
A co do sprzątania,to widzisz,cieszę się,że w zeszłym tygodniu coś porobiłam (uprzątnęłam komodę chłopców robiąc miejsce dla Młodszego, poprałam i poprasowałam w zasadzie wszystko dla Nr 2 ), bo z kolei w tym tygodniu błoooooogie lenistwo...a przez to mój Syn wpada w uzależnienie od gier komputerowych
-
AaaaaaaaaaaaaaaaPismak wrote:Oj tam ola nie przejmuj się ty po porstu masz specyficzne poczucie humoru i nie każdy zrozumie że niektóre twoje wypowiedzi to dowcipny przytyk a bierze to własnie za złośliwość

Wyrównalam swój rekord
Pismaczku polubiłam Twój post 16 razy
Pismak, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, Blondi22, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

[/url]