plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga ale wiesz, że można nie umieć obsłużyć prawidłowo automatu....bywa...ja chyba tak miałam...prze ten cały czas tylko raz puściłam program eco
Dla hecy chyba
4 godziny prania mnie osobiście dość odstraszało...a Ty korzystasz z tego cyklu 4 godziny?
Kupię sobie automat ale w swoim czasie. -
Ja to jestem mega grzybiarą poprostu uwielbiam chodizć na grzyby i to w dodatku sama. wtedy mam czas dla siebie na swoje przemyslenia poodychac swierzym powietrzem. W tym roku jakoś czasu mi brakowąło na grzyby wiec byłm dość mało i jedynie jak kurki sie pokazywały a teraz na wieksze grzyby to niemam kiedy sie wybrac ale w ta sobotę to juz chyba nie odpuszcze i rzuce wszystko i lecę do lasu
AGA 30, Pismak, magdzia26, Rucia, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:A no chyba że tak
bo ja to bym się bała że zabłądzę czy coś
ale w sumie dziki to też uzasadniona obawa
Pismak, magdzia26, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Pismak niedziela aktualna jak na razie ......
O właśnie miałam pytać jak sytuacja u ciebie ale się zmyłaśCieszę się że aktualna
magdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:No to już wiemy jak będzie wyglądał zlot - idziemy na grzyby! musimy Cię przeciągnąć na ciemną stronę grzybiarskiej mocy.
UWIELBIAM GRZYBOBRANIA! Choć jestem ślepa i zwykle nie znajduję ani jednego grzyba.
Ola ale ja nie napisałam że nie chodzę na grzybobrania tylko że nie zbieram grzybówHmmm może faktycznie źle to ujęłam
Czasami chodzę "na grzyby" ale jestem głównie przeszkadzaczem
I nie sama nie zbieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 10:30
magdzia26, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
LadyK wrote:Dziewczyny proszę o pomoc.... co myślicie o moim wykresie... @ nie ma bule miesiączkowe coraz mniejsze, zawsze miałam do góra 28 dc okres, a teraz nic i testy negatywne. Może za wcześnie na testy? czy brak okresu może być wywołany braniem duphastonu?
Kochana ja się nie znam za bardzo ale wydaje mi się że po dupku to ci się cykl wydłuża. Oczywiście jeżeli się mylę to proszę szacowne grono koleżanek o sprostowanie
A i mam pytanie zawsze masz taką krótką fazę lutealną bo wynika z twojego opisu że wczoraj miałaś dostać okres (28 dc) czyli fl masz 10 dniową ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
Ja wogóle to pochodze z małej wioski w lesie i mamy tam lasy pełne grzybów wiec od małego biegałam na grzyby teraz mieszkam troche dalej wiec musze dojeżdzac autem bo obecnie otaczjace lasy mi niepodchodzą
magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:A jak już do mnie osobiście napisałaś to napiszę to jeszcze raz ale ostatni !!!
Wysłałam ci parę dni temu zaproszenie nawet napisałam do ciebie posta
treści że je wysłałam i że może je przeoczyłaś albo ta druga opcja której wtedy nie chciałam brać pod uwagęno ale teraz to chyba już muszę zacząć ją rozważać
UpsIdę szukać w gąszczu mych wiadomości do których nie zaglądam
AGA 30, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dzień dobry dziewoje,
Dziś w przedszkolu nieźle - M wałkuje z L opcję, że przy odprowadzaniu do przedszkola będą przyjmować zasadę "całusek, pa i lecimy", czyli żeby się żegnać jak najkrócej. Dziś Leo uznał że można spróbować i zadziałało - tym razem obyło się bez płaczów przy oddawaniu do przedszkolaCiekawe jak długo ta zasada będzie działać
Mayuśka jakiego Ty masz dorosłego synamauysia, magdzia26, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny