X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ci fajnie ja tez bym sobie pojechała

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą ciekawe czy o Librę ocierał się już jakiś turasek z prośbą o tysiąc złotych.

a-koczek, magdzia26, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, Kaja, mauysia, Rucia, aisa, kopciuszek126, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    no dobra odwołuję to !!!!!!!i jeszcze 1000000 x pomidor

Nie wolno stosować równocześnie wykrzykników i pomidorów! To jest zakazane!

magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pytam sie bo moja kumpela też miała i w 3 miesiącu to tak na nią naskoczył że co ona sobie wyobraża że w takim stanie kolczyk nosi że może sie czegos nabawic itp
    No to wychodzi na to że każdy lekarz ma inne podejscie do tego...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W sobotę, sobotkę, sobotunię.
    A przypomnij mi,Ty chwaliłaś się,gdzie lecisz? Czy ja ignorantka przeoczyłam?

PS. Wiecie,że wstałam :D Nawet ubrałam się, nawet zaczęłam robić śniadanie i nawet umówiłam nas na KOLEJNĄ wizytę u KOLEJNEGO specjalisty z Młodym, w Łodzi...już czuję,jak Stary się ucieszy :D On uwielbia gdy mówię "musimy jechać do lekarza do Łodzi" :D

Aaaa no i wstał Kuba i już przybiegł mi na kolana do kuchni...i od rana podnosi mi ciśnienie bawiąc się moimi włosami, grrrrrrrrrrrrrrrr

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rucia nie gniewaj się co ???
    Jak nie chcesz to nie musisz mnie przyjmować :)

Tylko wróć (pomidory do n-tej)

Shagga_80, AGA 30, magdzia26, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeeej!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze monitor mi siadł chyba, mam jakby wypłowiałe smugi, tak jakby słońce rzuciło blask z lewej strony w dół....

Dzień dobry...szkoda, że nie widzicie tego blasku jaki bije z mojego monitora hehe

Do rzeczy...wczoraj m. chyba był dość wyposzczony :-D
    Z lewej strony dziś nie boli już...w nocy jeszcze bolało...temp. taka se i martwi mnie to...ale nie mam zamiaru smęcić...

Poczytam co u Was troszkę później, bo chciałabym się zająć praniem, porządkami itd. niesamowicie pachnie moje pranie w tym systemie zrobione, więc postanowiłam wyprać dziś pościel...zobaczę czy po Softlanie będzie efekt jak po Lenorze, ma pachnieć 7 dni :-) a, że ja średnio raz na 7-10 dni zmieniam pościel, to akurat wystarczy :-)

Jestem zadowolona z zepsutej pralki i to jest zabawne...wygoda wygodą ale jak się czuje od razy tę różnicę. Z całym szacunkiem do wszystkich użytkowniczek pralek typu automat...

Przypomniało mi się, że moja sąsiadka prała w automacie, później jeszcze płukała, moczyła rzeczy w wodzie z płynem do płukania i odwirowywała...jak u niej cudnie pachniało wszędzie...ja też tak chcę...

Dość o pralkach...w nocy podchodził lis , właściwie to chyba już nad ranem, bo od 3-ciej do 5-tej...budziłam się, bo mafia atakowała, na koniec pod płotem biegała kuna i psiory szalały....suma sumarum kuna mi się przyśniła z samego rana :-)

Dominik mnie obudził po 7-mej, powiedział, że wychodzi do szkoły i za chwilę w domu zapanowała cisza, to lubię....bardzo lubię! Tyle godzin spokoju....jak idzie do szkoły....i <3 mojego synka ale co za dużo to nie zdrowo...

W nagrodę, że sobie poszedł i mnie na kilka godzin zostawił, posprzątałam mu w pokoju ale za to zrobi co innego jak wróci ze szkoły...

Wczoraj wysmarowałam mu kartkę, położyłam na bardzo widocznym miejscu i się okazało, że jej nie zauważył...

Ziemniaki posolił drugi raz, bo czekały gotowe obrane i posolone jak napisałam na kartce. Schabowe trzeba było podpiec tylko, bo były prawie gotowe. Wyjąć surówkę z lodówki, bo była zrobiona...wracam niepodziewanie o 15-tej do domu, m. siedzi, młody podaje do stołu i tak...ziemniaki o miękkości jakby do pieczenia w piekarniku...nie były do jedzenia...schabowy jeden, drugi zniknął, winnych albo inaczej tych już nie głodnych brak...surówka zapomniana i okrzyk: ej tato! teraz patrze mama zostawiła mi kartkę! No to wchodzę powoli i załamuję ręce...

Na kartce było napisane:
    1.Po wejściu do domu zaraz zacznij gotować ziemniaki.

2. pszenicę i wit. daj kurczakom i kurom, bo głodne a nie zdążyłam przed wyjściem podać. ''

3. Nalej fuul wody jednym i drugim, bo nic już nie będzie chyba.

4. Zamknij psiory, otwórz bramę tacie.

5. Przed samą 15-tą podpiecz te dwa wielkie schabowe- ja dziś nie jem obiadu, do stołu nakryte.

6.CO Z TWOIM POKOJEM, TORNADO PRZESZŁO?

Usiadłam i nie wiedziałam co powiedzieć. Ale nie odpuszczam, dziś kolejna lista...przecież pszenicę nosi się w pojemniku pojemności 1 l. góra 2 l.

Nie wiem ile będę miała później czasu dlatego teraz ten pościk...buziaki dla każdej z WAS!!!
    <3

Blondi22, Shagga_80, AGA 30, a-koczek, magdzia26, Pismak, Kaja, Rucia, Sandraa, aisa, kopciuszek126, zbikowa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero sniadanko zjadłam

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boszsz a ja uwielbiam grzebanie we włosach! <3

Blondi22, jeju, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,nie poddawaj się, nauczysz Syna czytać ;) Buziaki i nie zapracowywuj się za bardzo.

PS. A w automacie nie da się płukać z płynem do płukania? Bo ja tak robię i np pościel jeszcze mi pachnie (a prana była 1,5 tyg. temu) of kors nie tak jak zaraz po praniu,ale nie jestem wybredna :P

Blondi22, magdzia26, a-koczek, jeju, aisa, Spero, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ja tez i moj kuba czesto bierze sztotke i mnie czesze ;)

magdzia26, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Weźmiesz Kubę z Wami na wakacje :D ?

magdzia26, jeju, Selena lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeju,nie poddawaj się, nauczysz Syna czytać ;) Buziaki i nie zapracowywuj się za bardzo.

PS. A w automacie nie da się płukać z płynem do płukania? Bo ja tak robię i np pościel jeszcze mi pachnie (a prana była 1,5 tyg. temu) of kors nie tak jak zaraz po praniu,ale nie jestem wybredna :P
    pachnie bo ja tak samo robie ;)

magdzia26, jeju, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doobry :-)

U mnie wilgotno i ciepło grzyby w lesie rosną a ja cholera jasna nie mam z kim do lasu na te grzyby iść (pomidory) Już mam koszmary w nocy przez to :-(

Sylwia głowa do góry w końcu się uda nie załamuj się poślimtaj trochę i ładuj akumulatory na nastepną owulkę :-)

magdzia26, jeju, Blondi22, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam tu jeszcze do Was takie pytanie. Czy ktoras z Was co zaszla w ciaze miala tez na poczatku takie wrazenie jakby ciagle bylo "morko"?

jeju lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ależ masz obowiązków :-) Nie wiem czy cieszyc się czy płakać :-)

jeju lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    nie wiem jak to jest w przypadku Shaggi ale niestety małe dzieci przy okazji wyrywają połowę :P więc lepiej Ola się zastanów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:50

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień doobry :-)

U mnie wilgotno i ciepło grzyby w lesie rosną a ja cholera jasna nie mam z kim do lasu na te grzyby iść (pomidory) Już mam koszmary w nocy przez to :-(
    Ja ja ja ! Ja bym poszła! I też nie mam z Kim...i gdzie :(
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny mam tu jeszcze do Was takie pytanie. Czy ktoras z Was co zaszla w ciaze miala tez na poczatku takie wrazenie jakby ciagle bylo "morko"?

Ja obie ciąże zaczęłam od infekcji więc było moookro!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:57

AGA 30 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To uczucie mokrości miałam też przed @ także spokojnie, wyjaśńie się niebawe Klaudia :-)

Płukałam w automacie ale moje pranie tak aż nie pachniało jak teraz...no nie wiem jak to jest... Może ja zwyczajnie nie umiem obsługiwać automatu...muszę to przemyśleć....idę powoli do swoich zadań domowych :-) Buzi buzi...nadrobiłam czytanie...

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja obie ciąże zaczęłam od infekcji więc było moookro!
    No to dawaj do mnie i lecimy na muchomorki :-)

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4020 4021 4022 4023 4024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ