X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ci fajnie ja tez bym sobie pojechała

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą ciekawe czy o Librę ocierał się już jakiś turasek z prośbą o tysiąc złotych.

a-koczek, magdzia26, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, Kaja, mauysia, Rucia, aisa, kopciuszek126, Kfjatus, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    no dobra odwołuję to !!!!!!!i jeszcze 1000000 x pomidor

Nie wolno stosować równocześnie wykrzykników i pomidorów! To jest zakazane!

magdzia26, Shagga_80, AGA 30, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pytam sie bo moja kumpela też miała i w 3 miesiącu to tak na nią naskoczył że co ona sobie wyobraża że w takim stanie kolczyk nosi że może sie czegos nabawic itp
    No to wychodzi na to że każdy lekarz ma inne podejscie do tego...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W sobotę, sobotkę, sobotunię.
    A przypomnij mi,Ty chwaliłaś się,gdzie lecisz? Czy ja ignorantka przeoczyłam?

PS. Wiecie,że wstałam :D Nawet ubrałam się, nawet zaczęłam robić śniadanie i nawet umówiłam nas na KOLEJNĄ wizytę u KOLEJNEGO specjalisty z Młodym, w Łodzi...już czuję,jak Stary się ucieszy :D On uwielbia gdy mówię "musimy jechać do lekarza do Łodzi" :D

Aaaa no i wstał Kuba i już przybiegł mi na kolana do kuchni...i od rana podnosi mi ciśnienie bawiąc się moimi włosami, grrrrrrrrrrrrrrrr

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rucia nie gniewaj się co ???
    Jak nie chcesz to nie musisz mnie przyjmować :)

Tylko wróć (pomidory do n-tej)

Shagga_80, AGA 30, magdzia26, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeeej!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze monitor mi siadł chyba, mam jakby wypłowiałe smugi, tak jakby słońce rzuciło blask z lewej strony w dół....

Dzień dobry...szkoda, że nie widzicie tego blasku jaki bije z mojego monitora hehe

Do rzeczy...wczoraj m. chyba był dość wyposzczony :-D
    Z lewej strony dziś nie boli już...w nocy jeszcze bolało...temp. taka se i martwi mnie to...ale nie mam zamiaru smęcić...

Poczytam co u Was troszkę później, bo chciałabym się zająć praniem, porządkami itd. niesamowicie pachnie moje pranie w tym systemie zrobione, więc postanowiłam wyprać dziś pościel...zobaczę czy po Softlanie będzie efekt jak po Lenorze, ma pachnieć 7 dni :-) a, że ja średnio raz na 7-10 dni zmieniam pościel, to akurat wystarczy :-)

Jestem zadowolona z zepsutej pralki i to jest zabawne...wygoda wygodą ale jak się czuje od razy tę różnicę. Z całym szacunkiem do wszystkich użytkowniczek pralek typu automat...

Przypomniało mi się, że moja sąsiadka prała w automacie, później jeszcze płukała, moczyła rzeczy w wodzie z płynem do płukania i odwirowywała...jak u niej cudnie pachniało wszędzie...ja też tak chcę...

Dość o pralkach...w nocy podchodził lis , właściwie to chyba już nad ranem, bo od 3-ciej do 5-tej...budziłam się, bo mafia atakowała, na koniec pod płotem biegała kuna i psiory szalały....suma sumarum kuna mi się przyśniła z samego rana :-)

Dominik mnie obudził po 7-mej, powiedział, że wychodzi do szkoły i za chwilę w domu zapanowała cisza, to lubię....bardzo lubię! Tyle godzin spokoju....jak idzie do szkoły....i <3 mojego synka ale co za dużo to nie zdrowo...

W nagrodę, że sobie poszedł i mnie na kilka godzin zostawił, posprzątałam mu w pokoju ale za to zrobi co innego jak wróci ze szkoły...

Wczoraj wysmarowałam mu kartkę, położyłam na bardzo widocznym miejscu i się okazało, że jej nie zauważył...

Ziemniaki posolił drugi raz, bo czekały gotowe obrane i posolone jak napisałam na kartce. Schabowe trzeba było podpiec tylko, bo były prawie gotowe. Wyjąć surówkę z lodówki, bo była zrobiona...wracam niepodziewanie o 15-tej do domu, m. siedzi, młody podaje do stołu i tak...ziemniaki o miękkości jakby do pieczenia w piekarniku...nie były do jedzenia...schabowy jeden, drugi zniknął, winnych albo inaczej tych już nie głodnych brak...surówka zapomniana i okrzyk: ej tato! teraz patrze mama zostawiła mi kartkę! No to wchodzę powoli i załamuję ręce...

Na kartce było napisane:
    1.Po wejściu do domu zaraz zacznij gotować ziemniaki.

2. pszenicę i wit. daj kurczakom i kurom, bo głodne a nie zdążyłam przed wyjściem podać. ''

3. Nalej fuul wody jednym i drugim, bo nic już nie będzie chyba.

4. Zamknij psiory, otwórz bramę tacie.

5. Przed samą 15-tą podpiecz te dwa wielkie schabowe- ja dziś nie jem obiadu, do stołu nakryte.

6.CO Z TWOIM POKOJEM, TORNADO PRZESZŁO?

Usiadłam i nie wiedziałam co powiedzieć. Ale nie odpuszczam, dziś kolejna lista...przecież pszenicę nosi się w pojemniku pojemności 1 l. góra 2 l.

Nie wiem ile będę miała później czasu dlatego teraz ten pościk...buziaki dla każdej z WAS!!!
    <3

Blondi22, Shagga_80, AGA 30, a-koczek, magdzia26, Pismak, Kaja, Rucia, Sandraa, aisa, kopciuszek126, zbikowa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero sniadanko zjadłam

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boszsz a ja uwielbiam grzebanie we włosach! <3

Blondi22, jeju, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,nie poddawaj się, nauczysz Syna czytać ;) Buziaki i nie zapracowywuj się za bardzo.

PS. A w automacie nie da się płukać z płynem do płukania? Bo ja tak robię i np pościel jeszcze mi pachnie (a prana była 1,5 tyg. temu) of kors nie tak jak zaraz po praniu,ale nie jestem wybredna :P

Blondi22, magdzia26, a-koczek, jeju, aisa, Spero, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ja tez i moj kuba czesto bierze sztotke i mnie czesze ;)

magdzia26, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Weźmiesz Kubę z Wami na wakacje :D ?

magdzia26, jeju, Selena lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeju,nie poddawaj się, nauczysz Syna czytać ;) Buziaki i nie zapracowywuj się za bardzo.

PS. A w automacie nie da się płukać z płynem do płukania? Bo ja tak robię i np pościel jeszcze mi pachnie (a prana była 1,5 tyg. temu) of kors nie tak jak zaraz po praniu,ale nie jestem wybredna :P
    pachnie bo ja tak samo robie ;)

magdzia26, jeju, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doobry :-)

U mnie wilgotno i ciepło grzyby w lesie rosną a ja cholera jasna nie mam z kim do lasu na te grzyby iść (pomidory) Już mam koszmary w nocy przez to :-(

Sylwia głowa do góry w końcu się uda nie załamuj się poślimtaj trochę i ładuj akumulatory na nastepną owulkę :-)

magdzia26, jeju, Blondi22, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam tu jeszcze do Was takie pytanie. Czy ktoras z Was co zaszla w ciaze miala tez na poczatku takie wrazenie jakby ciagle bylo "morko"?

jeju lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ależ masz obowiązków :-) Nie wiem czy cieszyc się czy płakać :-)

jeju lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    nie wiem jak to jest w przypadku Shaggi ale niestety małe dzieci przy okazji wyrywają połowę :P więc lepiej Ola się zastanów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:50

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień doobry :-)

U mnie wilgotno i ciepło grzyby w lesie rosną a ja cholera jasna nie mam z kim do lasu na te grzyby iść (pomidory) Już mam koszmary w nocy przez to :-(
    Ja ja ja ! Ja bym poszła! I też nie mam z Kim...i gdzie :(
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny mam tu jeszcze do Was takie pytanie. Czy ktoras z Was co zaszla w ciaze miala tez na poczatku takie wrazenie jakby ciagle bylo "morko"?

Ja obie ciąże zaczęłam od infekcji więc było moookro!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:57

AGA 30 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To uczucie mokrości miałam też przed @ także spokojnie, wyjaśńie się niebawe Klaudia :-)

Płukałam w automacie ale moje pranie tak aż nie pachniało jak teraz...no nie wiem jak to jest... Może ja zwyczajnie nie umiem obsługiwać automatu...muszę to przemyśleć....idę powoli do swoich zadań domowych :-) Buzi buzi...nadrobiłam czytanie...

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja obie ciąże zaczęłam od infekcji więc było moookro!
    No to dawaj do mnie i lecimy na muchomorki :-)

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4020 4021 4022 4023 4024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ