Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę :-)

Pismak, mauysia, Selena, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola kuwa miałaś sie odezwać podobno pisałaś ,że necior tam masz !!!a ty pewnie swojego m cały czas wykorzystujesz i b.dobrze :-)

a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej Laski :)

Właśnie wyszłam od gina.
    Ale jaja będzie syn :) :) :)

hahaha identycznie to skwitowałam :D Gratulacje Ilonko :D Pola będzie musiała poczekać :D

Ilona, aisa, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, wszystkiego najlepszego :) niech sie dzieciaczki zdrowo chowają a u was z M w sercach ciągle maj :)

Shagga, Mauysia śliczne brzuszki!

Ilona super że będzie chłopaczek, jakby była dziewuszka też byłoby super. a jeszcze bardziej super jakby była i dziewuszka i chłopaczek!

Właśnie laski, która podejmuje wyzwanie i urodzi bliźniaki?

Jeszcze 3 dni i Piękny nadleci! :)

mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki

Blondi wszystkiego dobrego kochana! i oczywiście gratuluję półmetku :*

Dora również gratulacje z okazji narodzin córci. Wszystkiego dobrego dla Was :*

Ilonka gratulacje! już wiesz kto u Ciebie zamieszkuje :)

Żbiczku, ja mogę nawet trojaczki mieć, byleby w ogóle..

Idę Was poczytać laseczki, bo straszny dół mnie złapał a tu pewnie same pozytywne newsy będą, to trochę się może podbuduję :*

mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    hej laski, melduje sie po usg cycorów. nie ma zadnych zmian wiec kamien z serca. w piatek dowiem sie co z jajniorami. pozdrawiam Was cieplo. buzia
    Super. Czyli reflektory w porządku, okaże się jeszcze co z tłokami silnika. dzięki za info :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę :-)
    Tak łatwo się nas nie pozbędziecie!!! Sesesesesesese....

nick nieaktualny, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, aisa, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam Spero? Skąd się wziął dołek?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Super. Czyli reflektory w porządku, okaże się jeszcze co z tłokami silnika. dzięki za info :)

tak, jeszcze w poniedziałek trzeba sprawdzić przewód do wtrysku paliwa.

nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie!
    Pismak wg mnie super przyrost bety :-)

Zbiku super że z balonami wszystko ok...nie widzę tego inaczej jak to,że pozostałe przeglądy też będą tak udane :-)

Ilonko gratuluje Synka :-)

A ja dziś posiedziałam z Młodym,pobawilismy się,trochę ćwiczeń od logopedy wykonalismy itd itp..a potem nieco się zdenerwowałam bo okazało się że moja mama ZNÓW wyjeżdża gdzieś..za niespełna 2 tygodnie...no i klops bo co jak akurat wtedy zacznę rodzić?Co z Kubą zrobię nie wiem...jestem zła jak nie wiem..niby nie bronie Jej jechać ale zła jestem że już spokojnie czekać na akcję porodową czekać nie mogę :-(

mauysia, zbikowa, Pismak, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jak długo mama wyjeżdża?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napatrzyłam się na Wasze brzuszki i troszkę mi lepiej. Ślicznie wyglądacie dziewczyny.
    Pismaczku beta ładnie rośnie. oby tak dalej.
    Kaja czekamy na info :)

a Mauysiuu, gdyby ktoś mi powiedział, że na pewno będziemy mieli własne dzieci, ale tak na 100000% byłabym spokojniejsza. mogłabym wtedy czekać, ale nikt mi takiej pewności nie da. A co jak już zawsze będziemy we dwoje? nie wyobrażam sobie takiego życia. co rusz znajome zaliczają wpadki z kolesiami, których znają od miesiąca, a my już tyle ze sobą i możemy stworzyć normalną kochającą rodzinę, tylko rodzina to 2+1. Nie wiem, mam jakieś kiepskie przeczucia co do tego wszystkiego.

Dobra, już nie będę Wam smęcić. :*

Pismak, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, już jesteście rodziną, NAWET bez dzieci. a jak ci sie spieszy zeby coś wychowywać, to psa sobie kupcie, jak sie skupisz na kupach i rzygach u futra biegającego po domu to potem łatwiej pójdzie z potomkiem :) i zajmie troche głowe przede wszystkim :p

mauysia, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, masz klasyczny dołkus staranius vulgaris, czyli to co każda z nas przeżywa/przeżywała. Na szczęście przypadłość krótkotrwała i przy naszej pomocy już jutro będziesz jak nówka nieśmigana.

NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY! No i przypomnij sobie co oznacza Twój nick :)

Głowa do góry!

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Sandraa, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Spero, już jesteście rodziną, NAWET bez dzieci.
    o, o, o właśnie!

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A na jak długo mama wyjeżdża?
    Jedzie tylko na 4 dni...ale z moją szyjką pewności mieć nie mogę kiedy zacznie się poród :-( A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się :-( Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji :-(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagusia gleboki wdech i wydech nie stresuj sie wszystko bedzie tak jak trzeba :)

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dzieki za 4tys lajka :)

Shagga, Ty nie planuj, nie martw sie, masz być teraz oazą spokoju, czekaniem, a nie zamartwianiem. serio, może Jasiowi wcale sie tak nie spieszy, jak go podejrzewasz...

(btw, jak tam Stary, złamał się co do imienia?)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 20:34

nick nieaktualny, aisa, Ilona, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero głowa w górę nie jestes sama z takim problemem jestem z tobą ale póki nadzieja jest to jest dobrze :-)
    nie łam się kochana jeszcze będziesz marudzić jak ci dziecko będzie za skórę zachodzić :-)

zbikowa, nick nieaktualny, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jedzie tylko na 4 dni...ale z moją szyjką pewności mieć nie mogę kiedy zacznie się poród :-( A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się :-( Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji :-(
    Hmm... A nie da się przekonać żeby została?

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4063 4064 4065 4066 4067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ