plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę
Pismak, mauysia, Selena, Shagga_80, Ilona, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi, wszystkiego najlepszego
niech sie dzieciaczki zdrowo chowają a u was z M w sercach ciągle maj
Shagga, Mauysia śliczne brzuszki!
Ilona super że będzie chłopaczek, jakby była dziewuszka też byłoby super. a jeszcze bardziej super jakby była i dziewuszka i chłopaczek!
Właśnie laski, która podejmuje wyzwanie i urodzi bliźniaki?
Jeszcze 3 dni i Piękny nadleci!
mauysia, Shagga_80, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
Blondi wszystkiego dobrego kochana! i oczywiście gratuluję półmetku :*
Dora również gratulacje z okazji narodzin córci. Wszystkiego dobrego dla Was :*
Ilonka gratulacje! już wiesz kto u Ciebie zamieszkuje
Żbiczku, ja mogę nawet trojaczki mieć, byleby w ogóle..
Idę Was poczytać laseczki, bo straszny dół mnie złapał a tu pewnie same pozytywne newsy będą, to trochę się może podbuduję :*mauysia, Shagga_80, AGA 30, zbikowa, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:hej laski, melduje sie po usg cycorów. nie ma zadnych zmian wiec kamien z serca. w piatek dowiem sie co z jajniorami. pozdrawiam Was cieplo. buzia
AGA 30, Shagga_80, Pismak, aisa, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę
Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Super. Czyli reflektory w porządku, okaże się jeszcze co z tłokami silnika. dzięki za info
tak, jeszcze w poniedziałek trzeba sprawdzić przewód do wtrysku paliwa.Shagga_80, mauysia, AGA 30, Spero, aisa, Rucia, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie!
Pismak wg mnie super przyrost bety
Zbiku super że z balonami wszystko ok...nie widzę tego inaczej jak to,że pozostałe przeglądy też będą tak udane
Ilonko gratuluje Synka
A ja dziś posiedziałam z Młodym,pobawilismy się,trochę ćwiczeń od logopedy wykonalismy itd itp..a potem nieco się zdenerwowałam bo okazało się że moja mama ZNÓW wyjeżdża gdzieś..za niespełna 2 tygodnie...no i klops bo co jak akurat wtedy zacznę rodzić?Co z Kubą zrobię nie wiem...jestem zła jak nie wiem..niby nie bronie Jej jechać ale zła jestem że już spokojnie czekać na akcję porodową czekać nie mogęmauysia, zbikowa, Pismak, Ilona, Sandraa, Libra, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapatrzyłam się na Wasze brzuszki i troszkę mi lepiej. Ślicznie wyglądacie dziewczyny.
Pismaczku beta ładnie rośnie. oby tak dalej.
Kaja czekamy na info
a Mauysiuu, gdyby ktoś mi powiedział, że na pewno będziemy mieli własne dzieci, ale tak na 100000% byłabym spokojniejsza. mogłabym wtedy czekać, ale nikt mi takiej pewności nie da. A co jak już zawsze będziemy we dwoje? nie wyobrażam sobie takiego życia. co rusz znajome zaliczają wpadki z kolesiami, których znają od miesiąca, a my już tyle ze sobą i możemy stworzyć normalną kochającą rodzinę, tylko rodzina to 2+1. Nie wiem, mam jakieś kiepskie przeczucia co do tego wszystkiego.
Dobra, już nie będę Wam smęcić. :*Pismak, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero, już jesteście rodziną, NAWET bez dzieci. a jak ci sie spieszy zeby coś wychowywać, to psa sobie kupcie, jak sie skupisz na kupach i rzygach u futra biegającego po domu to potem łatwiej pójdzie z potomkiem
i zajmie troche głowe przede wszystkim :p
mauysia, AGA 30, Pismak, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero, masz klasyczny dołkus staranius vulgaris, czyli to co każda z nas przeżywa/przeżywała. Na szczęście przypadłość krótkotrwała i przy naszej pomocy już jutro będziesz jak nówka nieśmigana.
NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY! No i przypomnij sobie co oznacza Twój nick
Głowa do góry!zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Pismak, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A na jak długo mama wyjeżdża?
A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się
Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji
-
Aga dzieki za 4tys lajka
Shagga, Ty nie planuj, nie martw sie, masz być teraz oazą spokoju, czekaniem, a nie zamartwianiem. serio, może Jasiowi wcale sie tak nie spieszy, jak go podejrzewasz...
(btw, jak tam Stary, złamał się co do imienia?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 20:34
AGA 30, aisa, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Jedzie tylko na 4 dni...ale z moją szyjką pewności mieć nie mogę kiedy zacznie się poród
A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się
Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji
Beata lubi tę wiadomość