X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę :-)

Pismak, mauysia, Selena, Shagga_80, Ilona, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola kuwa miałaś sie odezwać podobno pisałaś ,że necior tam masz !!!a ty pewnie swojego m cały czas wykorzystujesz i b.dobrze :-)

a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej Laski :)

Właśnie wyszłam od gina.
    Ale jaja będzie syn :) :) :)

hahaha identycznie to skwitowałam :D Gratulacje Ilonko :D Pola będzie musiała poczekać :D

Ilona, aisa, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, wszystkiego najlepszego :) niech sie dzieciaczki zdrowo chowają a u was z M w sercach ciągle maj :)

Shagga, Mauysia śliczne brzuszki!

Ilona super że będzie chłopaczek, jakby była dziewuszka też byłoby super. a jeszcze bardziej super jakby była i dziewuszka i chłopaczek!

Właśnie laski, która podejmuje wyzwanie i urodzi bliźniaki?

Jeszcze 3 dni i Piękny nadleci! :)

mauysia, Shagga_80, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki

Blondi wszystkiego dobrego kochana! i oczywiście gratuluję półmetku :*

Dora również gratulacje z okazji narodzin córci. Wszystkiego dobrego dla Was :*

Ilonka gratulacje! już wiesz kto u Ciebie zamieszkuje :)

Żbiczku, ja mogę nawet trojaczki mieć, byleby w ogóle..

Idę Was poczytać laseczki, bo straszny dół mnie złapał a tu pewnie same pozytywne newsy będą, to trochę się może podbuduję :*

mauysia, Shagga_80, AGA 30, zbikowa, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    hej laski, melduje sie po usg cycorów. nie ma zadnych zmian wiec kamien z serca. w piatek dowiem sie co z jajniorami. pozdrawiam Was cieplo. buzia
    Super. Czyli reflektory w porządku, okaże się jeszcze co z tłokami silnika. dzięki za info :)

AGA 30, Shagga_80, Pismak, aisa, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę :-)
    Tak łatwo się nas nie pozbędziecie!!! Sesesesesesese....

Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam Spero? Skąd się wziął dołek?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Super. Czyli reflektory w porządku, okaże się jeszcze co z tłokami silnika. dzięki za info :)

tak, jeszcze w poniedziałek trzeba sprawdzić przewód do wtrysku paliwa.

Shagga_80, mauysia, AGA 30, Spero, aisa, Rucia, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie!
    Pismak wg mnie super przyrost bety :-)

Zbiku super że z balonami wszystko ok...nie widzę tego inaczej jak to,że pozostałe przeglądy też będą tak udane :-)

Ilonko gratuluje Synka :-)

A ja dziś posiedziałam z Młodym,pobawilismy się,trochę ćwiczeń od logopedy wykonalismy itd itp..a potem nieco się zdenerwowałam bo okazało się że moja mama ZNÓW wyjeżdża gdzieś..za niespełna 2 tygodnie...no i klops bo co jak akurat wtedy zacznę rodzić?Co z Kubą zrobię nie wiem...jestem zła jak nie wiem..niby nie bronie Jej jechać ale zła jestem że już spokojnie czekać na akcję porodową czekać nie mogę :-(

mauysia, zbikowa, Pismak, Ilona, Sandraa, Libra, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jak długo mama wyjeżdża?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napatrzyłam się na Wasze brzuszki i troszkę mi lepiej. Ślicznie wyglądacie dziewczyny.
    Pismaczku beta ładnie rośnie. oby tak dalej.
    Kaja czekamy na info :)

a Mauysiuu, gdyby ktoś mi powiedział, że na pewno będziemy mieli własne dzieci, ale tak na 100000% byłabym spokojniejsza. mogłabym wtedy czekać, ale nikt mi takiej pewności nie da. A co jak już zawsze będziemy we dwoje? nie wyobrażam sobie takiego życia. co rusz znajome zaliczają wpadki z kolesiami, których znają od miesiąca, a my już tyle ze sobą i możemy stworzyć normalną kochającą rodzinę, tylko rodzina to 2+1. Nie wiem, mam jakieś kiepskie przeczucia co do tego wszystkiego.

Dobra, już nie będę Wam smęcić. :*

Pismak, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, już jesteście rodziną, NAWET bez dzieci. a jak ci sie spieszy zeby coś wychowywać, to psa sobie kupcie, jak sie skupisz na kupach i rzygach u futra biegającego po domu to potem łatwiej pójdzie z potomkiem :) i zajmie troche głowe przede wszystkim :p

mauysia, AGA 30, Pismak, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, masz klasyczny dołkus staranius vulgaris, czyli to co każda z nas przeżywa/przeżywała. Na szczęście przypadłość krótkotrwała i przy naszej pomocy już jutro będziesz jak nówka nieśmigana.

NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY! No i przypomnij sobie co oznacza Twój nick :)

Głowa do góry!

zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Pismak, Spero, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Spero, już jesteście rodziną, NAWET bez dzieci.
    o, o, o właśnie!

Spero, Ilona, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A na jak długo mama wyjeżdża?
    Jedzie tylko na 4 dni...ale z moją szyjką pewności mieć nie mogę kiedy zacznie się poród :-( A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się :-( Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji :-(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagusia gleboki wdech i wydech nie stresuj sie wszystko bedzie tak jak trzeba :)

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dzieki za 4tys lajka :)

Shagga, Ty nie planuj, nie martw sie, masz być teraz oazą spokoju, czekaniem, a nie zamartwianiem. serio, może Jasiowi wcale sie tak nie spieszy, jak go podejrzewasz...

(btw, jak tam Stary, złamał się co do imienia?)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 20:34

AGA 30, aisa, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero głowa w górę nie jestes sama z takim problemem jestem z tobą ale póki nadzieja jest to jest dobrze :-)
    nie łam się kochana jeszcze będziesz marudzić jak ci dziecko będzie za skórę zachodzić :-)

zbikowa, Libra, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jedzie tylko na 4 dni...ale z moją szyjką pewności mieć nie mogę kiedy zacznie się poród :-( A znając mojego pecha akurat w przyszły weekend rozpakuję się :-( Wiem że pewnie przesadne są moje obawy..ale tak ceniłam sobie fakt że będę mogła na Nią liczyć jak coś...no i w przyszłym tygodniu też nie pojadę do Niej bo sama nie chciałabym tam zostać w obecnej sytuacji :-(
    Hmm... A nie da się przekonać żeby została?

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4063 4064 4065 4066 4067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ