plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam was po wizycie jestem i mam Roczka pani gin mi powiedziała ,że to 6 tc ......jak na razie wszystko OK!!!
Pismak, Ilona, Spero, Sandraa, Selena, Libra, mauysia, zbikowa, aisa, kiti, magdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Kaja jak wizyta ? Czekam z niecierpliwiwoscia zaciskajac wciąż kciuki!20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A jestes:) to super 6 tydzień
a ci to jest Roczek?
Kaja, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Spero mi napis sie podoba, taki oryginalny
Kaja to oficjalnie Gratuluje. To zdjęcie co masz w awatarze to usg, wklej linka to popatrzymy na Twoja fasolinkeKaja, Spero, aisa, magdzia26, a-koczek, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:pismak no za rok bede miała roczka??
Roczka czyli rocznicę? Ale jaka? Wybacz pewnie rozwiązanie jest banalne ale właśnie rozkminiam coś do pracy i chwilowo jestem w innym świecietakże proszę o proste wyjaśnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 21:32
a-koczek lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
nick nieaktualnyKaja wrote:dziweczyny macie piękne brzuch my jak bedziemy miały takie jak wy to już po porodzie bedziecie i pewnie o nas zapomnicie !!!!!1 ale ja was znajdę
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam ponownie!
Pismak wg mnie super przyrost bety
Zbiku super że z balonami wszystko ok...nie widzę tego inaczej jak to,że pozostałe przeglądy też będą tak udane
Ilonko gratuluje Synka
A ja dziś posiedziałam z Młodym,pobawilismy się,trochę ćwiczeń od logopedy wykonalismy itd itp..a potem nieco się zdenerwowałam bo okazało się że moja mama ZNÓW wyjeżdża gdzieś..za niespełna 2 tygodnie...no i klops bo co jak akurat wtedy zacznę rodzić?Co z Kubą zrobię nie wiem...jestem zła jak nie wiem..niby nie bronie Jej jechać ale zła jestem że już spokojnie czekać na akcję porodową czekać nie mogęmagdzia26, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:a Mauysiuu, gdyby ktoś mi powiedział, że na pewno będziemy mieli własne dzieci, ale tak na 100000% byłabym spokojniejsza. mogłabym wtedy czekać, ale nikt mi takiej pewności nie da. A co jak już zawsze będziemy we dwoje? nie wyobrażam sobie takiego życia. co rusz znajome zaliczają wpadki z kolesiami, których znają od miesiąca, a my już tyle ze sobą i możemy stworzyć normalną kochającą rodzinę, tylko rodzina to 2+1. Nie wiem, mam jakieś kiepskie przeczucia co do tego wszystkiego.
Dobra, już nie będę Wam smęcić. :*Spero, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Żbiku całe życie się z kotami wychowywałam, ale mój ma alergię i to straszną. O psie jakimś małym myślałam, ale ciężko mi się w ogóle przemóc do zwierzaka, bo parę lat temu po 11 latach straciłam kotkę nagle bo się okazało że ma raka płuc i w sumie 3 dni po prześwietleniu w niedzielę wielkanocną jeszcze w nocy w klinice byłam, ale nic nie pomogło i dalej mam taką pustkę
poza tym kot jest mniej wymagający zwłaszcza jak jest dzieciątko, a z psiakiem trzeba jednak wychodzić. Ale może nie byłby to głupi pomysł.
Mauysia :* już niedługo też na uczelnię wracam więc będe miała bardziej ręce i głowę zajętą, to będzie lepiej, co nie?magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, wiem, tylko boję się wziąć zwierzaka mimo, że wiem, że to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo strasznie mi się tęskni za futrzakiem, ale nie wiem, czy jestem w stanie pokonać strach przed tym, że za te 10 lat i tak będę musiała się "żegnać".
Ale chyba się przemogę. najwyżej za 5 lat kolejnego zwierzaka wezmę, to później nie będzie tak ciężko. Dom mamy, ogród jest więc miejsce też.
eh jakoś to będzie. Musi!
Dzięki Libra :* Mauysia* i w ogóle :*Libra, mauysia, Ilona, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Ilonko, też się nie przemęczaj za bardzo, bo już prawie na półmetku jesteś. Myślę że Twój M. z przyjemnością okna umyje
Kupiłam sobie dziś bransoletkę z literkami. A-Z + Q, V, X (bez ń, ż, ź, ó, ć, ś, ą, ę)wszystkie pojedyncze. Macie jakieś pomysły co można by z nich ułożyć?
póki co jest tak
zbikowa, Ilona, aisa, magdzia26, Rucia, a-koczek, Shagga_80, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:witam was po wizycie jestem i mam Roczka pani gin mi powiedziała ,że to 6 tc ......jak na razie wszystko OK!!!
Oby tak dalej!
magdzia26, a-koczek, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Wiem, wiem, tylko boję się wziąć zwierzaka mimo, że wiem, że to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo strasznie mi się tęskni za futrzakiem, ale nie wiem, czy jestem w stanie pokonać strach przed tym, że za te 10 lat i tak będę musiała się "żegnać".
Ale chyba się przemogę. najwyżej za 5 lat kolejnego zwierzaka wezmę, to później nie będzie tak ciężko. Dom mamy, ogród jest więc miejsce też.
Dzięki Libra :* Mauysia* i w ogóle :*Beata lubi tę wiadomość
-
Pismak wrote:Roczka czyli rocznicę? Ale jaka? Wybacz pewnie rozwiązanie jest banalne ale właśnie rozkminiam coś do pracy i chwilowo jestem w innym świecie
także proszę o proste wyjaśnienie
Pismak, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Wiem, wiem, tylko boję się wziąć zwierzaka mimo, że wiem, że to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo strasznie mi się tęskni za futrzakiem, ale nie wiem, czy jestem w stanie pokonać strach przed tym, że za te 10 lat i tak będę musiała się "żegnać".
Dzięki Libra :* Mauysia* i w ogóle :*Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Właśnie oglądam ten denny serial "Lekarze", nie wiem, czemu marnuję na niego czas... Chyba dlatego że mam sentyment do Torunia...
Ale co tam, każdy ma prawo raz na jakiś czas obejrzeć sobie jakiegoś gniotaSpero, aisa, magdzia26, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość