plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam w ten mglisty poranek... Juz godzinę temu powitałam dzień, zjadłam śniadanko, dałam buzi m... A was pozdrawiam pokonując drogę do pracy
Miłego dniaSandraa, Ilona, mauysia, aisa, magdzia26, Rucia, Pismak, Shagga_80, AGA 30, Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Librus jak tam noga? mam nadzieje, ze juz lepiej i na zwiedzanie Budapesztu będzie juz całkiem ok.
Swoją droga strasznie Ci zazdroszczę tych wycieczek
Ja idę Wiki do przedszkola zaprowadzić, potem na zakupy.
Pózniej sie odezwę.
Miłego dniamauysia, aisa, magdzia26, Libra, Rucia, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Beata, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
dzien dobry dziewuszki
milego dnia i smacznego sniadanka i kawuniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 08:32
mauysia, aisa, magdzia26, Libra, Rucia, Rucia, Pismak, Shagga_80, AGA 30, Beata, Spero, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane lecę nadrobić
tymczasem buziaki
mam nadzieję że szybko uda mi sie przebrnać te 11 stron
p.s. pogmatwało mi sie na wykresie nie wiem już w co wierzyć,
jesli macie chwilkę zerknijcie co napisałam pod wykresemRucia, a-koczek, Libra, aisa, mauysia, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
wpadłam pogratulować Kaji i Pismaczkowi fasolek i dorze córci !!! Dziewczęta Nawet nie wiecie jak mnie cieszą wasze fasolki
magdzia26, Rucia, Pismak, Shagga_80, AGA 30, Libra, aisa, mauysia, Beata, Spero, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlonka, noga już nie puchnie... ale wejść/zejść po schodach jeszcze kiepsko... ja twarda baba jestem, zacisnę zęby i wytrzymam... Skoro drugiego dnia po skręceniu nogi dałam radę zwiedzać Pammukale, to i w Budapeszcie dam radę
a-koczek, a-koczek, Shagga_80, aisa, mauysia, Beata, Spero, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Mayuś brzuszek fantastyczny naprawdę godny pozazdroszczenia no i czym my tu miałyśmy się zgorszyć ? chyba zzielenieć z zazdrości
że tak pięknie wyglądasz :*
Libruś jak ja Tobie zazdroszczę tak aktywnie spędzonego czasu ehh moje marzenia
Masz racje totalny luzz
Blodni i Wosebko fajnie że brzuszki z dnia na dzień coraz większe
Chociaż Blodni muszę przyznać że na ulicy nie odważyłabym się pogratulować ciaży bo on jeszcze taki malutki się wydaje ,
Szaguś teraz widać jaka Ty drobinka jesteś tylko brzuszek jak piłeczka sterczy przed Tobą, ślicznie wyglądasz
Kubuś oczywiście cudowny :*
O kurde ale wrażenia tyle fotek naraz
magdzia26, a-koczek, Shagga_80, AGA 30, Libra, aisa, mauysia, Spero, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Właśnie oglądam ten denny serial "Lekarze", nie wiem, czemu marnuję na niego czas... Chyba dlatego że mam sentyment do Torunia...
Ale co tam, każdy ma prawo raz na jakiś czas obejrzeć sobie jakiegoś gniota
Uwielbiam Lekarzymagdzia26, Effcia28, mauysia, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Kaju -super, że przynosisz dobre wieści od gina
Oby tak do końca.
Widze, że była rozmowa na temat sierściuchów. Ja mam swojego kota geja, a jak mi zdechnie, to go wypcham. Nie pozwolę żeby robaki go zjadły
Aaa i Prawo Agaty też uwielbiam
Miłego dnia dziewojezbikowa, Pismak, AGA 30, aisa, magdzia26, Beata, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też się meldujejuż w pracy jestem
Dzisiaj mam troszkę na głowie więc będę was podglądać jedynie chyba że w jakiś cudowny sposób wyrobię się szybciej to może coś skrobnę
albo w tzw. przerwie
Kitti witaj jak tam było na urlopie ?
BuziakiLibra, magdzia26, mauysia, kiti, Spero, Beata, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam Was wszystkie .
Patrzyłam na kilka wykresów naszych dziewczyn i stwerdzam:
Agafia testuj bo to juz oczywiste jest ze cos tam sie zagnieździło.
Beatko a ja na twoim miejscu to jutro test tez bym zrobiła bo po pierwsz emoze cos juz pokazac a po drugi to das zmi nadzieje hehe.
Co do zwierząt to naprawde fajnie miec jest jakies w domku ale po ostatniej tragedi to rozumiem osoby które juz niechca zwerzątek.
Zbiku mam takie pytanie ty te wszystkie badania to tak profilaktycznie robisz?aisa, magdzia26, mauysia, Spero, Beata, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby!
Witam się znów z łóżeczka ..skoro Synuś śpi jeszcze
Kaja tak strasznie się cieszę że Pani Dr potwierdziła ciąże...i dołączam fo głosu większości że niestety nie wiem o co chodzi z tym roczkiem
Pismak kiedy Ty idziesz do Gina? Bo chyba przeoczyłamps..właśnie dojrzałam w stopce info
Kiti witaj,już wróciłaś z wakacji? Jak tam,opowiadaj !Pismak, Libra, aisa, mauysia, magdzia26, kiti, Spero, Beata, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Kaja to oficjalnie Gratuluje. To zdjęcie co masz w awatarze to usg, wklej linka to popatrzymy na Twoja fasolinke
Kaja podbijam Ilonkę czakamy na linka do zdjątkano i ja dalej czekam na wyjaśnienia co to ten "Roczka"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 09:10
Shagga_80, magdzia26, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ja to dzis miałam takie shizy ale to jest potwierdzenie co potrafi świadomośc ludzka. Mój m wczoraj wrócił wiec ja juz sobie w głowce taki plan ułożyłam ( dodam iz nadal nieciekawie sie dzieje w naszym małżenstwie) w związku z tym iz dzis mam 11 dpo to pomysłalm sobie wczoraj wieczorem o szybkim sexie rano aby co nieco zwiekszyc szanse. Oczywiscie rano budze sie z ciagnieciem jajników wiec mówie owu idzie szybko bo szybko w tym miesiacu ale dobrze ze idzie zaraz mojego wykorzystam i bedzie ok. ale oczywiscie nici z sexu tylko kłotnia sie zrobiła. Myśle trudno moze jednak ovu nieprzyjdiz ei jak wroci m za 3 dni to wtedy moze sie uda. Oczywiscie momentalnie bóle janików ustały i sadze ze pewnie w piatek zaczna znowu ciagnąć. jak widać psychika nasza wiele potrafi.