plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Pismak kiedy Ty idziesz do Gina? Bo chyba przeoczyłam
ps..właśnie dojrzałam w stopce info
Shaguś idę w czwartekbo na początku sierpni już się zarejestrowałam bo myślałam że się nie uda i chciałam po @ iść sprawdzić czy wszystko ok (bo ja chodzę na wizyty kontrolne tak co 6 mcy). A tutaj suprise no i już wizyta jak znalazł
Może to trochę za wcześnie i bo ovu jak zmieniłam sobie w śledzeniu ciąży żeby mi wskazywał rozpoczęcie ciązy od dnia ovu to mi podał że to 4 tyg i 5 dni ( 5 tydzień
A jak dałam że od @ ostatniej to 5 tyg i 6 dni ( 6 tydz) ale to mało realne jest.
magdzia26, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:ale to tak kontrolnie dał czy cos tam podejrzewał? przepraszam ze pytam ale ja jakos uczulona jestm na temat tylu badań
-
nick nieaktualnyTeraz spróbuje zerknać na wykres Beci jak uda się z komórki..
A co do zwierząt to zawsze chciałam mieć ale nigdy nie chciała się zgodzić moja Mama bo miała nad 4ke! Będąc na studiach kupiłam sobie jamniczka ..uznałam że już pozwolenia mamy nie potrzebuje...niestety zginął tragicznie...pogryzł go inny pies gdy uciekł z domu podczas naszej nieobecności (byliśmy na poprawinach u kuzynki a siostra z dziećmi wróciła wcześniej i On Jej uciekł )...jak ja wróciłam zaczęłam go szukac ale nie znalazłam..wkrótce wrócił sam...ledwo żywy..dopiero na drugi dzień pojechalismy do Weta i ten powiedział że będzie dobrze choć zakładał że może zrobić się obrzek ..w zasadzie za bardzo mnie uspokoił ...następnej nocy mój piesek zmarł...ryk był jakby ktoś z rodziny umarł ..zresztą ja wciąż płakałam przez kilka miesięcy ...aż wzięłam znów pieska...teraz kundelka ...Dlatego teraz serce mi pęka że znów musiałam rozstać się z psem...a Shaggy nie może być z namia-koczek, magdzia26, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
przepraszam żbiku ale gdzies przeoczyłam ze chodzi o nadzerke i PCO bo dlamnie jak każe lekarz robić taki szczegółowy przegląd to jakby spodziewał sie raka,. bo lekarze w moim otoczeniu to raczej tak pojedyńczo każą wykonywać jakeis wyniki a jak juz każą robić wszytsko naraz to znaczy ze cos tam znalezlizbikowa wrote:co znaczy uczulona? jestem zadowolona ze robie te badania. mam podejrzenia PCO i nadżerki, pisalam o tym ostatnio
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś jak ja Tobie zazdroszczę tak aktywnie spędzonego czasu ehh moje marzenia
Masz racje totalny luzza-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Shagga_80, AGA 30, Pismak, aisa, Spero, magdzia26, Beata, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebko czekamy na info po jutrzejszym usg
Rucia :*
Koczku gratuluję obfitych zbiorów
Libruś tylko nie mów głośno przy teściowej co zrobisz z piwnica jak jej zabraknie
Pismaczku beta piękna!
Zbiczku cieszę się że z cycorami wszystko ok
Madziu łap wiruski
Ilonka gratuluję synka, no to będzie parka super!
Aisko widziałaś ale się wprawiłam mam moc wreszcie (udało mi się 5 razy!)
Kaju nie stresuj się kochana wszystko jest dobrze, wiem że trudno uwierzyć we własne szczęście po długim oczekiwaniu ale stało się udało i ciesz się kochana :*
Zbiczku ja podejmę wyzwanie ! dla mnie mogą być i bliźniaki …ale pomożecie wrazie co?
Szaguś a to mama nie wiedziała że zamierzasz do niej się przenieść , to już pewne ten jej wyjazd?
Spero nie podłamuj się, gwarancji na 1000% to nie da Ci żaden lekarz ani nawet wróźka, ale wiara i nadzieja jest w tym najważniejsza a ja wierzę że każda z nas w końcu się doczeka :*
a-koczek, Pismak, Libra, magdzia26, Shagga_80, Ilona, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kaja ma chyba pierwszą rocznicę ślubu, stąd ten roczek
Dobrze mówię?
No ale jeżeli tak to by wychodziło że wczoraj brała ślub????
mauysia, Spero, magdzia26, Ilona, Kaja lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonko nie przemęczaj się za bardzo, o umycie okien poproś męża
Kaju no widzisz ciesze się że wszystko dobrze po wizycie, ale zaraz jakto 6 tydzień????
ALE JESZCZE RAZ OFICJALNE Gartuluję skoro już uwierzyłaś
Co do zwierzątek też marzy mi się piesek , ale wiem że rozstanie byłoby bardzo ciężkie (raz już to przeżyłam)
magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczek wrote:A to nie od nazwiska ? Będzie nowy Roczek.
No ale to by wskazywało że już wie że ma syna a to chyba za wcześniemagdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
Angelius Provita
mauysia wrote:Prawda! Przez 18 lat miałam psiaka i pamiętam, że w czasach końcowopodstawówkowych/początkowolicealnych, gdy czułam, że nikt mnie nie rozumie, gadałam z moim psem, że tylko on mnie rozumie i że jest moim jedynym przyjacielem
mauysia, Spero, magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
wpadłam na chwilkę żeby odpisać bo odkąd przyjechaliśmy to mamy zabiegane dni
na wczasach było superaśnieee wygrzałam się i najchetniej to bym tam jeszcze została dłuzej...jak będę miała więcej czasu to nadrobie choć trochę co pisałyście o oczywiście dodam jakieś fotki
Buziaki :*Pismak, mauysia, Libra, magdzia26, Beata, Shagga_80, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość