X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Aga dzieki za 4tys lajka :)

Shagga, ty nie planuj, nie martw sie, masz być teraz oazą spokoju, czekaniem, a nie zamartwianiem. serio, może Jasiowi wcale sie tak nie spieszy, jak go podejrzewasz...

(btw, jak tam Stary, złałam się co do imienia?)
    Ja już nie jestem pewna co do imienia :-P

Dzięki dziewczynki za pocieszenie...choć to tak strasznie nie po mojemu gdy moje plany idą nie tak :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku całe życie się z kotami wychowywałam, ale mój ma alergię i to straszną. O psie jakimś małym myślałam, ale ciężko mi się w ogóle przemóc do zwierzaka, bo parę lat temu po 11 latach straciłam kotkę nagle bo się okazało że ma raka płuc i w sumie 3 dni po prześwietleniu w niedzielę wielkanocną jeszcze w nocy w klinice byłam, ale nic nie pomogło i dalej mam taką pustkę :( poza tym kot jest mniej wymagający zwłaszcza jak jest dzieciątko, a z psiakiem trzeba jednak wychodzić. Ale może nie byłby to głupi pomysł.

Mauysia :* już niedługo też na uczelnię wracam więc będe miała bardziej ręce i głowę zajętą, to będzie lepiej, co nie? :)

mauysia, zbikowa, Shagga_80, aisa, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja już nie jestem pewna co do imienia :-P

Dzięki dziewczynki za pocieszenie...choć to tak strasznie nie po mojemu gdy moje plany idą nie tak :-/
    Też bym się stresowała... Chyba musiałabym na wszelki wypadek zaangażować jakąś bliską koleżankę, z którą Leo też jest blisko zaznajomiony.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hmm... A nie da się przekonać żeby została?
    Niby zaproponowała że jak uda mi się skonsultować z tym drugim Ginem z B-wa i On powie że poród się zbliża to Ona odwoła wyjazd...tyle że musiałabym wyrobić się z tą wizytą do przyszłej środy..a ja do tego Gina miałam zajrzeć w 38tc który w przyszły piątek zaczynam... Z drugiej strony to Ona miałaby w czwartek wyjeżdżać więc nie wiem czy wtedy nie będzie Jej głupio odwołać znajomych...mam nadzieję że sama dojdzie do wniosku że odpuszcza

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ja chętnie się Kubą zaopiekuję :) zwłaszcza, że taki uczynny chłopak z niego :)
    Cóż nie wiem co Ci mogę powiedzieć. A siostra? wiem, że macie średnie stosunki, ale to w sumie sytuacja wyjątkowa.

Beata lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero kochana <3 tak jak żbiczek napisała już jesteście rodziną ! I nie wolno się poddawać temu podłemu nastrojowi :) oglądaj sukienki jak nie masz czym głowy zająć :P

Shaguś no to faktycznie nie fajnie z tą mama twoja :/ ale ale nie martwimy się bo ty się przecież nie planujesz rozpakowac za tydzień a maluszek tym bardziej ! myśl pozytywnie :)

Spero, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My żyjemy jak odludki i na całym świecie są 3 osoby które mogłyby z Nim zostać...moja Mama , ojczym i moja siostra (znów się kochamy i wciąż wydzwaniamy do siebie ale Ona mieszka na Śląsku a ja w łódzkim)...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadeszła małpeczka do mnie zaczynam kolejny cykl dziewczęta

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Pismaczku właśnie otworzyłam kolejną stronę z sukienkami :D

Pismak, zbikowa, mauysia, Libra, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic..czekam co czas przyniesie!

Aga a Twoj cykl był teraz bezstarankowy tak?

Zmykam..zaraz jemy drugie danie obiadu na kolację ..

Buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Nadeszła małpeczka do mnie zaczynam kolejny cykl dziewczęta

wiem, że marne szanse były żeby było inaczej, ale nie lubię Twojej małpeczki

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No nic..czekam co czas przyniesie!

Aga a Twoj cykl był teraz bezstarankowy tak?

Zmykam..zaraz jemy drugie danie obiadu na kolację ..

Buziaki

No ciche dni były i starania odwołane były :-(
    A cykl już wrócił do normy po anty widzę bo całe 28 dni jak przed trwał :-)

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i tak nie lubię twojej@ tak samo jak Kfjatka:/
    Ciesze sie ze cykl się unormowal :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Aga i tak nie lubię twojej@ tak samo jak Kfjatka:/
    Ciesze sie ze cykl się unormowal :)

No ja też nie lubię waszych @ ale jak już przyszła to przecież na ten deszcz jej nie wyrzucę :-)
    Powkurza mnie pomęczy i pójdzie sobie i wróci za 28 dni he he:-)

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na razie się żegnam, może jeszcze dziś coś skrobnę, ale nie obiecuję.

Miłego wieczorku!

mala29_, Pismak, Ilona, Spero, aisa, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie pozostaję tylko biorę swoją @ i idę do łózka na M jak Miłość he he

Miłej nocki wszystkim życzę :-)
    Kolorowych snów i stosunkowo dobrej nocy :-)

Dobranoc

mala29_, Pismak, Spero, Sandraa, Libra, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe Aga! lubię to Twoje poczucie humoru :) U mnie też pada, a może w podzience za to że jej nie wyrzuciłaś już nie wróci ? :D

AGA 30, Pismak, Ilona, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    hehhe Aga! lubię to Twoje poczucie humoru :) U mnie też pada, a może w podzience za to że jej nie wyrzuciłaś już nie wróci ? :D

E tam gołym okiem wdać że wróci bo chłopa mojego nie będzie w odpowiednie dni więc na cuda cudeńka nie liczę :-)
    No dobry humor to mnie jeszcze ratuję że =by nie dostać świra he he:-)

Spero, Pismak, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam co tam dzisiaj sie działo :)

Schagga i Mauysiu piękne brzuszki.

Blondi Twój malutki tez słodki.

Pismak beta super.

Zbiku fajnie ze wizyta udana i najważniejsze, ze wszystko dobrze, oby tak dalej. Co do bliźniaków to faktycznie brakuje nam tu takiego dwupaka. A skoro Ty o tym wspomniałem to moze akurat, to Ty będziesz ta szczesciara :) Tego Ci życzę :)

Rutka jak byłam u gina i on powiedział o synu to pierwsze pomyślałam o Twojej identycznej sytuacji :) No cóż Pola musi poczekać :)

Aga współczuje smaku w ustach. Ja od niedawna mam zgage i to zazwyczaj jak sie naschylam. Ech obrzydlistwo.

Schaggus mam nadzieje, ze jednak młody 2 jeszcze trochę poczeka, nie martw sie wszystko będzie dobrze.
    Ja rownież poproszę o listę ;)

Selenko i Blondi czekam na wieści od was i waszych lokatorach.

Aisko jak tam kurs? Nie przemeczaj sie i dbaj o siebie.

Kfiatuszku nie lubię Twojej @

Efciu dobrze, ze juz lepiej sie czujesz. Teraz będzie juz z górki, mam nadzieje :)

A-koczku no niezła historia.

Ja tez uwielbiam las i grzyby i nawet raz byłam jeszcze przed wyjazdem, ale nic wtedy jeszcze nie było. Tutaj jest tez sporo lasów ale grzybów brak.

Ja w koncu uporalam sie ze sprzątaniem, udało mi sie wygospodarować trochę miejsca dla synka no i powinno chyba wystarczyć. Piwnice tez zdołalam jakoś ogarnąć. Wczoraj tez wyciagnelam ciuszki, musze je tylko posegregowac. Praniem i prasowaniem zajmie sie pózniej, chociaz z chęcią juz bym sie tym zajęła, ale chyba to trochę za wcześnie, jak myślicie?
    A i zostały mi jeszcze okna :P
    Najważniejsze, ze w domu juz wszystko git :)
    Ech pewnie do porodu, jeszcze ze 3 razy będę robic kapitalne porządki :)

Buziaki laski :)

Miłego wieczoru :)

Pismak, Libra, mauysia, aisa, magdzia26, Rucia, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko, też się nie przemęczaj za bardzo, bo już prawie na półmetku jesteś. Myślę że Twój M. z przyjemnością okna umyje :)

Kupiłam sobie dziś bransoletkę z literkami. A-Z + Q, V, X (bez ń, ż, ź, ó, ć, ś, ą, ę)wszystkie pojedyncze. Macie jakieś pomysły co można by z nich ułożyć?
    póki co jest tak
    okk9.jpg

Ilona, Pismak, Libra, zbikowa, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 4064 4065 4066 4067 4068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ