plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Aga dzieki za 4tys lajka
Shagga, ty nie planuj, nie martw sie, masz być teraz oazą spokoju, czekaniem, a nie zamartwianiem. serio, może Jasiowi wcale sie tak nie spieszy, jak go podejrzewasz...
(btw, jak tam Stary, złałam się co do imienia?)
Dzięki dziewczynki za pocieszenie...choć to tak strasznie nie po mojemu gdy moje plany idą nie tak -
nick nieaktualnyŻbiku całe życie się z kotami wychowywałam, ale mój ma alergię i to straszną. O psie jakimś małym myślałam, ale ciężko mi się w ogóle przemóc do zwierzaka, bo parę lat temu po 11 latach straciłam kotkę nagle bo się okazało że ma raka płuc i w sumie 3 dni po prześwietleniu w niedzielę wielkanocną jeszcze w nocy w klinice byłam, ale nic nie pomogło i dalej mam taką pustkę
poza tym kot jest mniej wymagający zwłaszcza jak jest dzieciątko, a z psiakiem trzeba jednak wychodzić. Ale może nie byłby to głupi pomysł.
Mauysia :* już niedługo też na uczelnię wracam więc będe miała bardziej ręce i głowę zajętą, to będzie lepiej, co nie?mauysia, zbikowa, Shagga_80, aisa, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja już nie jestem pewna co do imienia
Dzięki dziewczynki za pocieszenie...choć to tak strasznie nie po mojemu gdy moje plany idą nie tak -
nick nieaktualnymauysia wrote:Hmm... A nie da się przekonać żeby została?
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero kochana
tak jak żbiczek napisała już jesteście rodziną ! I nie wolno się poddawać temu podłemu nastrojowi
oglądaj sukienki jak nie masz czym głowy zająć
Shaguś no to faktycznie nie fajnie z tą mama twojaale ale nie martwimy się bo ty się przecież nie planujesz rozpakowac za tydzień a maluszek tym bardziej ! myśl pozytywnie
Spero, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No nic..czekam co czas przyniesie!
Aga a Twoj cykl był teraz bezstarankowy tak?
Zmykam..zaraz jemy drugie danie obiadu na kolację ..
Buziaki
No ciche dni były i starania odwołane były
A cykl już wrócił do normy po anty widzę bo całe 28 dni jak przed trwał
-
Aga i tak nie lubię twojej@ tak samo jak Kfjatka:/
Ciesze sie ze cykl się unormowalAGA 30 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Aga i tak nie lubię twojej@ tak samo jak Kfjatka:/
Ciesze sie ze cykl się unormowal
No ja też nie lubię waszych @ ale jak już przyszła to przecież na ten deszcz jej nie wyrzucę
Powkurza mnie pomęczy i pójdzie sobie i wróci za 28 dni he he:-)
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic mi nie pozostaję tylko biorę swoją @ i idę do łózka na M jak Miłość he he
Miłej nocki wszystkim życzę
Kolorowych snów i stosunkowo dobrej nocy
Dobranocmala29_, Pismak, Spero, Sandraa, Libra, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:hehhe Aga! lubię to Twoje poczucie humoru
U mnie też pada, a może w podzience za to że jej nie wyrzuciłaś już nie wróci ?
E tam gołym okiem wdać że wróci bo chłopa mojego nie będzie w odpowiednie dni więc na cuda cudeńka nie liczę
No dobry humor to mnie jeszcze ratuję że =by nie dostać świra he he:-)Spero, Pismak, Ilona, Libra, a-koczek, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Doczytalam co tam dzisiaj sie działo
Schagga i Mauysiu piękne brzuszki.
Blondi Twój malutki tez słodki.
Pismak beta super.
Zbiku fajnie ze wizyta udana i najważniejsze, ze wszystko dobrze, oby tak dalej. Co do bliźniaków to faktycznie brakuje nam tu takiego dwupaka. A skoro Ty o tym wspomniałem to moze akurat, to Ty będziesz ta szczesciaraTego Ci życzę
Rutka jak byłam u gina i on powiedział o synu to pierwsze pomyślałam o Twojej identycznej sytuacjiNo cóż Pola musi poczekać
Aga współczuje smaku w ustach. Ja od niedawna mam zgage i to zazwyczaj jak sie naschylam. Ech obrzydlistwo.
Schaggus mam nadzieje, ze jednak młody 2 jeszcze trochę poczeka, nie martw sie wszystko będzie dobrze.
Ja rownież poproszę o listę
Selenko i Blondi czekam na wieści od was i waszych lokatorach.
Aisko jak tam kurs? Nie przemeczaj sie i dbaj o siebie.
Kfiatuszku nie lubię Twojej @
Efciu dobrze, ze juz lepiej sie czujesz. Teraz będzie juz z górki, mam nadzieje
A-koczku no niezła historia.
Ja tez uwielbiam las i grzyby i nawet raz byłam jeszcze przed wyjazdem, ale nic wtedy jeszcze nie było. Tutaj jest tez sporo lasów ale grzybów brak.
Ja w koncu uporalam sie ze sprzątaniem, udało mi sie wygospodarować trochę miejsca dla synka no i powinno chyba wystarczyć. Piwnice tez zdołalam jakoś ogarnąć. Wczoraj tez wyciagnelam ciuszki, musze je tylko posegregowac. Praniem i prasowaniem zajmie sie pózniej, chociaz z chęcią juz bym sie tym zajęła, ale chyba to trochę za wcześnie, jak myślicie?
A i zostały mi jeszcze okna
Najważniejsze, ze w domu juz wszystko git
Ech pewnie do porodu, jeszcze ze 3 razy będę robic kapitalne porządki
Buziaki laski
Miłego wieczoruPismak, Libra, mauysia, aisa, magdzia26, Rucia, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlonko, też się nie przemęczaj za bardzo, bo już prawie na półmetku jesteś. Myślę że Twój M. z przyjemnością okna umyje
Kupiłam sobie dziś bransoletkę z literkami. A-Z + Q, V, X (bez ń, ż, ź, ó, ć, ś, ą, ę)wszystkie pojedyncze. Macie jakieś pomysły co można by z nich ułożyć?
póki co jest tak
Ilona, Pismak, Libra, zbikowa, aisa, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość