plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha no to pośmiałam się dziewczyny ale nad Librą i Mayusią mogłabym popracować nie takich twardzieli urabiałam
żarcik oczywiście
Kiti na razie nie ma w czym wybierać i przebierać chciałabym iść w końcu do jakiejś pracy ale normalnej na normalnych warunkach a nie zeby z człowieka idiote robili i udawadniali mu ze jest głupszy niz myślał...
Mayusia chcesz to ja Ci oddam moją deskę i tak leży nie urzywana od latWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 14:26
magdzia26, mauysia, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:no to ładnie mayusia prasowałas żeby deskę połamać
co ona ci biedna zrobila
???
Fedra, magdzia26, Libra, a-koczek, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Libra wiec jestes jedna z niewielu bo uwierz mi że wielu klientów przychodzi i tylko wydaje im się tylko że wiedzą czego chca
Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja tylko na chwilke
mam dziś urlop
i zaraz idę do teściowej
mam mierzyć jeszcze jedną sukienkę do tego ślubu cywilnego
a potem na sklepy mamy iść
Fedra powodzenia na rozmowie
Ruciatulam mocno
kotek napewno będzie miał dobrą opieke
ja też pewnie bym się do niego przywiązała
uwielbiam koty
i wogóle wszystkie zwierzęta
Pismaczku:) kochanaprzykro mi bardzo
ale podziwiam Cie za Twoją postawe
ja po stracie I ciąży bardzo długo nie mogłam dojść do siebie
widać ze jesteś bardzo silna
i wierze że już niedługo będziesz mieć znowu dla nas dobre wiadomości
No a teraz mykambo m kończy robić obiad:) zjem i ide
pa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 14:30
Fedra, Pismak, Libra, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
no ładnie mauysia czyli jest racja że kobiet w ciazy nie wolno denerwowac moze powinni takie tabliczki wymyślec typu "uwaga zły pies" to "uwaga kobieta w ciąży wchodzisz na własne ryzyko"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 14:34
Libra, Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ha ha ha no to pośmiałam się dziewczyny ale nad Librą i Mayusią mogłabym popracować nie takich twardzieli urabiałam
żarcik oczywiście
Kiti na razie nie ma w czym wybierać i przebierać chciałabym iść w końcu do jakiejś pracy ale normalnej na normalnych warunkach a nie zeby z człowieka idiote robili i udawadniali mu ze jest głupszy niz myślał...
Mayusia chcesz to ja Ci oddam moją deskę i tak leży nie urzywana od latmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:ja mam wprawę w "spławianiu"... codziennie "spławiam" w sprawie szkoleń czy prenumerat...
no tak z Tobą bym miała lekki problem ale spoko maroko coś by sie wymyśliło
zjadłam ale nie pojadłam ehh ale o wagę trzeba dbaćmagdzia26, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi jedno zasdnicze pytanie czy Twoja siostra zaliczyła wpadke bo rozumiem ze mając 18 lat sobie tego nie zaplanowała?
no i tak w ogóle gratulacje dla siostrymagdzia26, Blondi22, Blondi22, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Blondi jedno zasdnicze pytanie czy Twoja siostra zaliczyła wpadke bo rozumiem ze mając 18 lat sobie tego nie zaplanowała?
no i tak w ogóle gratulacje dla siostry -
Kaja wrote:Blondi i głupot nie słuchała i nie zrobiła .......ty możesz jej pomóc jako starsza siostra jeji będzie chciała .....
ja byłam w tym smaym wieku jak zaszlam w ciaze ale ja miałam dobrze bo wtedy chlopak teraz już maż mnie wspierał a zreszta ja byłam nastawiona na dziecko i chcialam i dalismy rade to teraz tez sie daKaja, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny