plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedrus pracowałam kiedys w firmie telekomunikacyjnej w salonie jako sprzedawca przez dwa lata
i wiem ze mają swoje standardy ubioru i bardzo na to zwracaja uwagę
włosy spiete to bardzo dobry pomysł, delikatny makijaz i najlepiej bez bizuterii, a co do dzinsów to myślę że moga byc jeżeli są klasyczne bez wytarc i ciemne, a bluzka najlepiej elegancka i marynarka jak najbardziej,
ogolnie na takiej rozmowie sprawdzają czy umiesz cos sprzedac komus kto tego nie chcetak po krótce, jak cos to moge ci pomoc jakbys miala jakies pytania bo ja bylam zszokowana jak trafiłam na rozmowe a przede mna usiadlo trzech dyrektorow
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Dodam że ta zona kolegi to ma takeigo samego psa jak ty tylko włosy na jeżyka zawsze chodizła wyprostowana i spojrzenie miała tak jakby gardziła innymi. ale że ty masz długi włosy to juz ten brzydki obraz zniknął
ha ha ha no ładnie ja nigdy nie miałam włosów na tak krótko bo by mnie mąż z domu wywalił
zazwyczaj chodziłam wyprostowana a mój wzrok zazwyczaj mówił nie podchoć gryzę ale mój wzrok był przezemnie nie kontrolowanymagdzia26, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:he he he i dziewczyny wiedzą ze mi nie wolno cukrzyć bo ja tego nie lubie
i dziękuje ze podzieliłaś sie ze mną swoją refleksją która w ogóle mnie nie dziwi
prosze mnie tutaj nie oskarżac bo sie zamkne w sobie...Libra lubi tę wiadomość
-
Madzie nie zamykaj sie zostaw chociaz otwart oknomagdzia26 wrote:ja ogólnie jestem szczera jak kogos lubie to mówię wprost co o nim myślę i nie jest to cukrzenie tak samo jest jezeli kogos nie lubie
prosze mnie tutaj nie oskarżac bo sie zamkne w sobie...Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Fedrus pracowałam kiedys w firmie telekomunikacyjnej w salonie jako sprzedawca przez dwa lata
włosy spiete to bardzo dobry pomysł, delikatny makijaz i najlepiej bez bizuterii, a co do dzinsów to myślę że moga byc jeżeli są klasyczne bez wytarc i ciemne, a bluzka najlepiej elegancka i marynarka jak najbardziej,
ogolnie na takiej rozmowie sprawdzają czy umiesz cos sprzedac komus kto tego nie chcetak po krótce, jak cos to moge ci pomoc jakbys miala jakies pytania bo ja bylam zszokowana jak trafiłam na rozmowe a przede mna usiadlo trzech dyrektorow
spoko Madziu pracowałam w tej branży kilka latwięc wiem na co się zwraca uwagę ale ja wychodze z załozenia ze nie bedę udawać kogoś kim nie jestem bo to i tak wyjdzie w praniu
ale się właśnie zastanawiałam czy mogę założyć dzinsy oczywiscie nie wytarte i takie tam... kiedyś sama rekrutowałam ludzi do pracy i włąśnie ich wygląd najmniej był dla mnie ważny wiadomo musieli być czyści i nie śmierdzacy a tacy tez się zdazali
i chyba mało co jest w stanie mnie zdziwić na rozmowie o pracę
kiedyś miała sprzedać tableta i wymyśleć mu funkcję po rozmowie podeszła do mnie jedna z pań któe tam siedziały i powiedziała ze jeszcze nikomu się nie udało zatkać szefa
tak wiec gadane mam tego sie nie boje raczej chodziło mi ogólnie o ubranie bo dawno na rozmowach normalnych nie byłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 13:44
magdzia26, Libra, Pismak, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
to dobrze Fedrus czyli wiesz z czym masz do czynienia
Czyli jestes stworzona do tej pracy
a wiem że nie każdy to potrafi...
udawac nie ma co to popieram w 100%
oj ja tylko znam to od strony sprzedwca - klient wietrzenie salonu przez godzine to bylo mało
koczku az musialam zajrzeć co tam ovu guru napisalo...u nas tez mogłby cos faktycznie powiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 13:47
Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Fedrus pracowałam kiedys w firmie telekomunikacyjnej w salonie jako sprzedawca przez dwa lata
-
a i apropo wyrazu twarzy...
kiedyś po kilku dniowym szkoleniu podchodzi do mnie dziewczyna z którą normalnie wcześniej rozmawiam i nawet na fajkę razem chodziłyśmy (za czasów kiedy paliłam) i powiedziała do mnie tak " ze ona chce mnie przeprosić bo na poczatku myślała ze straszna franca ze mnie jest ale po dwóch rozmowach stwierdziła ze jednak się pomyliła i ze jestem ok i ze mnie przeprasza ze w ogóle tak pomyślałam"...
szczerze mówiac zdembiałam ale jak kolega kiedyś mi powiedział ze jak mnie pierwszy raz zobaczył to nie wiedział czy ma zostać czy uciekać to zaczęłam sie zastanawiać i pracowac nad mimiką twarzy ale chyba nadal nic z tego nie wynikamagdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:jejku... nie mogłabym tak pracować... sprzedać coś komu, kto tego nie chce...
niestety w większości sklepach czy salonach tak jest czyli urabianie klienta który po nic nie przyszedł lub przyszedł z rezygnacją w taki sposób ze rezygnacji nie złożył a jeszcze dokupił produkt...
niestety takie realia...Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Libra to nie tak ze klient nie chce tylko jeszcze nie wie że chce a sprzedawca ma mu pomóc to odkryć
Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:a co z tą krwią przy szyjce? nadal to obserwujesz? czy cisza?
Libra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam dzisiaj jakiś płodny dzień w oferty pracy wczoraj wysłałam 3 CV a dzisiaj już z dwóch się odezwano...
tylko jeśli chodzi o tą drugą ofertę to troche się z Panią średnio szło dogadać mówie jej ze jutro nie mogę bo mam umówione spotkanie na 12 to się kobieta zmieszała i powiedziała ze zadzwoni w innym dniu ha ha ha w ogóle nie przygotowana czy Oni rozumu nie mają nie ładnie się umawiać z dnia na dzień trzeba człowiekowi dać możliwość chociaż dwóch dni na przygotowaniemagdzia26, Libra, a-koczek, Kfjatus, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nono Fedra to Cie rozchwytują
to będziesz mogła przebierać
magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Libra to nie tak ze klient nie chce tylko jeszcze nie wie że chce a sprzedawca ma mu pomóc to odkryć
Fedra, Libra, a-koczek, zbikowa, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
Pranie wyprasowane (tak! złamałam się i wyprasowałam co nieco dla Henisława! Ale deska do prasowania się zbuntowała i mi się złamała...
), okno umyte, zakupy zrobione. Zbieram się po L. do przedszkola (dziś miał pierwsze zajęcia z aikido, ciekawe czy ściął już kogoś z nóg
)
magdzia26, Fedra, Libra, Shagga_80, a-koczek, Rucia, Kfjatus, gocha04, Dodi, aisa lubią tę wiadomość