plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczęta
ja się nastawiłam już że będzie i nie potrafie inaczej myśleć, dla mnie to już naturalna kolej rzeczy
Fedra powodzenia na rozmowie!magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedrus ja wiem ze wszystkie staranie się mi pomoc i mnie wesprzeć
Bardzo cenie sobie w tobie to ze zawsze napiszesz co myślisz i ze dzielisz się swoim doświadczeniem
Ubiera się w spódnice do kolan koszule i żakiet i szpilki do tego oczywiściemagdzia26, a-koczek, Libra, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
magdzia a po czym to wywąchałaś
kurde ale to forum mi szwankuje:/ tyle razy zgłaszałam problem i nic nie zrobili -
Fedra cukrza ci tu dziewczyny a ja Ci powiem ze jak kiedys miałaś w awatarze czekolade to niewiem czemu ale pewnie przez czekolade jakos w moich wyobrażeniach byłaś podobna do żony mojego kolegi ze studiów. i przyznam sie bez bicia ze jakoś tak z dystansem podchodizłam do ciebie. całe szczescie ze zmnieniałs avatar i ujrzałam twoje zdjecia i poprostu mega cie polubiłam. haha . ot tak moja refleksja
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Fedra cukrza ci tu dziewczyny a ja Ci powiem ze jak kiedys miałaś w awatarze czekolade to niewiem czemu ale pewnie przez czekolade jakos w moich wyobrażeniach byłaś podobna do żony mojego kolegi ze studiów. i przyznam sie bez bicia ze jakoś tak z dystansem podchodizłam do ciebie. całe szczescie ze zmnieniałs avatar i ujrzałam twoje zdjecia i poprostu mega cie polubiłam. haha . ot tak moja refleksja
a-koczek, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:w koncu strojem, makijażem, uczesaniem itp wyrazamy jaką jestesmy osobą... najlepiej na rozmowę dopasować się ubiorem itp.. do charakteru stanowiska
jeś,li ja mam wyrazić siebie to makijażu nie lubie w ogóle ale moge zrobić delikatny, włosy w koński ogon, dzinsy jakaś koszulka i marynarka do tego buty na obcasie i oto cała jamagdzia26, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:Fedra cukrza ci tu dziewczyny a ja Ci powiem ze jak kiedys miałaś w awatarze czekolade to niewiem czemu ale pewnie przez czekolade jakos w moich wyobrażeniach byłaś podobna do żony mojego kolegi ze studiów. i przyznam sie bez bicia ze jakoś tak z dystansem podchodizłam do ciebie. całe szczescie ze zmnieniałs avatar i ujrzałam twoje zdjecia i poprostu mega cie polubiłam. haha . ot tak moja refleksja
czyli jednak nie jestem żoną Twojego kolegii ze studiów
no wiesz nie mów ze mnie polubiłaś bo ja samo złpo jestema to ze czułaś dystans to norma podobno wiele ludzi do mnie czuje dystans jak mnie nie zna bo podobno strasznie wredne mam spojrzenie
he he he i dziewczyny wiedzą ze mi nie wolno cukrzyć bo ja tego nie lubie
i dziękuje ze podzieliłaś sie ze mną swoją refleksją która w ogóle mnie nie dziwiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 13:30
magdzia26, a-koczek, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
podziwiam osoby które starają sie chodzic bez makijażu poprostu naturalne ( ale musza mieć zadbana cere)Fedra wrote:jeś,li ja mam wyrazić siebie to makijażu nie lubie w ogóle ale moge zrobić delikatny, włosy w koński ogon, dzinsy jakaś koszulka i marynarka do tego buty na obcasie i oto cała ja
Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodam że ta zona kolegi to ma takeigo samego psa jak ty tylko włosy na jeżyka zawsze chodizła wyprostowana i spojrzenie miała tak jakby gardziła innymi. ale że ty masz długi włosy to juz ten brzydki obraz zniknął
Fedra, magdzia26, Libra, aisa lubią tę wiadomość