plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No blondi to teraz spokojnej ciąży życzę siostrze i zeby tylko się nie załamała...
no a jak to już ponad miesiac od @ ido tego brunatne plamienia to ja bym zamiast na bete to do gina poszła na usg powinno juz być cos widać...Blondi22 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:No blondi to teraz spokojnej ciąży życzę siostrze i zeby tylko się nie załamała...
no a jak to już ponad miesiac od @ ido tego brunatne plamienia to ja bym zamiast na bete to do gina poszła na usg powinno juz być cos widać...
tez mysle ze było by juz coś widac -
Ja też powoli się zbieram jeszcze raz Fedra powodzenia jutro na rozmowie
Pismaczku cały czas myśle o tobie i staram się przesłać Ci duzo siły chociaz telepatycznie ....
buziaki dla wszystkich i do jutraBlondi22, Fedra, a-koczek, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
Przypomniało mi sie jak moja siostra cioteczna wpadła w wieku 18 lat i mowi do mnie ( dodam iż cykle miała regularne co 28 dni) wiesz niemam od 5 tygodni okresu ale chyba nie jestem w ciązy bo przeciez kochalm sie w 14 dniu cyklu.Blondi22 wrote:no niestety wpadka i chce zrobic bete bo mysli ze moze jednak test sie mylił. Ale skoro @ nie ma od miesiaca a zazwyczaj gora kilka dni jej sie spoźniala i teraz ostatnio miala plamienie bardzo malo widoczne ktore nie wygladało jak krew i mialo jasno bezowy kolor wchodzący w braz to mysle ze test jednak mowi prawde
mauysia, Libra, magdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi gratulacje dla siostry
Blondi22 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku tak mi przykro ... nawet nie wiem co napisać , cały dzień w pracy myślałm o Tobie ... żeby się udało ... ; (( Trzymaj się chociaż wiem że to łatwo powiedzieć a to co Ty czujesz to ehhh nawet nie jestem wstanie sobie wyobrazić ja się popłakałm jak @ dostałam a co dopiero Ty... Ściskam Cię mocno
Pismak, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismaku chciałam Ci tylko napisać, że moim marzeniem jest aby każda kobieta, która przeżywa w tej chwili to co Ty, była taka silna, i pełna optymizmu na przyszłość ! Podziwiam Cię bardzo.
Pismak, Kaja, mauysia, Fedra, Libra, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Jak jutro bede się czuła tragicznie i bede cierpieć to poczytam sobie jak mnie wspieracie . Chciałabym żeby ta sila nie okazała się domkiem z kart.
Jutro mam zabieg o 8 ale przed zrobia mi jeszcze usg i ostatecznie zadecydują czy będzie zabieg czy nie. Na formularzu zgody lekarz napisał usunięcie ciąży pozamaciczna oraz ewentualne usunięcie jajowodupowiedział ze to tylko taka ewentualnosc gdyby był bardzo zniszczony lub ciążą była by w trudnym do wyluskania miejscu i żeby mnie wtedy nie budzić.
Ale od razu pomyślałam sobie ze obudze się i mi powiedzą ze niestety ale musieli go usunąć
A zaraz pomyślałam jestes silna myśl pozytywnie ale jakoś mam to tam ciągle z tylu głowy
I z tego wszystkiego nie zapytalam o ten progresteton
Ahh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 18:25
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Dzień/Wieczór dobry!
Kochany Pisamczku nie mogę uwierzyć za każdym razem, jak czytam o takich sytuacjach jak Twoja, nie mogę uwierzyć kolejny raz jak ulotne jest szczęście, a jak stałe i częste w naszym życiu jest rozczarowanie i smutek. Podziwiam Cię za siłę, którą masz w sobie i mocno przytulam z całego serducha i życzę tych sił jeszcze więcej.
Fedra cieszę się, że jesteś, dzielisz się z nami swoimi przemyśleniami i doświadczeniami. I choć może bywasz oschła czasem, jakoś nie przeszkadzało mi to zupełnie i polubiłam Cię od pierwszego kliknięciaŻyczę powodzenia na rozmowach, wybierz najlepszą z możliwych ofert!
Aisko odezwij się czasem, opowiedz jak się czujesz i czy maluszek pokazuje już, że jest w Twoim brzuszku
Żbikuś smutne te Wasze rozstania z Pięknym, mam nadzieję, że szybko Wasze losy splotą się tak, żebyście byli bliżej siebie.
Cieszę się, ze Ola zadowolona z wakacji, należą Jej się, za ciężką budowlaną pracę.
Rutka fajny ten koteczek
Jeju ładna kuchnia, masz gust Kobieto!
Guniu wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu, by prezentem dla Was były upragnione dwie kreski! :*
Agafia nie przejmuj się @, życze by kolejny cykl był tym szczęśliwym! :*
Mauyś wytłumacz Heniowi: "Nie wolno pchać się na świat w pociągu", jeśli inteligentny po Mamusi łatwo zrozumie
Shagga cierpliwości w spędzaniu czasu u mamy!I ucałuj Kubulka ode mnie! :)Uwielbiam czytać, gdy o Nim piszesz
A koczku tak to bywa z brakiem wiedzy u młodych osób na temat zachodzenia w ciążę, a potem szok i zdziwienie...
Blondi ładnie wyglądałaś na weselu i poprawinachPogratuluj siostrze i wspieraj ją mocno, jeśli tego potrzebuje, powiedz, że da radę i będzie dobrze !
A co u mnie: praca, praca, i pracaOt takie moje życie stało się ekscytujące.
W sobotę byliśmy na weselu- było super! ( tylko zespół kiepski). Generalnie u mnie ok, nic nie mierzę, nie sprawdzam, nie zastanawiam się- nie mam jakoś ochoty na te kontrolowanie w tym miesiącu
Generalnie luz, bluz i sporo pracy
Buziam i ściskam każdą z osobna i wszystkie razem :* PAAAAAAAAAAA
Pismak, mauysia, Rucia, Fedra, zbikowa, Libra, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Blondi22, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pismaku naprawde jestes dzielna i napewno zostaniesz mama
pecherzyk juz ogromny ma 25 mm wiec lada dzien peknie ale ja nic nie czuje jeszcze .Testy owu negatywne a powinien juz byc pozytyw .Mam nadzieje ze peknie choc wydaje mi sie ze nie peknie wogole i trzeba bedzie wywolywac pekniecieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 20:45
-
nick nieaktualnyHej Baby...cały dzień (co pewnie zauważyły co niektóre) podczytywałam Was od czasu do czasu...ale nie miałam ani weny ani za bardzo możliwości bo wciąż Syn mnie do czegoś potrzebował ...jutro rano moja mama wyjeżdża..my zostajemy sami prawdopodobnie do piątku...więc znów modlę się by Młodszy poczekał z przyjściem na świat...z Mamą więcej na temat Jej wyjazdu nie dyskutowałam...i tak nie miałam zamiaru odwodzić Jej od Jej zamiarów ...ma prawo planować coś sobie nie uwzględniając mnie..trudno ewentualnie jakoś poradzimy sobie !
Tyle ode mnie.
Ze spraw jakie dziś tu poruszałyście a jakie chciałabym skomentować (i jakie pamiętam teraz) to przede wszystkim chciałam powiedzieć że baaaaaaardzo podziwiam Cię Pismaku za Twoją siłę...i ściskam mocno,trzymaj się Kochana...
A druga rzecz jaką chciałam poruszyć...Kurcze! Czy tylko mnie wydaje się że pisanie tu w tym miejscu ,w takich okolicznościach i w ogóle w miejscu gdzie tyle Babek wciąż czeka na dwie kreski i spokojną ciążę o tym,że Ktoś zaliczył wpadkę i to pisząc ewidentnie w tonie że delikatnie rzecz ujmując nie jest się z tego faktu zadowolonym jest "lekkim" nietaktem?! Sorry ale jakiś niesmak poczułam czytając o tym...wybacz Blondi..nie wiem czy.Ktoś się że mną zgodzimauysia, zbikowa, Kaja, Kfjatus, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim
Piszę w przerwie w pakowaniu do Torunia.
Kfjatus - fajnie że napisałaś. Ostatnio zdetronizowałaś Aiskę pod względem długości wpisówAle praca to dla Ciebie przyjemność, czy siedzisz tam z musu i odliczasz minuty do 16:00?
Shagga - dla mnie to, co napisała Blondi nie jest nietaktem... Ludzie miewają wpadki i to, że nie będziemy o nich pisać nie sprawi, że wpadek nie będzie
Kurde, lekkie przeziębienie mnie dopadło, muszę wykopać z apteczki zapas lekarstw dla ciężarnychCholerka, że też tak akurat przed wyjazdem. Ale zrobię co mogę, żeby się nie rozwinęło.
Kfjatus, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość