plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismaku jestm z Toba....
Zbieram sie do lekarza po powtorne wyniki wiec i jak mam stresa od rana ... dzis wolne w pracy wiec po laekarzu jakies zakupki a potem do kolezanki z pracy farbowac jej wlosy bo w niedziele jest chrzestna.....
buziole zozoleLibra, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
kasias wrote:hej dziewczynki! powiedzcie dlaczego przed owulacją tak "dziwnie" skacze mi temperatura? pierwszy raz cosik takiego zaobserwowałam. pozdrawiam
Fedra, magdzia26, kasias, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
ja od rana tez w pochmurnym nastroju cały czas myśle o Pismaczku aż mi od tego wszystkiego nie dobrze ciśnienie mam mega wysokie i boli mnie głowa...
mam nadzieję Kochana ze juz Cię wybudzają i mają dla Ciebei same dobre informacje a pierwsza z nich taka ze Twój jajowód jest cały i zdrów... :*
miłego dnia Dziewczynki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 09:39
magdzia26, Libra, Selena, a-koczek, Spero, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry dzieweczki,
to mój ostatni meldunek przed wyjazdem. Pociąg mamy o 13:44, a jeszcze jak zwykle mam furę rzeczy do zrobienia.
Wczoraj pierwszy raz rozmawiałam przez telefon z Gadgetką i już wiem, że się wyśmienicie dogadamy. Zdjęcie będzie na 200%.
Trzymajcie się ciepło, o ile to możliwe przy obecnej pogodzie.
PA :*Libra, Selena, Fedra, a-koczek, Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dzień dobry dzieweczki,
to mój ostatni meldunek przed wyjazdem. Pociąg mamy o 13:44, a jeszcze jak zwykle mam furę rzeczy do zrobienia.
Wczoraj pierwszy raz rozmawiałam przez telefon z Gadgetką i już wiem, że się wyśmienicie dogadamy. Zdjęcie będzie na 200%.
Trzymajcie się ciepło, o ile to możliwe przy obecnej pogodzie.
PA :*Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też czekam cały czas jak na szpilkach na wieści od pismaczka ...
a-koczek hmm a z testowaniem to szczerze nie myślałam nawet o tymzobaczymy jak jutro się nie pojawi wredna to może w sobote/niedziele zatestuję, przynajmmniej m bedzie wtedy w domu
-
Bo tak jakoś ustabilizował ci sie ten wykres a juz plamienia niemas zwiec moze cos tam kiełkuje to czekam do weekendu na wiescikiti wrote:ja też czekam cały czas jak na szpilkach na wieści od pismaczka ...
a-koczek hmm a z testowaniem to szczerze nie myślałam nawet o tymzobaczymy jak jutro się nie pojawi wredna to może w sobote/niedziele zatestuję, przynajmmniej m bedzie wtedy w domu
kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kiti bo tak analizowałam twoje wykresy to stała masz fl 14 dni wiec jak jutor sie nie zjawi to kto wie.........
tylko to czekanie na przyjście @ jest wyczerpujące
-
nick nieaktualny