plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja nadal nie wiem czym Ty się Rutka zachwycasz u mnie do tego miałam obniżony o dwa tony ze stresu bo wisiałam nad laptopem bo niewiedziałam czy mnie słychać czy nie
a mnie się podobał głos Muzi nim się skapłam jak Was rozpoznać po głosie to myślałam ze głos Muzi to głos Olki...
za to jak usłyszałam Olke to znowu miałam odczucie jakbym ten głos juz gdzieś słyszała niestety nie mogłam go w pełni podziwiać bo mi przerywało jej wypowiedziFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Teamspeak jest też na androida ale młody musi obcykać temat...
A pamiętacie tekst jednego klienta wczoraj: " Pykasz się trochę?"
ja pamiętam bo mu napisała że nie gadam z człowiekiem który nie umie pisac po polsku to mi zarzucił tekst "ruchasz się..." ale ze juz byłam zmęczona to sobie odpuściłam elokwentną dyskusje
za to miałam jeszcze jednego który mi napisała ze mam ładny gło to mu podziękowałam to się zapytał ile mam lat to mu powiedziałam ze kobiet o wiek się nie pyta to mi powiedział ze On dzisiaj kończy 33 lat i uwaza sie ze jest stary złożyłam mu zyczenia potem zapytał czy jestem sama jużmiałam mu napisac ze nie bo jestem tu z koleżankami ale napisałam zę mam męża on napisał ze jest sam ja mu ze mi przykro a on na koniec czy chce zobaczyć jego zdjęcie napisałam dziękuje ale nie i skończyłam dyskusje...
dlatego mówiłąm ze czuje się na jak na czacie randkowym i to nie udanymmagdzia26, Ilona, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:http://files.teamspeak-services.com/releases/3.0.13/TeamSpeak3-Client-win32-3.0.13.exe
Naciśniecie i powinno się z automatu pobrać...
Co robić dalej?
Pierwsze to klikamy "next", po przejściu "I agree", dalej... zaznaczyć "Install for anyone using this computer", dalej na kolejnej stronie tylko klikamy "next", dalej zaznaczamy "recommended save in user own files" klikamy "next", następnie należy odznaczyć " over wolf " i klikamy next, a później "install".
NIC W TYM OKIENKU GDZIE INSTALL NIE ZMIENIAMY!!!!!
Dalej...instaluje się i jak już się zakończy instalacja, to wyłączyć tylko iksiskiem w prawym górnym rogu. Wszystko wyłączyć iksem. Jak by pytał czy zamknąć, to zamykać.
Na priv powrzucam chętnym adres serwera do wpisania i możemy gadać...Jak się umówimy, to Dominik wszystkim wytłumaczy jak ustawić mikrofony...pasuje?
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:a wolny czas między lekcyjny spędzają ze swoimi elektro sprzętami, smartfonami, tabletami...
My z M mówimy na takich ludzi dzieci dżedaj.
A wyobraź sobie, że w naszej szkole jest tak, ze gdy jakieś dziecko zgubi swój elektro sprzęt, to wszystkie woźne, sprzątaczki zostają postawione na nogi i muszą szukać zguby, jak się nie znajdzie to matka takiego głupiego dziecka które nie potrafi przypilnować swojej zabawki, przyjdzie z mega awanturą do szkoły. Nie opierdoli ( sorry ) dziecka, że jest samo sobie winien, tylko obrywa się osobom postronnym.
Jestem przerażona dzisiejszymi dziećmi. Kinga też ma w klasie kilkoro takich kosmitów. -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:dostałam tylko te pudeleczko ale malutkie i plyta zpowazna muzyka do sluchania dla dziecka i to wszytko wiec slabo;/
z tego co wiem to pudełko jest na dokumenty płyta z muzyką jest fajna a do tego w okolicach 22 tygodnia miała przyjść jakaś ksiazka czy poradnik ale nie wiem czy ktoś to dostał...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Fedrus jak coś napiszesz to od razu się lepiej robi
pewnie że chcę i to bardzo ale wczoraj po wizycie dopadły mnie myśli jak u gimnazjalistki w stylu " wystarczy się dobrze umyć i nie zajdzie się w ciążę" na forach takie głupoty czasem piszą
no ale ale uświadomiłam sobie przez to jak ja mało o tym wszystkim wiem...całe szczeście mam was
he he he jednym się lepiej robi innym gorzej
ale dobrze że Ci lepiej bo tylko spokój nas uratujemagdzia26 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
O MATKO! co za ludzie...? po prostu żal za d.. ściska. Sama mam (nie)przyjemność doświadczać takich psycholi na własnej skórze. I jestem przerażona co ci ludzie, niby dorośli, niby rodzice klepią swoim dzieciom. A później przychodzi ci taki niemota i wypala, że płaci to wymaga. Mnie takie teksty rozpieprzają.
eeee to jakichś aparatów miałyście też na linii. hehe👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:ale mnie i Dodi chyba nie pomyliłaś?
he he he nie Was nie pomyliłam i tylko czekałam aż Dodka wyjedzie z tekstem do tego kolesia no normalnie czułam ze po nim pojedziemagdzia26, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:z tego co wiem to pudełko jest na dokumenty płyta z muzyką jest fajna a do tego w okolicach 22 tygodnia miała przyjść jakaś ksiazka czy poradnik ale nie wiem czy ktoś to dostał...
a w tamtym tyg dostalam dopiero te pudeleczko bo wtedy sie zarejestrowałamFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a teraz jak o pęcherzykach mowa to powiedzcie prawidłowe rozmiary pecherzyka dojrzalego jakie sa i jak w czasie wyglada jego przyrost
a i jeszcze jedno Koczku... już miałam Ci wcześniej napisać, ale wyleciało mi z głowy... Twoja ginka ostatnio staierdziła, że do owulacji dojdzie jak już jest 0,5 st. wzwyż od najniższej temperatury... powiem Ci, że na ovu przejrzałam multum wykresów ciążowych i może nie więcej jak 10% osiągało takie podwyższenie po owulacji... zazwyczaj były to skoki w przedziale 0,25-0,4... a temperaturę powyżej 0,5 osiągały dopiero po zagnieżdżeniu (czyli w trzeciej fezie wykresu ciążowego)... więc myślę, że zbytnio nie musisz tak bardzo się tym sugerować, bo możesz przegapić owulacjęFedra, gocha04, Dodi, Spero lubią tę wiadomość