plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mauysia, nie wiem,chyba przeoczyłam - jak tam po wczorajszej wizycie u Pediatry, co z Leosiem? Zdrowy?
Shagga_80, zbikowa, Spero lubią tę wiadomość
-
Czekając na sprawę proszę Muzi wyslij mi na priv namiary na ten program i inne niezbędne informacje
Niestety dopiero jutro wieczorkiem bede mogła do was dołączyćbo mam jutro kolosa i dziś muszę się uczyć
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny...muszę się Wam pożalić,że moje samopoczucie gwałtownie spada w dół...chyba oczekiwanie mocno daje mi się we znaki
Właśnie przed chwilą miałam mega stresa,bo coś zauważyłam,że Młody nie bardzo dziś się rusza...obżarłam się więc cukru (nie znalazłam w domu nic słodkiego), nawet poruszałam nieco brzuchem, położyłam się...i umierałam z nerwów
Bo to wszystko na nic....już miałam dzwonić do Ginki i do Starego,ale Młody rozruszał się (pewnie obudził się) i teraz daje popis...wierzcie mi,że byłam przerażona
Szczerze cieszę się,że od jutra będę chodzić na to ktg, to będę czuła się spokojniejsza,że sprawdzą mi tętno Młodego.
Mauysia, dobrze,że ze Starszym bratem ok...a właśnie, poszedł do przedszkola? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie zostałam MISZCZEM w pracy:D, bo rozwiązałam problem:)... kiedyś się wam żaliłam, że mam problem z jednym programem i aż spazmów dostaję jak mam w nim coś zrobić... otóż jeszcze 1-2 testy i wszystko będzie jasne:) ale już widać, że mój pomysł trafiony! Ależ się cieszę!!! czas sporządzenia uchwały spadł mi z nowymi rozwiązaniami z 16 do 4 godzin!!! JUPI!!!
magdzia26, aisa, jeju, a-koczek, gocha04, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dla chętnych jak zainstalować program, by później móc z nami rozmawiać
http://files.teamspeak-services.com/releases/3.0.13/TeamSpeak3-Client-win32-3.0.13.exe
Naciśniecie i powinno się z automatu pobrać...
Co robić dalej?
Pierwsze to klikamy "next", po przejściu "I agree", dalej... zaznaczyć "Install for anyone using this computer", dalej na kolejnej stronie tylko klikamy "next", dalej zaznaczamy "recommended save in user own files" klikamy "next", następnie należy odznaczyć " over wolf " i klikamy next, a później "install".
NIC W TYM OKIENKU GDZIE INSTALL NIE ZMIENIAMY!!!!!
Dalej...instaluje się i jak już się zakończy instalacja, to wyłączyć tylko iksiskiem w prawym górnym rogu. Wszystko wyłączyć iksem. Jak by pytał czy zamknąć, to zamykać.
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruciu, super że Leo pozostał Leosiem i nic Mu nie odpadło
Kini życze zdrówka!
Ilona, fajnie że Wiki lepiej się już czuje!
Żbiku, szkoda że to z psiną nie było snem.
Macie przebojowe snyRucia, magdzia26, zbikowa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku Shaggi dobrze, że idziesz dzisiaj na KTG
To Ci Igor podniósł ciśnienie.
Libra zaraz Muzi napisze ci krok po kroku jak zainstalować program, w wiadomości napiszę Ci instrukcje jak zalogować się do naszego pokoju.Libra, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam lenia dzisiaj, niby sie wyspałam,ale nic misie nie chce. Poskładałam pranie, wstawiłam naczynia do zmywarki i to tyle.
Przerwa
Wrzucam obiecane zdjęcia z sesji z malutką Wiki
Uploaded with ImageShack.us
zaraz resztaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 16:01
a-koczek, magdzia26, Libra, Blondi22, gocha04, Fedra, Agafia, aisa, Sandraa, Dodi, mauysia, Kaja, zbikowa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel