X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu juz Wam kiedys to pisałam zemną jak rodizłam leżała dziewczyny tak panikowała taka była wstydliwa lekarzowi nie dała się zbadąc bo to facet. Położne za głowę sie łapały i zastanawiały sie jak ona urodzi. tak sie bały aby nie na ich zmianie. ( ona była juz po terminie i dlatego juz leżła w szpitalu) Pamiętam że jak ją bóle złapały 0 22 to juz 22:30 szła do łazienki pod prysznic. Lekarz to nawet nie zdążył dojsc na porodówke jak przyszedł to juz było po wszystkim.
    także życie może nas zaskoczyć

Libra, magdzia26, Fedra, Rucia, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz się witam i przynosze nowe wieści od Selenki , niestety nie zbyt wesołe . Ordynator powiedział że Selenka będzie musiała minimum 2 tygodnie spędzić w szpitalu :( i robią wszystko żeby nie zaczeła rodzić bo niestety ale grozi jej poród :( .
    To chyba tyle narazie wieści .

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi kochana nie wiedziałam że nie jesteś poinformowana ... gdybym wiedziała że Shagga nie ma twojego nr. tel to od razu dałabym Ci znać.

Nie ważne, pewnie mnie nie lubi...pewnie uważa, że będę uprawiać stalking ech...

Nieważne...nie każdy musi mnie lubić.
    Paaaaaa...mam mnostwo pracy od dziś...

Acha i nie mam doła, nic ciekawego w moich emocjach się nie dzieje.
    To na tyle.

Oddaję się diecie, nara.

Agafia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POWODZENIA RADEK! DACIE RADĘ, BĘDZIE DOBRZE, TRZYMAM KCIUKI. UCAŁUJ ŻONKĘ!

Selena, Agafia, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekaż Selence że modlę się za Nią i Kacperka , trzymajcie się ciepło . Ufajmy Bogu że wszystko będzie dobrze , że nie pozwoli żeby Selence albo Kacperkowi coś się złego stało . Ściskam mocno , całuski z siłą dla Ciebie ślę . Będzie wszystko dobrze Kochana

mauysia, Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, Selena lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga gratulacje dla Was! Nie moge doczekac sie fotek Igorka.

Rutka ty tez niezle emocje mialas w nocy. Do wszystkich ciezarnych, zachowac spokoj a wszystko bedzie dopsz. W sumie to przekaz nie tylko do ciezarnych.

No. Do roboty zbik, koniec ploteczek.

Agafia, Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, Shagga_80, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie jestem twarda babka. Jak zaczeli przygotowywac mnie do cesarki jak zaczeli kłoć i cewnik wkładac myślę sobie wtey o Boże jak mnie to tak strasznie boli to co dopiero bedzie jak będą operować. takiego pietra dostałam jak nigdy. okazało sie że cesarka przebiegła miło i sympatycznie dzieki Panu anastezjologowi i nawet początkową faze cesarki widziłąm bo w lampie mi sie odbijała ale po 5 min anestezjolog parawan mi poniósł i nic juz nie widziąłam

Agafia, Fedra, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Radziu za wieści,
    Dziewczyny, mobilizacja modlitewna... Żeby Kacperek wytrzymał jeszcze w brzuchu mamy przynajmniej te dwa tygodnie, a najlepiej jeszcze dłużej!

Wosebko, jesteśmy z Tobą myślami!

Agafia, Fedra, Kaja, Blondi22, magdzia26, Libra, Ilona, Selena, Shagga_80, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ja tez sie za Was bęe modlic aby Kacperek jak najdłużej pozostał w brzuchu mamy.
    Selenko jestm z TObą

Agafia, Fedra, Kaja, magdzia26, Ilona, Selena, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, trzymam kciuki, żeby dieta przynosiła skutki! Jak jeszcze nam tu doniesiesz o tym, że zjadłaś czekoladę (tak jak było to parę dni temu), to będzie karny jeżyk!

Fedra, Kaja, magdzia26, Ilona, Agafia, jeju, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radku my tutaj wszystkie się za was modlimy i trzymamy mocno kciuki aby wszystko się szczęśliwie skończyło :) Dobrze że Selenka będzie w szpitalu tam o nią i Kacperka zadbają :) Przytulam i wspieram was z całej swojej mocy :)

Fedra, Kaja, magdzia26, Agafia, Selena, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś porobiło no ; ( biedne te nasze dziewczyny , myśle o Nich cały czas , szkoda że nie możemy im inaczej pomóc . Pozostają tylko myśli i wspólna modlitwa żeby wszystko dobrze się skończyło . Bezradność i bezsilność to najgorsze co może towarzyszyć człowiekowi . Tak samo było jak umierał nasz Michał (mój kuzyn ) [*]

Fedra, magdzia26, Selena, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Jeszcze raz się witam i przynosze nowe wieści od Selenki , niestety nie zbyt wesołe . Ordynator powiedział że Selenka będzie musiała minimum 2 tygodnie spędzić w szpitalu :( i robią wszystko żeby nie zaczeła rodzić bo niestety ale grozi jej poród :( .

Matko Kochan Wosebko trzymaj się Kochana ale nerwówka jak sie Igorek nie spieszył na świat to teraz wszystkie chcą przed terminem wyjść ehhh...

Radek trzymajcie się dzielnie kurcze nawet nie wiem co ma powiedzieć bo mi się ręce telepią ehhh

Selena, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ostatnio dzieje sie dzieje- dziewuszki musicie byc silne i kopciuszek i wosebka

Agafia, magdzia26, Selena, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uważacie ze Selenka jest tak kochana ze nawet w tak trudnych momentach myśli o nas i przez męża informuej ans co u niej bo wie ze wszytskie czekamy na kazda wiadomośc o od niej. jestm w szoku ze w jakis sposób wszytkie zżyłysmy sie tak i wiele dla siebie znaczymy wspolnie i z osobna.
    Selenko jeszcze raz trzymaj sie a raczej Kacperek trzymaj sie brzuszka i nie wychodz z niego za szybko

Agafia, Blondi22, magdzia26, gocha04, Ilona, Fedra, Selena, kierzynka, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki, Radku trzymajcie się. Lepiej żeby poleżała w szpitalu pod dobrą opieką, niż miała tfu tfu nie daj Boże urodzić :( Widzę, że ciężkie dni nastały dla niektórych z Nas :(

Muzi sądzę, że niespecjalnie Shagga do Ciebie nie napisała. Może na prawdę nie ma twojego numeru, bądź w emocjach zapomniała. Nie możesz tu być na nikogo zła.

Dupa mnie boli po tym zastrzyku :(

Fedra, Selena, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Trzymam kciuki za Was ;* modle sie żeby było dobrze i kacperek jak najdluzej był w brzuszku

Fedra, Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie ważne, pewnie mnie nie lubi...pewnie uważa, że będę uprawiać stalking ech...

Nieważne...nie każdy musi mnie lubić.
    Paaaaaa...mam mnostwo pracy od dziś...

Acha i nie mam doła, nic ciekawego w moich emocjach się nie dzieje.
    To na tyle.

Oddaję się diecie, nara.
    aż nie wiem co napisać... ja albo nie zapisałam Twojego nr tel. albo mi nie podawałaś
    co nie zmienia faktu, że zapomniałam rozesłać radosne wieści tym, którym obiecałam i oświeciła mnie dopiero Fedra (którą też już PRZEPRASZAM;* i dziękuję:*)...

po prostu mam dziś urwanie dupy w pracy, dzień tragiczny, wszystko się pier...li, nie mogę skupić myśli i robić, bo mam zawirowania i zgiełk niesamowity! wychodzi na to, że kiblować będę min. do 17-stej albo i dłużej... m się wku...wi, bo na dziś szykuje romantiko kolacje i ma w planach przytulanko (bo wyliczył, że zaczynają się te dni... już mi to wczoraj zapowiadał!!!) a ja zapewnę wpadnę do domu ok 20-stej, padnę na ryj, zbiorę zjebki, że sobie żarty stroję itd.

więc jak coś zapomniałam skomentować, przekazać info, to PRZEPRASZAM i z góry proszę o wybaczenie

Agafia, Fedra, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Boziu Boziu .... ciężko

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś to życzę żebyś szybko skończyła pracę , zjadła pyszną kolacyjkę podczas której zebrała siły na "owocne przytulanko "

Fedra, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 4356 4357 4358 4359 4360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ