plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:ha ha ha brzuch mi rośnie od lat i wyglada na zaawansowaną ciże moze to Dodi i Libra potwierdzić
ale wiesz musze pomyśleć na tym testem bo jest mi tak niedobrze ze zaraz sobie pawia na monitor pusze do tego mam uczucie podniesionej temp jakby mnie grypa brała, do tego zawroty głowy i dziwny posmak w ustach...Fedra, Libra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdzia nie ma sprawy , możesz wpadac nawet co weekend do mnie ;p chyba że uda się zafasolkowac i będę na zwolnieniu to zapraszam codziennie towarzystwo się przyda mój dom wybudowany jest w polu , niedaeko sadów ... trochę niżej sa jeszcze 2 domy i koniec ...Totalne odludzie
magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:ja juz dzisiaj czuję ze się przywitam z moją znienawidzoną @ ostatnio coraz częściej przychodzi niedługo podpaski w hurtowni bede kupowała bo wogóle @ mnie nie będzie opuszczała
Agafia, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju człowiek zostawi takie na 5 min i już musi 5 stron nadrabiać
Fedra, magdzia26, a-koczek, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Rucia wrote:Sylwia chyba chce powiedzieć, że jesteś dzisiaj za miła
Dosadna Fedra poleciała na Hawaje
Czyli ze co opierdol chcecie czy jak nie wierze same się prosicie hahaha...
no więc tak...
Tym co się @ zbliżaja weście się czymś pożadnym zajmijcie nie wiem okna umyjcie poprasujcie lub popracujcie a nie będziecie sobie tu wkrecać nie wiadomo co...
Rutka przestań narzekać na ten Twój bolący tyłek juz wszystkie wiemy ze Cię boli...
Muzi przestań juz Babo z tymi przychodze i odchodze jak Ci u Nas dobrze to sieć na dupie bo jak nie to będzie Cię zaraz bolał jak Rucie...
Gocha prosze mi swój humor wyciagnąć spod biurka nie godzi się by siedział w ukryciu...
Sagga a Ty w końcu się położ spać i odpoczywaj, to samo tyczy się Kopciuszka i Woseby - macie matki lerzeć i sie nie ruszać bo nerwowo przy was nie wyrobie... Rutka Ciebie tez sie to tyczy a przy okazji wiem skad mi niedobrze to przez tą Twoja fotke tego ala "czopu" czy "czopa" nie wiem ja się to odmienia...
a pozatym to gdzie jest Olka i Żbik co to w ogóle znaczyć tak se przychodzić i odchodzić...
dobra wiecej nie dam rady...magdzia26, Libra, a-koczek, a-koczek, Dodi, Spero, zbikowa, aisa, Sandraa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak więc Agafia ja też się wpraszam
Muzi podzieliłaś się z nami swoim smutkiem na forum więc my oczywiście od razu podwinęłyśmy rękawki i naostrzyłyśmy pazurki aby stanąć do walki i oczekujemy na jak to Fredzia napisała powiedzenie "B"
Mówiłam wam że dzisiaj będzie dobry dzień no i proszę dzisiaj jakby lepsze humorki mamy
Fredruś ja oczywiście też trzymam mocno kciuki za Ciebie ale z testowaniem to Kochana jeszcze poczekajFedra, magdzia26, Agafia, Libra, Spero, zbikowa, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Agafia wrote:Fedra poczekaj z testowaniem na mnie jeszcze ze 2 dni : D
no Was to już chyba całkiem pogieło żdnego testu robić nie będę i już a nie będe bo takiego nie mam nawet w domu
ale chętnie bym się zaskoczyła gdyby @ mi nie przyszła...
i odpowiadajac na dalsze pytania tak często chodze do kibelka i jestem senna...magdzia26, Agafia, Libra, a-koczek, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:o właśnie Fedrusia powiedziała cos bardzo mądrego jak sie komus nie podoba to wyp....ać....
mi się tutaj podoba i własnie bardzo się cieszę że każda opowiada o swoich przeżyciach niekoniecznie związanych z ciążą bo inaczej moznaby było oszaleć... i nawet jak zostanę ostatnia niezafasolkowaną to tutaj będę, będę najwyżej sama do siebie pisała
"hej Madziu co u ciebie?"
"A dobrze chyba przyjdzie @"
" nie nakrecaj się bo dostaniesz kopa"
"nie nakręcam się"
"nakrecasz się"
"testuj"
"nie będę testowała"
"przyszła @"
itd...
ale niepójdę o nie nie nikt mnie się stąd nie pozbędzie hahahahhaamagdzia26, Fedra, Agafia, Pismak, Spero, zbikowa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:gocha to łyknij sobie coś jak ja i fedra ; p i uszy do góry
magdzia26, Fedra, Agafia, Spero, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Pismak no też mi się wydaje ze testowanie 4 dni po owu to chyba stanowczo zawcześnie
a tak na powaznie laksi to uśmiałam się do łez ale niezmienia to faktu ze dzisiaj sie paskudnie czuje ale spokojnie to nie ciaza...
po prostu od rana jestem tylko na kawie i orzeszkach w czekoladzie stad moje mdłości i dziwny smak w ustach...
moje zmęczenie, zawroty głowy i inne takie spowodowane sa tym ze wczoraj miałam migrene a pozatym łapie mnie faktycznie przeziębienie bo mój maz juz w wekend to przerabiał i teraz moja kolej...
pozatym nie łacze się ovu pary niestety mam z tym zwiazane przykre doswiadczenia więc życzę wam dziewczyny testowania w róznych terminach...
a no i tak na koniec zeby nie było mój test nie moze wyjść pozytywnie bo ja się nie staram pozatym juz w tym roku cudu doświadczyłam wię pozostawiam nastepny cud innej Dziewczynie :*magdzia26, Pismak, Libra, a-koczek, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Fedra uwielbiam Cię
prawie tak jak Olę
nie no uwielbiam Cie tak samo
albo może i bardziej
ale tak poważnie Fedrus powiedz mi myślisz że jestem w ciąży ???
powaznie to cię mogę opierd... że się nakrecasz jak będziesz to będziesz a jak nie to będziemy trzymać kciuki za następny cykl...
i spoko możesz mnie uwielbiac mniej niz Olę nie obraże się bo wiem ze mnie Ciężko jest czasem nawet lubiećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 13:23
magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi