plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWYBACZAM, bo jeszcze nikt nie padł przede mną na kolana i nie bił pokłonów
a-koczek, jeju, magdzia26, Pismak, Fedra, Agafia, Dodi, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Koczku a co było w tym expresie? Ja nie oglądałam, bo nie mam telewizji.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:WYBACZAM, bo jeszcze nikt nie padł przede mną na kolana i nie bił pokłonów
YES ! YES ! YES !
PS: czekam na zrypkę że zaśmiecam wątekmagdzia26, Fedra, Agafia, Libra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
a-koczek wrote:jejku co zdążę Was nadrobic to ktos mnie zagada i znowu kolejne strony do nadrabiania i efekt taki jest ze niepamiętam o czym dokłądnie pisąłyście i co chciałam napisać ale napisze jedno. Ja ja żałuje ze ja tak daleko od Was wszystkich mieszkam Agafia ja tez by sie wprosiła na tą parapetówke ale niestety pól Polski musiałabym przejechać a nawet 3/4
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Olu wypowiedz się na temat zachowania Pismaczka
Madzia Ty Ty Ty sobie uważaj
To że jesteś stalkerem Oli nie znaczy że możesz ją na mnie napuszczaćmagdzia26, Fedra, Libra, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyjeju wrote:Nie ma mowy Olka, swoje sprawy sama załatwiam, ale musiałam wyrzygać co mi na wątrobie leży...qwa przecież nie jestem psycholką, która będzie Was dręczyć....dawać numery telefonów, bo jak nie to Was znajdę inaczej!!!!!
Jak Rućka zadzwoniła, to się od razu lepiej poczułam....jak Ci to cos powie, to nie znoszę fałszu i obłudy...
Idąc tym tropem musiałabym pochwalić kapcie na fotkach i bałagan w tle, obcisłą do granic możliwości kiecę na wesele albo pryszcze ale jak nie chcę to nie mówię nic o tym i już. Jak mnie coś boli, o tym mówię.
Blondi śliczna grzywka, i mówię to serio!!!!!!!!!! Zostań przy tej wersji.
Jak się komuś nie podoba, że mam mega wypas ciałko, jak się komuś nie podoba, że potrafię się z siebie śmiać, to niech nie pociska mi farmazonów, tylko mnie oleje i zejdzie mi z drogi!
Same widziałyście, te co mnie lepiej poznały, że mam ogromny dystans do siebie, i chciałam dodać, że zabolało mnie jak któraś gadała o sąsiedzie co ma bałagan w ogrodzie, nie pamiętam, która, ale wnioski sobie wyciągnęłam i do pracy się zabrałam...jesteście kochane....mówiłam Wam?
Przecież się nie oburzam
Może założę złote myśli? Aby Was nękać
Co myślicie?
Ulubiony kolor?
Ulubiona liczba?
Ile będziesz miała dzieci?
Jak będzie miał na imię Twój mąż?
Dopisuję zanim pójdę...nie odchudzam się, tylko zdrowieję na diecie...poza tym z wielkiej dupy łatwiej schudnąć, niż ze zgrabnej pupcimagdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jak Boga kocham! Gubię się dzisiaj;P
Libruś ależ to bardzo proste musisz odpowiedzieć na pytania które zadała Muzi jak chcesz się wpisać do jej złotych myśli
magdzia26, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Angelius Provita
jeju wrote:Nie wejdę, bo muszę do kuchni znów brykać, nic nie wyciśniecie ze mnie...bez obaw, to nic nie znacząca persona!
a ja jestem uparta i prosze mi napisać na privie bo będziesz miała mój ból głowy na sumieniu a wiesz ze ja go źle znosze
i obiecuję ze nie będę prowokowac komentarzy ani ustawki w kierunku tej osoby ale zachowam to dla siebie...magdzia26, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej ja wczoraj o 21 juz spałam byłam jakos tak padnieta i o 7 wstałam ale nie bardzo wyspana i z rana kawe piłam żeby sie obudzic.
Chyba ta pogoda nie dziala na mnie dobrze bo dzis deszczowo i pochmurnie.
Z mezem dzis wyczyscilismy tapicerke na łozkach ,krzesełkach i fotelu odrazu inaczej i w szafkach w kuchni porzadek zrobiłam
i jestem juz padnieta . Obiadek juz jest i kuba w domku .Agafia, Fedra, magdzia26, Libra, jeju, Dodi, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a ja jestem uparta i prosze mi napisać na privie bo będziesz miała mój ból głowy na sumieniu a wiesz ze ja go źle znosze
i obiecuję ze nie będę prowokowac komentarzy ani ustawki w kierunku tej osoby ale zachowam to dla siebie...Fedra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a ja jestem uparta i prosze mi napisać na privie bo będziesz miała mój ból głowy na sumieniu a wiesz ze ja go źle znosze
i obiecuję ze nie będę prowokowac komentarzy ani ustawki w kierunku tej osoby ale zachowam to dla siebie...
Tzn Fedruś chciała napisać że oczywiście nie wyśle nam wszystkim zainteresowanym grupowej wiadomości z namiarami i nie zorganizuje ustawki
I Muzi pamiętaj jak dojdą do Ciebie słuchy o tym że niby taka ustawka się odbyła i życzliwa persona nie całkiem wyszła bez szwanku z niej to pamiętaj że to nie Freduś za tym stoi !Fedra, magdzia26, Libra, Dodi, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Pismak wrote:Madzia Ty Ty Ty sobie uważaj
To że jesteś stalkerem Oli nie znaczy że możesz ją na mnie napuszczaćpoprostu gdzieś na 3-tysięcznej którejś stronie Ola wypowiadała się na temat obrazeczków
nie pamietasz
???
Fedra, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
tak w skrócie opowiem. Młoda dziewczyna kupiła jakąs maszyne dla swojego ojczyma zapłacili zaliczke wzieli masyzne i reszte mieli dopłacic maszyna była kupiona na ta dziewczyne ale wszelkie dokumenty i oswiadczenia podpisywał jej ojczym. Oczywiscie ten ojczym nie zapłacił reszty w okreslonym czasie i zaczeli ciagac ja po sądach. dziewczyna po jakim czasie wyjechała za granice chyba do Angli podjęła prace legalnie, nastepnie po roku wyjechała do Norwegii i tez podjeła prace legalnie. okazało sie chyba po 4 latach ze został za nią wysłany list gonczy bo jak sie okazało miała nad soba kuratora u którego powinna sie co jakis czas satwiac do raportu. oczywiscie nikt jej nie poinformował o tym na zadnym pismie ani nic w tym stylu. Pani kurator wnioskowała do sądu o areszt dostała 6 miesiecy. Polski sąd wydał nakaz aresztowani i o ekstradycje do Polski. Norweski sąd wsadził ja do wiezienia i poprosił Polski sąd o akta sparwy. oczywiscie Nasz sąd słała je około 1 miesiąca gdzie w tym czasie ta dizewczyna siedziała w więzieniu o zaostrzonym rygorze i była w ciązy chyba 6 tygodniu. Gdy norweski sąd dostał akta stwierzdił ze bezpodstawie odsiaduje wyrok i ją wypuscili. Oczywiscie po wyjsciu z wiezienia dziewczyna poroniła. Wysłała pismo do naszego prezydenta o ułaskawienie bo nasz są dalej chce ją posadzic do wiezienia. za jakis czas zaszła znowu w ciąże i oczywiscie w natłoku kolejnych spraw w 4 misiącu znowu poroniła. Wczoraj miła niby osttnio sprawe ale jeszcze wyroku nie znali takze za kwote chyba około 2500 tysiaca zrobili zniej zbrodzniarza na skale światową