plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:koczku jakas masakra ... po prostu brak mi słów a bandyci wolno chodza ....
Agafia tylko najepsze jest to ze oni za ta maszyne juz dawno zapłacili( bo była wczesniej sprawa karna za to ze niby próbowął wyłudzic sprzet ze sklepu czy jakos tak i dostała zawiasy i do zapłąty ) tyko scigali ją za to ze do kuratora sie nie stawiła w okreslonym terminie i odwiesili jej te zawiasy i dlatego ja po cąłym swiecie listem gonczym scigali -
Libra wrote:Ulubiony kolor? - niebieski
Ulubiona liczba? - 7
Ile będziesz miała dzieci? - ile Bóg da
Jak będzie miał na imię Twój mąż? pierwszy - A.....j, drugi marzy mi się - Kornel lub Tymoteusz
Zdałam????
Zdałaś najbardziej na świeciecoś jak Bociek ma czerwoną nóżkę a tymbardziej drugą.
Zdałaś, dawaj indeksik- szósteczka!
Fedra, magdzia26, a-koczek, Libra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jeny lecę, o 15-tej mój m. wraca a ja nie mam skończonego obiadu.
A ja dziś robię pizzę , a póki co jeszcze w łóżku leże mąż i mama wracają dopiero o 18 to jeszcze z godzinke mogę sobie poleżeć ... piękne sa czasami uroki L4Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Librus bardzo chetnie ale niemam Cię w przyjaciłokach i niewiem czy moge Ci zaproszenie do nich wysłać. bo boje sie ze niezaakceptujesz i niebęę mogła sie z tym pogodzic i przepłącze wszytskie noce a wtedy popadne w depresję
Fedra, magdzia26, Dodi, Libra, zbikowa, kierzynka, aisa, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co szok !!! zrobiłam zupę pomidorowa zjadlam a na deser makaron z museum truskawek masakra jak ja nigdy tak nie jadlam fuji obrzarlam się ...
a-koczek, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Librus bardzo chetnie ale niemam Cię w przyjaciłokach i niewiem czy moge Ci zaproszenie do nich wysłać. bo boje sie ze niezaakceptujesz i niebęę mogła sie z tym pogodzic i przepłącze wszytskie noce a wtedy popadne w depresję
ja ci mogę też wysłać zaproszenie do mojej listy jak chcesz oczywiściemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Mi też!
I mi ! żebyśmy wiedziały na kogo uważać w razie wFedra, Dodi, magdzia26, Libra, aisa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
jakby to niebyło problemem to czemu nie zawsz eto poczuje sie barzdiej lubiana haha . a tak poważnei to czekamKaja wrote:ja ci mogę też wysłać zaproszenie do mojej listy jak chcesz oczywiście
Fedra, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Pismaczku nigdy w życiu ja wcale jej na Ciebie nie napuszczam
poprostu gdzieś na 3-tysięcznej którejś stronie Ola wypowiadała się na temat obrazeczków
nie pamietasz
???
Ależ Madziu o to chodzi, że ja doskonale pamiętam właśnieOla_czeka, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Nadchodzi Aleksandra to ja w takim razie już sobie pójdę ......
magdzia26, Fedra, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Kaja ja czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam
Kaja lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja ja czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam
Koczku ja też czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekam czekamKaja lubi tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)